bugün

lisede bile daha çok ders çalışan öğrencilerin üniversiteye gittiğinde bir rahatlığa kavuşmasından dolayı kaynaklanan olaydır.

kardeşim üniversite eğitimi dediğin geceni gündüzüne haftanı birbirine katarak deliler gibi çalıştığını dersten 20 almaktır.
maalesef üniversiteye geçildiğinde erkeklerin online oyunlarda başarı göstermesi kızların ise dedikodu ve süslenmeye geçmesi olayıdır.

lise eğitiminde özellikle 11 12 sınıfta dört ile altı saat arasında ders çalışan biri olarak üniversiteye geçtiğinde bazi gunlerd hiç ders çalışmıyorum diğer günlerde çalışsam( sınav haftası) bile gunde 2 veya 3 saatin üzerinde çıkamıyorum okuldaki rahatlık beni bile koreltti
edit: makine muhendisligi okuyorum daha 1.siniftayim ama kafayı yiyeceğim sizin hayal edemeyeceginiz problemlerle boğuşuyorum Ayrıca daha birinci sınıfından saçlarım dökülmeye başladı hangi bölümlerde okuyorsunuz bakalım Ayrıca Hukuk Fakültesi denmiş mantar gibi Türeyen apartmandan bozma fakültelerde hukuk fakültesi var starbucklardan cikmayip hukuk Fakültesi 4 yil da.bitirenler var demek ki okumasi cok zor degil.
Hukuk Fakültes, tıp fakültesi görmeyen arkadaş beyanı.
Sen çalışmıyorsan bu üniversite eğitim sisteminin kötü oluşundan değil senin iradesizliğindendir güzel kardeşim.
Okursan isim vermicem malum bölümleri tabiki yata yata geçersin en çok sosyal kluplerdede siz olursunuz neden gereksiz boş zamanınız cok .
ne her öğrenci bir, ne de her okul bir. bunları kafanıza takıp beyninizi yormayın. o diplomalar sike sike alınıyor.

hayrı olmayan bir şey olsa bu ülkenin en zengin insanlarının çocukları okumaz zaten. onlar da okuyor.

milyon doların da olsa okuyacaksın, 5 kuruşun yoksa da okuyacaksın. basit.
Yan gel yat osman hesabı kolay hocalara, kolay bir okula denk gelmiş olduğunu düşündüğüm saçma sapan yazar beyanı.

kendisi günlerce evden çıkmayıp sinirleri laçka olana kadar ders çalışmadığından, bir şeyler öğrenme gayreti içerisinde bulunmadığından sanırım.
üniversite eğitiminin zorlaştırılmasından önce üniversiteye girişin zorlaştırılması gerekmektedir, bir kişi zaten istediği bölümü okuyorsa ve de oraya yüksek bir puan ile girmişse zaten eğitimi zor olsa da yapacaktır. yoksa eşeği bağlasan mezun olacak bölümlerde eğitimi istediğin kadar zorlaştırsan da ne onun öğrenciye katkısı olur ne de hocasına çünkü üniversiteden atılmanın artık olmadığı bir ülkede o adam bir şekilde mezun olur ama kopya ile ama başka bir şekilde. önemli olan bu adamların o kapıdan içeriye girebilmesini engellemektir.
Tıp fakültesindeyim. Daha ne kadar zor olur düşünemedim. Zor olur, ama hoca zor soracağım derken asıl sorması gerekeni sormaz, o da iyi olmaz.
Mühendislik Fakültesi seviyesi görmemiş açıköğretimli yada ibfli zırvası.
iibfli yazar söylemi. (bkz: vurmayın arkadaşlar öldü galiba)
Üniversite ve bölüme göre değişen eğitim öğretim için genellemek doğru değil.

Kolay olan yerler neresiyse o okullar bu talebi ilgili kuruma iletebilir.
aynen kanki zorlaşsın ve sen derslere öyle bir vakit ayır ki saçma sapan başlık açmaya vaktin kalmasın. keşke zorlaşsa.
Besyo okuyup üniversite okuduğunu sanan insan beyanı.
Bütleri kaldıracaklar seneye bizde daha ne ?
Gitmeseydin kardeş makineye, ne yapalım yani. Ben bir öğretmen adayıyım. Öğrencilere fen bilgisi dersleri anlatacak olmama rağmen mühendislik fiziği dersleri görüyorum. Saatlerce çalışıyorum geçmek için. Daha ne yapayım?
mk herkes yazmış yok iyi iktisat okuyor yok BESYO okuyor adam yazmış oraya makine mühendisliği birinci sınıf dayım diye daha okumadan adamı geliştirmeye kalkıyorsunuz.
(bkz: makine dinamiği)

(bkz: makine tasarımı)
zaten zor insanlar kisitli zamanda hem okula gidiyor hem iliskileri devam ediyor bir yandan sinavlar projeler odevlerle egitimini tamamlamaya calisiyor uniyi biterse bile işi hazir degil onun icin bile extra sinav belge sertifika almasi gerekiyor daha ne yapmalilar sence ?
Adı sanı duyulmamış bölümleri adı sanı duyulmamış üniversitelerde okuyan yazar beyanı. O da hakli tabi herkesin bi seviyesi var. Sen odtü itü gibi yerlerde okudun da mi işsiz kaldin?
Amk daha nasıl zorlaşacak ulan.
Sütçüimam üniversitesi fen edebiyat fakültesinde kıçıkırık bir bölüm okuyan yazar beyanı herhalde.

Bize ytü'de gayet sokuyorlar afedersin.

Edit: elektrik mühendisliği 4. Sene.
zorlaştırmaktan kasıt daha da çok ezbere dayamaksa olmamalıdır ama daha çok mezuniyet sonrası yapacağımız işle alakalı uygulamalı eğitimler olacaksa, bu üniversite eğitimini iş hayatı için değerli hale getirecektir.