bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri24
- claudian clouds33
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız6
- true'nun engelli olması6
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği5
- okan buruk9
- sarapci koala hatayi33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- allah9
- moral olsun bik bik ime2
- meriç dükalığı8
- uğurcan çakır3
- icat edilmesi beklenen şeyler2
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- sözlük kızlarının kekleri24
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- gecenin şarkısı20
- sevdiğiniz yazarlar8
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- kafaya kese kağıdı geçirmek2
- amedspor maçından korkmak2
- tai lung9
- islamda namaz yoktur30
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- okan çık hesap ver4
- fusya semsiyeli yabanci22
- galatasaray10
- rafael leao2
- habire124
- kadir inanır'ın mirası4
- kadınlar4
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- sözlüğün ölü gibi olması5
- leroy sane2
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- kürdistan10
- etli biber dolması5
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- rakı arasında çay içmek2
- galatasaray rezil oldu2
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- bana onu sormayin8
bir gazla baslayip yarisinda sikildigim bulmaca cesidi. bir de sifre koyarlar, onu cozmeye adardim kendimi sanki mutlulugun sirrini verecek, annemizi uzmeyelim diye osuruktan bir sey cikardi hep.
diğer bulmaca çeşidine göre * çözümü kolay olan bulmaca. yok bu sorunun cevabı nerdeydi, yok yukardan aşağı soldan sağa derdi olmayan bulmaca çeşidi.
bir bulmaca türü.
bayıldığım, internetten fallik fallik aradığım bulmaca türüdür. en bi sevilendir. resimdeki sanatçısı meşhurdur.
çoğu insanın gazete alma sebebidir. istatistiklere göre en çok çözülen, türk insanının favori bulmaca şeklidir.
gazetelerin bulmaca eklerinin başrol oyuncusu , zaman içindeki boşlukları doldurucu özelliğe sahip bulmaca çeşidi. hele birde resimli olanları varki , of off..
bulmacalarin şahı.
resimli olanında ünlülere sakal-bıyık yapılan bulmaca.
yıllarca çözdüğüm zımbırtı. ne kattı sana dersen yarrak.katmayı bırak, boru sesi hakkında ilginç tereddütlere kapılmama sebeptir. bildiğin uzun bir süre bu "ti"yi sorguladım.
sonra kendim yapmaya falan basladım, bok gıbı olsa da posta gazetesınınkılerden ıyı oluyordu. sonra bıraktım 3 sene falan. gecen elıme aldım gazetenın ekını şöyle bı bakayım dedım değişen bi bok yok.
gene karsıma cıkan soru boru sesiydi. ti yazdım ama bide bana sor. uc senedir gördüğüm boruya üflüyorum. arada karıştırıp.. * çok korkuyorum yanlıs bıseyler yapacagım dıye ama gercekten degısen bıse yok. ti bildiğin ti, kuzu hala me liyor.
sonra kendim yapmaya falan basladım, bok gıbı olsa da posta gazetesınınkılerden ıyı oluyordu. sonra bıraktım 3 sene falan. gecen elıme aldım gazetenın ekını şöyle bı bakayım dedım değişen bi bok yok.
gene karsıma cıkan soru boru sesiydi. ti yazdım ama bide bana sor. uc senedir gördüğüm boruya üflüyorum. arada karıştırıp.. * çok korkuyorum yanlıs bıseyler yapacagım dıye ama gercekten degısen bıse yok. ti bildiğin ti, kuzu hala me liyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar