bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz41
- youtuberların ideolojileri4
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik11
- sosyal medya toplumun baş belasıdır3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- balkonda beyaz atletle oturma keyfi6
- istanbul'un naif hafızasının ressamı acemyan3
- bedellici erkekle evlenir misiniz2
- dibek kahvesi2
- flörtöz erkek iticiliği12
- sabahları nefret edilen şeyler7
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- sabah aynaya bakarken akıldan geçenler5
- pazarcıların seçtirmemesi5
- anın görüntüsü21
- arap ve pers ismi koymak2
- sadece pkk'yı kafaya takan çakma vatansever2
- bir insanı tanıma yöntemleri3
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- islamda namaz yoktur14
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- pazar sabahı2
- yaşam enerjisi veren şeyler4
- öcalan karı da istiyor akepelilere müjde4
- ben üşümem6
- kurtlar vadisi doğu türkistan2
- ellerim bos gonlum hos7
- bol tereyağlı iskender7
- millet açken bebekkatiline villa yapan akepe4
- evde x yapabilirsiniz2
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- biber salçası2
- bir şeyler söyle5
- boyumun 2 cm kısalması28
- gecenin şarkısı10
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması6
- troy kart2
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı4
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- kızıldeniz sonrası hürmüz de tansiyon2
- kızlar bakar mısınız13
- okan buruk13
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler5
- sakar şakir'in gardrop fuat'ın karısına basması2
- anasonlu nargile5
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- sarman kedi beslemek2
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
anlamını bulmak için yarım saat internette gezindiğim; gördüğüm kabusta, bir piçin tekrarlayarak söylediği saçma sapan sözcük.
01.11.2011, saat 03:30. 01.40 da uyumaya karar verdim. bazen uyumadan önce beynimde şok etkisi yaratan hafif bir elektriklenme hissederim. yine öyle bir gece. zorda olsa uyudum. uyumaz olaydım. kabuslara alışkınımdır. aile içi şiddetin bir çocuğun bilinç altında oluşturacağı tahribatları iyi bilirim. çokça kabus görmüşlüğüm vardır.
bizim yörenin köy evleri kerpiçten ve alçak pencerelidirler. siyah saçlı, yaşından büyük gösteren yüz çizgileriyle genç bir kız ve soluk yüzlü, bıyığı kırlaşmış orta yaşlı bir adam. hatırladığım kadarıyla yarım parmak, beyaz, demir bir borunun içini temizlemekte, bir süre temizleyip ayaklandı.
+ senin buradan kaçman lazım, biz dönene kadar uyu.
hızlı adımlarla diğer odaya geçiyorlar.
bende pencere kenarında uzanıyorum dışarıdan muhtemelen 9-10 yaşlarında bir erkek çocuğunun sesi
+yaboşcan yaboşcan, ya boş caaaan, yaboşcan yaboşcan ya boşş cann
çıldırmak üzereyim, köylülerin ayak sesi geliyor, tilililer, belliki bir kargaşa var dışarıda , beni dışarı çekmeye çalışıyorlar kötü birşey yaptığımı düşünüyorum. acaba diyorum onlardan birini mi öldürdüm. acaba diyorum birinin eşşeinimi ziktim? ne ettim? piçin sesi hala geliyor.
+yaboşcan yaboşcan, ya boş caaaannn.
susmuyor ve sürekli hale geliyor bu çocuğun sesi..
kafa yemek üzereyim, dışarı bakmak istiyorum lakin yüzlerine bakacak cesaret kalmamış, ödüm pamuk ipliğine bağlı. kafamı hafif kaldırmak istesem pencerenin önüne doluşan gölgeleri hissedebiliyorum. o kadar yaklaşıyorlar ki pencereye, karanlık odayı aydınlatan ay ışığını engelliyorlar. ulan diyorum kendi kendime ne bok yedin, senin burada ne işin war ? adam da gitti gelmedi. inanılmaz bir ruh hali, öyle bir korkuki, yüreğimin en derin bilinmezliklerinde hissedebiliyorum. sonra o büyüyüpte küçülen genç kız belirdi, penecereye yanaştı, belliki ondan da korku vardı. bana baktı hafiften dudaklarını büktü. uyandım.
yaboşcan nedir Allahınızı severseniz.
not: okurken pek ürkütücü olmuyormuş. inanın uykuda ağlamaklı olduğumu hissettim.
01.11.2011, saat 03:30. 01.40 da uyumaya karar verdim. bazen uyumadan önce beynimde şok etkisi yaratan hafif bir elektriklenme hissederim. yine öyle bir gece. zorda olsa uyudum. uyumaz olaydım. kabuslara alışkınımdır. aile içi şiddetin bir çocuğun bilinç altında oluşturacağı tahribatları iyi bilirim. çokça kabus görmüşlüğüm vardır.
bizim yörenin köy evleri kerpiçten ve alçak pencerelidirler. siyah saçlı, yaşından büyük gösteren yüz çizgileriyle genç bir kız ve soluk yüzlü, bıyığı kırlaşmış orta yaşlı bir adam. hatırladığım kadarıyla yarım parmak, beyaz, demir bir borunun içini temizlemekte, bir süre temizleyip ayaklandı.
+ senin buradan kaçman lazım, biz dönene kadar uyu.
hızlı adımlarla diğer odaya geçiyorlar.
bende pencere kenarında uzanıyorum dışarıdan muhtemelen 9-10 yaşlarında bir erkek çocuğunun sesi
+yaboşcan yaboşcan, ya boş caaaan, yaboşcan yaboşcan ya boşş cann
çıldırmak üzereyim, köylülerin ayak sesi geliyor, tilililer, belliki bir kargaşa var dışarıda , beni dışarı çekmeye çalışıyorlar kötü birşey yaptığımı düşünüyorum. acaba diyorum onlardan birini mi öldürdüm. acaba diyorum birinin eşşeinimi ziktim? ne ettim? piçin sesi hala geliyor.
+yaboşcan yaboşcan, ya boş caaaannn.
susmuyor ve sürekli hale geliyor bu çocuğun sesi..
kafa yemek üzereyim, dışarı bakmak istiyorum lakin yüzlerine bakacak cesaret kalmamış, ödüm pamuk ipliğine bağlı. kafamı hafif kaldırmak istesem pencerenin önüne doluşan gölgeleri hissedebiliyorum. o kadar yaklaşıyorlar ki pencereye, karanlık odayı aydınlatan ay ışığını engelliyorlar. ulan diyorum kendi kendime ne bok yedin, senin burada ne işin war ? adam da gitti gelmedi. inanılmaz bir ruh hali, öyle bir korkuki, yüreğimin en derin bilinmezliklerinde hissedebiliyorum. sonra o büyüyüpte küçülen genç kız belirdi, penecereye yanaştı, belliki ondan da korku vardı. bana baktı hafiften dudaklarını büktü. uyandım.
yaboşcan nedir Allahınızı severseniz.
not: okurken pek ürkütücü olmuyormuş. inanın uykuda ağlamaklı olduğumu hissettim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar