bugün

beleş reklamımı yaptığın için sonsuz saygılar kardeşim. hemen bu nacizane jestin karşısında iki ufak bilgilendirme yapiyim.

ateist değilim.
fake derken, başka bir hesap açtığımı ima ediyorsan, maalesef o da doğru değil.
keşke gelmeseydi demişsin, bak bu konuda hak vermiyor değilim.
kasım dönemi kısa dönem askere gidiyorum. hadi yine iyisin.
Uzun zamandır sözlükte olmasına rağmen nickaltı değerlenmemiş bir yazar. aramıza daha çok katılması dileğiyle çünkü birikimli bir yazara benziyor. şanssızlık ki nickaltını mehmets açmış.

ha bi de mehmets laf atmışsa daha bi değerli yazardır; adamın iyi dedikleri berbat, kötü dedikleri harika yazarlar çıkıyor da.
(#28060053) helal olsun be!! Resmen hislerime tercüman olmuş yazar.
cinler hakkında doktora yaptığını sanan yazar sıçmığı gelmiş beni eleştiriyor.

hakkında çok şey biliyorsan yolla gelsinler.

amk salağı.
bu sözlükte küfür etmezsem, kafayı yerim.

10 güne tekrar işe başlayacağım için, yine terk edeceğim buraları. sıkma tatlı canını...

haziranda 28 yaşına girecek adama; büyüyünce geçer diyor arkadaş.

bunu söyleyen adam cinlere inanıyor ya sinirden kendimi sikicem.

3 sene içerisinde üniversitede belki hocan olacağım haberin yok.

neyse, beyni mühürlü olanları aydınlatma kısmında başarısız oldum. artık bunu kabullenme zamanı.

yobaz fantizeleriniz ve faşizan aklınızla daha fazla uğraşamam.

hadi şimdi siktir git. (karakterini ortaya koydu)
Kendisini sevmesem de yazdıklarının çoğuna(dini anlamda tam bir sıçmık-gerçi isteyen inanır isteyen inanmaz- dediğim) katılıyorum.

Sağlam yazar vesselam.
sanırım boşnak ve sanırım ateist.
(bkz: sakin ol şampiyon)

hayırdır yaw ? neden böyle Çıldırdın ki acaba ?

valla nick altına ne yazdın ne çizdin ben pek anlamadım ?
daha doğrusu sana bisey anlatmadım ki..
bildiğim kadarı ile dialogta kurmadık.
neyin tribi ? neyin tafrası bu ?
ha diyip koparmışsın zincirlerini *
canın sağolsun yinede

neyse bir yazar ?
basitçe cevaplayacağım.

insanların ölmesini engellemek istiyorsak, maalesef size daha fazla iş düşüyor.

örnek olmanız lazım.
oha samimiyetsizliğe bak. halbuki birbirimize eşcinsel misali ne güzel açık oylarak yavşıyorduk.

ayrıldı canım kardeşim.

kuantum fiziği artık fesefeye dönüp bakmaz. metafizikten önceden yardım alsa bile artık teorilerini fizik ve matematik üstünden yürütür.

biyoloji de dönüp bakmaz. hatta psikoloji ve sosyoloji ile el ele verip, varlığın ne olduğunu çatır çatır açıklar ki "açıkladı."

şimdi ben felsefe bilgimi senle yarıştırmam. yarıştırmaya gerek yok; çünkü entrylerini okuduğum bir yazarsın ve felsefe bilgi kapasiten benden yüksek. ancak schopenhauer ve kierkegaard hususunda kapışırız ki onda da sıkıntı yaşarsın. *

velhasıl, bilgini ve vaktini: etik ve estetiğe ayırmanı öneririm. yazdığın konuların yarısını bile anlayacak insan sayısı bu sözlükte az.

bilim felsefe ile başladıysa da, felsefe ile sonlanacak hali yok.

fanatizm yapmaya da gerek yok.

p.s. amoralist değil immoralist olacak. *
özel mesaj alımını kapatmak bi yere kadarmış. kobra etkisi her yerde "varlığını" hissetirmeye devam ediyor.

vitalismden derlediklerimi buraya illa yazmamı mı bekliyorsun?

kardeşim dediysem, önem verdiğimden dedim. insanları davranışına göre değil niyetine göre yargılamayı öğrenememişsin, burdan bel altı vurmaya çalışıyorsun. (bkz: etik)

elimdeki kaynak yeterli iken, yazdığın yarısı kavram edebiyatından oluşan bilgiye ihtiyacım yok.

felsefeden kullanacağım bilgiyi aldım. fazlası ile 21. yy'ın filozofluğuna kalkışırsan, o senin tercihin.

ben pazarlama uzmanıyım ey memeli familyasından "insan". benle ergen misali laf sokma yarışması düzenleyemezsin.

sen keşdefilmeyi bekleyen bir filozofsun. ben ise görünen okuduğunu anlamayan bir felsefe özentisi.

wittgenstein'ın yapmaya çalıştığını hatırla. belki ne demek istediğimi anlarsın.

bu saatten sonra istediğini yazıp karala. cevabım bu kadar... belli ki bu sözlüğü kullanmanın altında biyolojik sebepler yatıyor.
şahsım hakkında yaptığı ve gerçekle alakası olmayan kırıcı çıkışından ötürü donuza eklemekten mutluluk duyduğum değerli yazar. kendisini donuza ekler, insanlara iftira atmanın yanlışlığını hatırlatır, köşeme çekilirim. mutlu olsun ama hep uzak olsun.
benim çocukluğuma dönecek, neden böyle* olduğumu tahlil edecekti. hatırlatiyim istedim.
© copyright 2005 - 2026