bugün

'Sokak Hayvanlarının insan Yaşamının Kalitesine Olumsuz Etkileri' konusu ile ülke ülke dolaşıp konferanslar veren, hayvan dostu olmadıkları belli kurnaz bir örgüt.

http://www.dha.com.tr/ulu...otesto-edildi_886348.html

ICAM : 'Dünyada Sokak Hayvanlarının insan Yaşamının Kalitesine Olumsuz Etkileri' takıntısı ile ülke ülke dolaşıp konferanslar veren bir örgütmüş.
Belli ki akıldan yoksun vur ha vira dolaşan bir örgüt. Bu Dünya'yı kimler dolaşmadı ki! Tabii onlar da eksik kalmasınlar nemalansınlar Nimet abla Kumpanyasından.
Benim diyeceğim : Ulan sayın örgüt, ben senin konu başlığını anlamadım, anlayamadım? Kaliteden sorumlu olan uzaya onlarca kez çıkma aklına sahip olmuş insan mıdır, yoksa; Boynuna zincir takılan, dövülen, türlü işkencelerle ram ettirilen, yakılan, devamlı ve devamlı öldürülen hatta, 'Av' diye bir sporun altında kan gölü bırakan, insan denen canlıdan aman dileyen hayvanlar mıdır?
insanın peşi sıra giden bir canlı, her daim insanın kontrolünde (acılı - acısız) yaşatılmaya zorlanan ve bundan hiç haberi olmayan zavallı bir canlı insanın yaşam kalitesine nasıl olumsuz bir etki bırakabilir? Hayvanın yaşam kalitesini çalan zaten sizin gibi Dünya dolaşığı deyyuslardır!
© copyright 2005 - 2026