bugün
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- komik olmayan komedyen2
- manifest dinleyen erkek11
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- sudekiray3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- berrak tüzünataç3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mesele ne senin benden ayrılman3
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- taşak sütyeni2
- türkiye7
- mohamed salah ghaly13
- tofaş2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- insan zamandan ibarettir3
- trabzonspor7
- yaz yemekleri5
- gocu4
- mauro icardi3
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- birleşik krallık3
- spiderman mi döver batman mi5
- gulmekicinyaratilmis11
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- almanya5
- dost2
- ona bir şey söyle7
- ispanya7
- falkland yasası3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- murphy yasası2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- gocu bay bey birader3
- elalem ne der4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
Reklam yapmaya gelmis sözlük yazari.
Derhal silinsin.
Derhal silinsin.
Tuhaf çözemediğim yazar.
Filmlerle arasının iyi olduğunu duydum.
Filmlerle arasının iyi olduğunu duydum.
Fake yazar.
Fake olduğunu 36 km öteden anladığım yazar.
Vardır böyle zekiliklerim.
Vardır böyle zekiliklerim.
Aplaya gelin genjler.p
ay dilimi eşek arısı soksun. Bu sözlük yüzünden ben de kızlara yürümeye başladım. Neyse feyk meyk ama gideri var.p
iyi yazmaları olsun.
ay dilimi eşek arısı soksun. Bu sözlük yüzünden ben de kızlara yürümeye başladım. Neyse feyk meyk ama gideri var.p
iyi yazmaları olsun.
işsiz. böyleleri nasıl barınıyor burada anlamıyorum. zırt bırt instagramdan vasat kız linki atmalar, başlığını sürekli diriltmeler falan. milyarlarca kullanıcı var, ben de girip girip link atayım birçoğu hakkında başlık açıp(o birçoğu da bu işsizin attıklarından daha nitelikli olur) o zaman, herkes böyle yapsın?
millet de işi gücü yok, girip inceleyip yorum yapıyor sürekli. adam kankisine takipçi kasıyor belki, ne bileyim böyle işsizlik olmaz yani. daha sert konuşmak istemiyorum, umarım ya silik yer ya da kaybolur gider kendi isteğiyle.
millet de işi gücü yok, girip inceleyip yorum yapıyor sürekli. adam kankisine takipçi kasıyor belki, ne bileyim böyle işsizlik olmaz yani. daha sert konuşmak istemiyorum, umarım ya silik yer ya da kaybolur gider kendi isteğiyle.
bir teşekkür etmekten aciz yazar.
adama 5 dakikamı ayırıp mobilden özel mesajla, açtığı bir başlıkla ilgili tavsiyede bulunuyorum, insan bir teşekkür eder.
hani birine selam verirsiniz de almaz ya, veya bir kibarlıkta bulunursuz da öylece basıp giderler ya. hah işte tam o tiplerden.
adama 5 dakikamı ayırıp mobilden özel mesajla, açtığı bir başlıkla ilgili tavsiyede bulunuyorum, insan bir teşekkür eder.
hani birine selam verirsiniz de almaz ya, veya bir kibarlıkta bulunursuz da öylece basıp giderler ya. hah işte tam o tiplerden.
kendisinin üzerine fazla gidilmemesi gereken geyseli arkadaş. hafta sonu yenilen küskü sonrası psikolojisi pek yerinde değildir. kolay mı, kaleci volkan'ı bile yere yatıracak şut çekemeden tersten saplandılar. kendisine anlayış gösterilmesi gerekiyor.
edit: ha bi de 22 yaşındaymış. küçükmüş daha. dediğim gibi gitmeyin üzerine fazla.
edit: ha bi de 22 yaşındaymış. küçükmüş daha. dediğim gibi gitmeyin üzerine fazla.
ekşi sözlük hesabını kakalamaya çalışan bir yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar