bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı15
- dakika 1 gol 13
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi3
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- kadınların ilgisiz yaşayamaması5
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- patrona kurulmak3
- göbeksiz kadın kalmaması4
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- ısparta6
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- teen slasher film klişeleri6
- çay koymak mı katmak mı8
- göbek eritme taktikleri5
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- cehaletln cazibesi11
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza3
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- irmik helvası6
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- amfetamin4
- topluma öfke duyup kendini seçilmiş kişi görmek2
- petek dinçöz bam bam2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- risale-i nur3
- amerika birleşik devletleri5
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- karabağlar2
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek16
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- kemal kılıçdaroğlu15
- yazar k2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- fas4
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
entry'ler (53)
Kendim için mümkün olmayandır. Öngörülerimin doğruluk yüzdesi o kadar yüksek ki, her düşündüğüme doğru gözü ile bakmaya başlayalı yıllar oldu. Nadiren de olsa haksız çıktığım zamanlar olmakta. Bahsettiğim bu durum kötü bir şey. Böyle bir saplantıya düşmemeyi umut ederdim.
Kimse de borç verdiği zaman dememiş.
Düşük model araca baktığın için net fiyatın 2 katına ulaşamamışsın. O listede vergiler sebebi ile satış bedelleri net fiyatın 3 katına ulaşmış araç dolu.
Alıcıysan a1 yerine q2 bakabilirsin.
Alıcıysan a1 yerine q2 bakabilirsin.
Her içişimde yaparım. Gece venüs'ün parlaklığı göz alıyordu. Gece doğu yönünde gördüğünüz aşırı parlak şey yıldız değil Venüs idi.
Sabaha karşı 5-6 arası yine görebilirsiniz.
Sabaha karşı 5-6 arası yine görebilirsiniz.
Uykum bölündüğünde birden kendisine sıçradığım geceler olmuştu. Uyku sersemliğinin verdiği masum duygular ile aşk nöbeti geçiriyor gibiydim. Eşsiz bir duygu.
Saygı, güven, sadakat.
Trt'nin en güzel ve en özel oluşumu olan radyo 3'ün birbirinden muhteşem sesleri ile tadına doyum olmayacak bir ziyafettir. Başka platformlar varsa mesaj atın lütfen.
Soru eki olmayan, onu da geçtim soru anlamı dahi taşımayan cümlesinin sonuna soru işareti koyanlar kadar süzük değildir.
Bedelli açıklandığında 15 bini dolar yaptıranlar 2 ay sonra bedelliyi bedavaya getirecek bu gidişle.
Ek olarak serbest piyasa bayılmış durumda. Demirciler fiyat vermiyor, firmalar ödemelerini aksatıyor. 1-2 aylık vadesi olan çekler zaten nakit yerine geçiyordu uzun zamandır.
Ek olarak serbest piyasa bayılmış durumda. Demirciler fiyat vermiyor, firmalar ödemelerini aksatıyor. 1-2 aylık vadesi olan çekler zaten nakit yerine geçiyordu uzun zamandır.
Toy kafalılarla uğraşmaktansa sizi anlayabilecek biri her zaman daha iyidir. Yaşça büyük olanlar bunu karşılıyor genelde.
Bilkent Üniversitesi'nin eski logosunda var olan kelime.
Konuştuğu kişiyle iyi vakit geçiriyordur veya konuştuğu kişi iyi bir dinleyicidir. Aşk veya flört gerektiren bir durum olmak zorunda değildir.
Türkçe arama yaparsan ve arama kriterlerinde öncelik Türkiye olursa tabii ki de sonuç Türkiye'den çıkar.
Her evde en az 1 tane olmalı.
Bir ömür boyu mutluluklar dilemek. içten.
Seviyordur, dürüsttür.
Diğer hatalar zamanla bitmesine sebep olabilirken aldatmak anında bitirir.
Motivasyonunuz iyi ise, yani işinizde, okulunuzda, hayatınızda vb. mutlu iseniz sıkıntı olmayandır. 4 saat uyku ile de tüm günü geçirebilirsiniz.
Motivasyonunuz kötü, sorunlar üst üste geliyorsa, uyanınca sarılacak birileriniz de yoksa 2 dakika yorgana sarılıverin.
En büyük uyku probleminizin akşamın ilerleyen saatlerinde içtiğiniz kahve olmasını dilerim.
Motivasyonunuz kötü, sorunlar üst üste geliyorsa, uyanınca sarılacak birileriniz de yoksa 2 dakika yorgana sarılıverin.
En büyük uyku probleminizin akşamın ilerleyen saatlerinde içtiğiniz kahve olmasını dilerim.
Sonra ne yaptı ? Oje çabuk kurusun diye ayaklarını rüzgara karşı dışarı mı saldı ?
Ülkede gitar satışlarının arttığı dönem ile aynıdır.