bugün
- kadınların güçlü erkek tercihi20
- anın fotoğrafı19
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem8
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- telegram kullanan erkek5
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı27
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- sarapci koala hatayi13
- sözlükte eğlence arayan yazarlar8
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- aşk nedir8
- üzülünce halıya uzanmak10
- iremga7
- uludağ itiraf10
- reddit kullanan erkek3
- haydi yorgun mermi okula6
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- yarın okulların açılacak olması5
- iletişim kurulamayan kişiyi hayattan silmek3
- jalapeno6
- whatsapp grubu kuralım5
- sözlük erkeklerinin kol kasları2
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- ufurukcu kedi4
- yazarların en sevdiği şeyler15
- zorbalanmaya alışkın insan6
- kırlangıç3
- geceye bir cümle bırak3
- 14 eylül 2026 okulların açılması4
- galatasaray12
- islamda namaz yoktur21
- s'i l v'e r m'i s t21
- futbol8
- başı kapalı ama her şeyi torpilli tipler6
- okan buruk'tan var tepkisi2
- fenerbahçe14
- cebel topu3
- mastürbasyon5
- remote çalışırken flört uygulaması2
- süper lig6
- mayadağ dan kalkan kazlar nereye indi sorunsalı3
- özgür özel9
- kendi kendine kavga etmek4
- ormanda gezerken kamp yapan kıza rastlamak2
- karşı cinste ilk soğutan detay4
- friedrich hegel la bi cay icek8
- apo'ya karı göndermek2
- ekşi sözlük8
Şakalar değilde diğer videolarla eğlendirdikleri kesin kanal.
güzel eşşek şakaları ve hayata dair püf noktaları, ve ilizyon numaraları gösteren youtube. kardeş kanalları: (bkz: oha diyorum) (bkz: bonbon tv) (bkz: oyun delisi)
Cem adlı elemanın yapmacık olduğu youtube kanalı . Tamer yeşildağ ise mediakraft gamerı olarak aralarında en sempatik isim.
Eğlenceli videolara sahip youtube kanalıdır.
bol bol viral alan kanal.
bayağı gereksiz sanki.yaş kitlesi çok küçük takipçilerinin.
-abi gülücük atar mısın * )
gibi yorumlar geliyor.
bayağı gereksiz sanki.yaş kitlesi çok küçük takipçilerinin.
-abi gülücük atar mısın * )
gibi yorumlar geliyor.
ilk okul seviyesinde videolar çeken youtube kanalı.
söylenecek çok sözüm var cümlelerimi toparlayıp özet geçip,biraz da sinir atıp, derdimi sikeyim butonuna kafa attıktan sonra bu başlıktan olabildiğince uzağa siktirolup gitmek istiyorum.
30 yaş üstü tahmini 8 10 arkadaş ne yapalım da zaten düşmüş youtube türkiyeye bir mevlana kıskacı da biz yapalım diye düşünmüş,içlerinden bilgisayar kullanmayı bilen bi tanesi de iğrenç,zevksiz,insalıktan geçtim hiçbir sike dermanı olmayan içerikler üretelim, birbirimize yaptığımız ofis şakalarını izleyenlerin iq puanı düşsün,kromozomu erisin, stresten zona olsun,babası böbrek taşı düşürsün,ablası dul kalsın falan filan diye bu kanalı kurmuşlar.
babuş bu sinir niye diye sorarsan burdakinin aksine az önce bir videolarının altına (hasbel kader denk geldim yanlış anlaşılma olmasın) fikirlerimi argosuz keza küfürsüz, adeta tedx kariyer motivasyon konuşması elitliğinde sundum.
ve yorumum silindi amk.
gecenin 4ünde yorum takip edecek kadar mı bağlısınız lan bu kanala. amına koyim sanki sillikon vadisinde ilk çeyreği en karlı bitiren teknoloji şirketi. video konu başlıkları şaka,abartı ya da parodi değil; emojiden türk dizisi tahmin etme, alpere eşşek şakası yaptık,hipermarkette bir milyoncu şakası yaptık.
