bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez22
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- the odyssey6
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir6
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler4
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak6
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- manifest grubu vs tarkan16
- am ile pm yi karıştırmak3
- korkusuz korkak4
- huzur6
- sözlük kızlarının kekleri11
- yine çok fena burnum kanadı4
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- yeni parti50
- bana onu sormayin5
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- parcalandim toparlanamiyorum4
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak12
- ona bir şey söyle8
- zevk suyu ile traş olan erkek2
- whopper3
- cenkiss2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
- galataport3
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü4
- kıyafet alışverişi6
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri4
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- sevgili4
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı3
- habire1222
- hikayeyi devam ettir54
- özür dileyip kusura bakma diyen insan3
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- velvet17
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- gebze fm5
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- 4 mevsim lastiği kullanan erkek2
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- nickten isim tahmini yapmak72
- en iyi web tarayıcısı3
- manyak olmaya karar verdim6
- çekirge istilası3
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
arkadaşlık kurmaya üşenmek.
kendi gölünde boğulmaktır.
bunu tıbbi olarak betimliyorum.
bunu tıbbi olarak betimliyorum.
benimdir. burada bir kaç kişiyle muhabbet ederim ama gerçekte biri dönüp selam versin suratına sümük atmam.
cinsellikle ilgili olan hadise ise yanlıştır, şizoitlerin evlenebildiği bile görülüyor.
cinsellikle ilgili olan hadise ise yanlıştır, şizoitlerin evlenebildiği bile görülüyor.
tamamen yetiştirilme hatasından kaynaklanır. cahil ebeveynler yani.
Kimseye bağlanmazlar. ciddi ciddi bağ kuramayan insanlardır. şizoid insanlar, sosyal geri çekilme sürecinde insanlardır. çekingen kişilik bozukluğuyla aralarındaki fark : çekingen/kaçınan kişilik bozukluğuna sahip bireyler aslında sosyalleşmek isterler ama reddedilme korkusuyla bunu yapamazlar. ama şizoidler zaten toptan sosyalleşmeye çalışmayan bunu da umursamayan insanlardır. belirgin semptomlar:
-içe dönük yaşam. bu , çekingen olmayı gerektirmez. aslında çoğu şizoid sadece ilgi duymadığı için insanlarla etkileşime girmez, çekindiği için değil.
-derin bağlar kuramama. örneğin şizoid iş arkadaşınız bir espri yaptığınızda size gülümseyebilir ama oturup ailevi meselelerden bahsetmek istediğinizde muhtemelen topuklayacaktır.
-genel olarak insanlara karşı apati (ilgisizlik)görülür. birileriyle bir şeyler yapmak onlar için sıkıcıdır, paylaşmak ve yakın ilişkiler kurmak istemezler.
-yaygın bir yanlışın aksine cinselliğe ilgisiz değillerdir. sadece gerçek anlamda bağ kurup cinsellik yaşayacağı bir insan olmadığı için cinsellik fantezi ve hayal düzeyindedir.erkek hastalar çoğunlukla evlenmez. kadın hastalar edilgen bir şekilde evliliği kabul edebilir.(toplum etkisi)
-içe dönük oldukları için genellikle duyarlıdırlar.
-yine içedönük oldukları için hayal güçleri ve sanatsal yönleri gelişmiştir.
-genellikle bir veya iki arkadaşları vardır.
çok önemli uyarı: şizoid erkekler size çekici gelebilir.
-içe dönük yaşam. bu , çekingen olmayı gerektirmez. aslında çoğu şizoid sadece ilgi duymadığı için insanlarla etkileşime girmez, çekindiği için değil.
-derin bağlar kuramama. örneğin şizoid iş arkadaşınız bir espri yaptığınızda size gülümseyebilir ama oturup ailevi meselelerden bahsetmek istediğinizde muhtemelen topuklayacaktır.
-genel olarak insanlara karşı apati (ilgisizlik)görülür. birileriyle bir şeyler yapmak onlar için sıkıcıdır, paylaşmak ve yakın ilişkiler kurmak istemezler.
-yaygın bir yanlışın aksine cinselliğe ilgisiz değillerdir. sadece gerçek anlamda bağ kurup cinsellik yaşayacağı bir insan olmadığı için cinsellik fantezi ve hayal düzeyindedir.erkek hastalar çoğunlukla evlenmez. kadın hastalar edilgen bir şekilde evliliği kabul edebilir.(toplum etkisi)
-içe dönük oldukları için genellikle duyarlıdırlar.
-yine içedönük oldukları için hayal güçleri ve sanatsal yönleri gelişmiştir.
-genellikle bir veya iki arkadaşları vardır.
çok önemli uyarı: şizoid erkekler size çekici gelebilir.
yoğun duygular yaşamaz, sosyal aktivitelerden kaçınır, arkadaşlık kurmakta normal insanlara nazaran daha isteksiz davranırlar. topluma karşı yabancılaşmışlardır. övgü ya da eleştiriler karşısında tepkisiz kalırlar. duyguları statik olup çok fazla değişime uğramaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar