bugün

şakanın dozajını ayarlayamayan kızdır.

--spoiler--

Gardaşşş Eşek Şakası Mı ? Desem !
Şakayı Yapan Mı ? Eşek Desem Bilemedim !
--spoiler--

http://www.haber61.net/sa...n-hamile-kaldi-13925h.htm

gerekli haberi buradan okuyablirsiniz.
haydar dümen' e en sık gönderilen konu başlığı.
eritici enzim keseleri şakacı kızın cazibesine, işvesine, cilvesine dayanamayıp hooop içine kaçmıştır. Hanımefendi kötü şaka kurbanı tavşan erkek kural hatası yapan hakem tadında yanlış kararlar vermeye devam eder.
Eşşek şakasına maruz kalan kızdır. Bizim türkler eşeği pek bir sever bilirsiniz.
(bkz: eşeğe yaptıklarını kıza yapmak)
Olayı kıçından anlayanlarca dalga geçilen durum. Haberi bir okuyun önce amk. Birbirlerine dokunup şakalaşırken, dürtülerine engel olamayıp ilişkiye girmişler.
yahu o şey oraya nasıl bir şaka sonucu girer diye bizi meraklandıran kız.
hukukken ceza almamak için uydurulmuş yalan. kusura bakma seni şakayla siktim ya mı diyeceksin ulan. evet.
bu zeka denen şey nerden çalışıyor acaba. nereleri yönetiyor. hadi şakalaşırken birbirinizden hoşlandınız salıverdiniz gitti olan oldu. aileler neden böyle yapar ki. çocuk hapisanelerde gel git de. kız hamile genç yaşta anne ve bütün sorumluluk ona kalmış çünkü babayı hapse atmakla meşguller. burada olan kime oldu bebeğe. bu bebeğe ilerde ne olacak ? psikolojik bozukluklar. baba özlemi çekecek, içine kapanacak yada tam tersi hınçla dolacak hayata bütün kötü olan herşeyi yapacak. kimin eline ne geçti. ailenin de bu şakadan dolayı bi yerlerine su serpilmiştir sanırım.
bacak fotoğrafı koymuşlar çok belli.

edit: medya bu şekilde ilerliyorsa 2 paragrafa 3. dünyayı başlatırım.
düşündüm düşündüm öyle bi şeyin nasıl şakalaşma sonucunda ortaya çıkacağının mantıklı bi sonuç bulamadım.
doğan çocuk büyüyünce şakacı diye program yapacak önüne gelenden dayak yiyecektir. pis yılışık evlat.
ee şarkıcı tayfun ne demiş, 'şakayla karışık başlarmış yazık böyle güzel şeyler' yaa yaa...
(bkz: son şakasını yaptı)
haberdeki olay samsun'da yasanmıştır.

ve olayı yasayan kızı tanıyorum kedisi de benim arkadasım olur. bir görseniz nasıl tombul bir kedi. ama nankör oldukça.
e:hamile kalmış olan kızımızın erkek arkadaşı
k:hamile kalmış olan kızımız

e: canım geliyorum
k: şaka yapıyosun dimi daha yeni başladık banane banane oturcam kalkmıyorum
e: kalkmassan kalkma(iç ses) ohhh
k: canım bu sıcaklık ney
e: ben uyardım
k: ciddimiydin
e: ee yani.
çek çıksın scrm böyle şakaya.
tarihi bir olaydır. evet.
(bkz: haritada kütahya yı ararken hamile kalan kadın)
(bkz: Yanlışlıkla hamile kalıp beşiz doğurmak)
(bkz: evcilik oynarken hamile kalmak)
(bkz: eşşek şakası)
Şakacıktan baba olursunuz.
(bkz: şakacıktan doğurmak)
9 ay 10 gün sonra doğacak bebekle bir ömür şakalaşıp pışpışlamaya delalettir.
-ahhhhhhhhhh
+şakaydı şaka

:hamile kaldı.