yemin ediyorum şu 3 videoyu 24 saat içinde izle çarlık dönemi rusyasında kaldırımda uyanan dostoyevskiden beter hale düşersin.
ve bu adam belki takipçisi 8 12 yaşındaki kitle okur da, kafası açılır benden vazgeçip nat geo takip etmeye başlar , bu coğrafya daha güzel bir yer haline gelir diye korkup yorumumu sildi lan. israyilden daha büyük türkiye düşmanı aq.
bu kanal içindekilerle beraber,kireç kuyusuna atılıp,üstüne avm harfiyatı dökülene kadar bana dünyada huzur yok aga.
gece gece buralara dadanan sözlüğe de girmiş midir ki lan diye düşünüyosun yapyapçı davul tokmağa, evet burdayım o sözlükçü piçi benim ve burdayım.
kafama taktığım,derdimi sikeyimlerin arasında artık sildiğin yorumum number one. inşalah bi yerlerde karşıma çıkarsın sana üstün dökmen kitabıyla saldırıcam.
30 yaş üstü tahmini 8 10 arkadaş ne yapalım da zaten düşmüş youtube türkiyeye bir mevlana kıskacı da biz yapalım diye düşünmüş,içlerinden bilgisayar kullanmayı bilen bi tanesi de iğrenç,zevksiz,insalıktan geçtim hiçbir sike dermanı olmayan içerikler üretelim, birbirimize yaptığımız ofis şakalarını izleyenlerin iq puanı düşsün,kromozomu erisin, stresten zona olsun,babası böbrek taşı düşürsün,ablası dul kalsın falan filan diye bu kanalı kurmuşlar.
babuş bu sinir niye diye sorarsan burdakinin aksine az önce bir videolarının altına (hasbel kader denk geldim yanlış anlaşılma olmasın) fikirlerimi argosuz keza küfürsüz, adeta tedx kariyer motivasyon konuşması elitliğinde sundum.
ve yorumum silindi amk.
gecenin 4ünde yorum takip edecek kadar mı bağlısınız lan bu kanala. amına koyim sanki sillikon vadisinde ilk çeyreği en karlı bitiren teknoloji şirketi. video konu başlıkları şaka,abartı ya da parodi değil; emojiden türk dizisi tahmin etme, alpere eşşek şakası yaptık,hipermarkette bir milyoncu şakası yaptık.
yemin ediyorum şu 3 videoyu 24 saat içinde izle çarlık dönemi rusyasında kaldırımda uyanan dostoyevskiden beter hale düşersin.
ve bu adam belki takipçisi 8 12 yaşındaki kitle okur da, kafası açılır benden vazgeçip nat geo takip etmeye başlar , bu coğrafya daha güzel bir yer haline gelir diye korkup yorumumu sildi lan. israyilden daha büyük türkiye düşmanı aq.
bu kanal içindekilerle beraber,kireç kuyusuna atılıp,üstüne avm harfiyatı dökülene kadar bana dünyada huzur yok aga.
gece gece buralara dadanan sözlüğe de girmiş midir ki lan diye düşünüyosun yapyapçı davul tokmağa, evet burdayım o sözlükçü piçi benim ve burdayım.
kafama taktığım,derdimi sikeyimlerin arasında artık sildiğin yorumum number one. inşalah bi yerlerde karşıma çıkarsın sana üstün dökmen kitabıyla saldırıcam.
Kanalın asıl adamının takiçilere canlı yayında sövüp ayrılması sonucu popülaritesinin azaldığı kanal.
-ANANIZI SKiM.
DEMiŞTiR KENDiSi AMA YAZDIĞIM GiBi OKUYUN i iLE DEMEDi ViDEOSU VAR YOUTUBE Ta.
-ANANIZI SKiM.
DEMiŞTiR KENDiSi AMA YAZDIĞIM GiBi OKUYUN i iLE DEMEDi ViDEOSU VAR YOUTUBE Ta.
Boktan bir kanal.
Oha diyorum ile karıştırdığım kanaldı. Severdim. Yüzümü güldürürlerdi ne biliyim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar