bugün

ilk alışverişimi yaptığım site. az zarar olsun diye 40tl civarında bir işlem yaptım. bakalım ne olacak.
alışveriş sitesi. bugüne kadar 10-15 ürün aldığım, kıyafet seçimlerini japon style olması sebebiyle hep yanlış yaptığım, ürünün en az 1 buçuk ayda teslim edildiği site. genel olarak ürün fotosunda çok kaliteli görünse de materyal çok dandik oluyor ve ben hala alışveriş yapmaya devam ediyorum.
aliexpress'e muadil, türk parasıyla alışveriş yapılabilen site. ayrıca applicationı da var. sonra vay anam neden yeşilçam ünlüsü gibi kartonlarda yattım.. burnumdan kan geliyor buralardan alışveriş yapacam diye.
fake ürün cenneti. bulaşmamak lazımdır
teslim süresi uzun olmasına rağmen, hep yaptığım alışverişten memnun olmamı sağlamış çin menşei ürün satış sitesi.

ama yeni çıkan gümrük düzenlemeleri nedeni ile artık bir manası kalmadı. artık oradan almak daha pahalıya maloluyor. eskiden iyiydi. ha yine ürün alırsın, 1 ay içinde kapına gelir ama 1 ay beklemek yerine aynı fiyata hatta daha ucuza tahtakale'de filan da bulursun ürününü. berat abi sağolsun ne diyelim.
alışveriş için aşırı çekindiğim platform. yok şu size hediyemiz, yok buyrun indirim kodu, yok arkadaşlarına paylaş 75 lira verelim gibi tuhaf tuhaf tekliflerde bulunuyor. işkillendim birader. ilk defa gördüğün esnafın sen tanıdıksın deyip sözde indirim yapmasına benziyor. amazon veya trendyol tercih edicem.
Dolandırıcı site. Almayın.
Dandik çin ürünleri satan, bol.com un kendisine depar attığı alışveriş sitesi. Kargo fiyatları da maşallah dedirten cinsten.
© copyright 2005 - 2026