bugün
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi17
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu21
- kadınınızı çalıştırır mısınız7
- yeni parti de bölünebilir10
- dolar isterse 100 olsun38
- evlenmek7
- gemini man vs simko33
- fino köpeğine verilebilecek isimler3
- nah sana oy17
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- game of thrones taki kerhaneci13
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- almanya'da yaşayıp arabasına tuğra yapıştıran tip6
- gürcistan göçmenleri13
- tavuklu salata2
- 65 yaş üstü siyaset yasaklanmalıdır4
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- şarapla kızılcık meze gider mi2
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler6
- isabela santos2
- başlık altı yalamaları4
- trafik kazası avukatı3
- alparslan kuytul18
- savaş olunca türk halkı haklar olunca apo pkk3
- o kız sana bakmaz3
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- ekrem imamoğlu3
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- almancıları sevmemek11
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- deniz göktaş'a patrascan'dan destek2
- melih gökçek5
- mezarlığa sıfır bina5
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- annen mi ben mi diyen kadın6
- yılmaz güney3
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- nasıl birisiniz7
- ak çomarların cehape argümanı3
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- döviz milliyetçisi3
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek8
- velvet51
- aşk ve taht dizisi4
bir çok yönden hassas bir evliliktir. doğan çocuğun seçeceği din olsun kızın tarafı olsun erkek tarafı olsun. heyecanın eksik olmayacağı kesin tabi.
birçok yönden sakıncalıdır. çok isterdim bir yahudiyle evlenmek ama mümkün değil. yahudiler dinine çok bağlı olduğundan, yahudilikte anneden geçtiğinden başka bir dinden kız almazlar. islamda da bunun tam tersidir eşin müslüman olmalıdır ki çocuk müslüman olabilsin.
zengin olmaktır bu yahudiler ticaret adamı değil mi hepsi neredeyse zengin degil mi?
işte şimdi her hafta portakallı ördeği hakettin.
Üşüyom derse yakarım en azından. Yada sabun yapar götümü başımı yıkarım bir işe yarar en azından soyunu siktiğim.
mason dostlar edinilebilir; ki ticarette çok işe yarar sanırım bu. Hadi zion'a, karı alacaz.
insansa sıkıntı yoktur.
Dini anlamda elbette tekrardan sorgulanması gerekir. Bu sorgu "sen yahudisin yıhaa" şeklinde değilde yaşayış biçimi eğer farklıysa bu farklılığı sevgileri kaldıracak mı sorgusu.
Her evlilik aile nedeniyle zordur. Farklı yöreden insanlar müslüman bile olsalar farklı adetler nedeniyle zorluk yaşayabiliyorlar. Bu konuda ileride olacak çocuklarının yetişmesini de düşünmek zorundalar.
Velhasıl her açıdan özenle düşünülmeli.
Ayrıca her kim ışid'ten örnek verip bizi aşağılamıyorsa bizde hitler gibi bir örnekle yahudilere saldırmamalıyız.
Ha, yahudinin hristiyanın ateistin faşisti ya da misyoneri olur eyvallah ama senin benim gibi takılıp hayatını sürdüren insanlara önyargılı davranmayın yargılarını siktiklerim. *
Dini anlamda elbette tekrardan sorgulanması gerekir. Bu sorgu "sen yahudisin yıhaa" şeklinde değilde yaşayış biçimi eğer farklıysa bu farklılığı sevgileri kaldıracak mı sorgusu.
Her evlilik aile nedeniyle zordur. Farklı yöreden insanlar müslüman bile olsalar farklı adetler nedeniyle zorluk yaşayabiliyorlar. Bu konuda ileride olacak çocuklarının yetişmesini de düşünmek zorundalar.
Velhasıl her açıdan özenle düşünülmeli.
Ayrıca her kim ışid'ten örnek verip bizi aşağılamıyorsa bizde hitler gibi bir örnekle yahudilere saldırmamalıyız.
Ha, yahudinin hristiyanın ateistin faşisti ya da misyoneri olur eyvallah ama senin benim gibi takılıp hayatını sürdüren insanlara önyargılı davranmayın yargılarını siktiklerim. *
Olmasını çok istediğim ama asla gerçekleştiremeyeceğimdir.
Yahudilikte din anneden geçer bizde ise(islamda) babadan geçer.
O yuzden ne onlar dışardan kız alır ne de bizimkiler dışardan damat alır.
Yahudilikte din anneden geçer bizde ise(islamda) babadan geçer.
O yuzden ne onlar dışardan kız alır ne de bizimkiler dışardan damat alır.
bunlarda da aynı bizdeki gibi her poku yiyip öteki tarafın tek sahibi olduğunu iddia eden tipler çoktur
tımarhaneye götürsen kabul etmezler, o derece ağır şizo, aha bunlardan uzak dur, gerisi sıkıntı yok.
kızsan kocayı çok kolay verirler fazla arıza çıkarmazlar, ama kızı kolay vermezler almamak da
en akıllıcasıdır, sonradan kıza büyük sıkıntılar çıkarırlar.
tımarhaneye götürsen kabul etmezler, o derece ağır şizo, aha bunlardan uzak dur, gerisi sıkıntı yok.
kızsan kocayı çok kolay verirler fazla arıza çıkarmazlar, ama kızı kolay vermezler almamak da
en akıllıcasıdır, sonradan kıza büyük sıkıntılar çıkarırlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar