bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı50
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- 13 seçim kaybetmedim4
- depresyona girmeye karar vermek4
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri6
- bizim çocuklar başardı6
- topuklu ayakkabı4
- iki insan arasındaki en uzun mesafe4
- biraderler kulübü4
- deniz undav türkiye'yi seçseydi4
- nasipten öte köy yok2
- mony tontana birader2
- türkiye a milli futbol takımı13
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi9
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- sana tüm travmalarını unutturacağım diyen erkek2
- şu memelere bak6
- güne bir şarkı bırak13
- nuh tufanı olayı gerçek midir7
- montella salağı3
- ankara mı istanbul mu2
- asal sayıların hiçbir işe yaramaması3
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi8
- vincenzo montella14
- duman oje2
- risale-i nur8
- gumus2
- hurdacı geldi4
- erkeklerin akılsızlıkları2
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak3
- 26 haziran 2026 abd türkiye maç tahminleri2
- sosyal medya4
- rahibe2
- sek erkek arabası3
- son görülen rüya3
- göbeksiz kadın kalmaması7
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- dakika 1 gol 15
- aylık 358 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kıskıvrak3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- hamburger3
- montella'nın mağlubiyet açıklaması3
- göbek eritme taktikleri7
- ölme enerjisi2
- kavga3
- kezolarda vasıfsız histeri2
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- bitmeyen ekonomik kriz2
bir fransız kentidir. tarihi bir yerdir zira verdun savaşı burada gerçekleşmiştir.
(bkz: verdun savaşı)
(bkz: verdun savaşı)
zamanında oyunu bedavaya getirip, üstüne 7 tl de kara geçtiğim oyun olmuştur.
olay şöyle;
4 lü paket 28 tl idi. donanımhaberde 3 kişi daha bulundu. her birine 28/4 ten 7 tl ye satıldı. gelen 21 tl, giden 28 tl. şimdilik 7 tl zarar.
enpara sağolsun yarısını iade ediyor. gelen 21 tl, giden 14 tl. 7 tl kar + 1 adet verdun.
olay şöyle;
4 lü paket 28 tl idi. donanımhaberde 3 kişi daha bulundu. her birine 28/4 ten 7 tl ye satıldı. gelen 21 tl, giden 28 tl. şimdilik 7 tl zarar.
enpara sağolsun yarısını iade ediyor. gelen 21 tl, giden 14 tl. 7 tl kar + 1 adet verdun.
Çok kötü bir fps oyunu. Gerçekçi yapalım derken bir garabet ortaya çıkmış.
Bide utanmadan steam orjinal fiyatı 45 lira, 17 liraya indirilmiş ama bu oyunun değeri anca 5 lira falan.
Bide utanmadan steam orjinal fiyatı 45 lira, 17 liraya indirilmiş ama bu oyunun değeri anca 5 lira falan.
Hitler amcamızın göğüs göğüse çarpıştığı savaştır.
Tannenberg ile birlikte steamde alınası yegane oyunlardan.
birinci dünya savaşının batı cephesindeki en zorlu, kanlı, yılgın, süzgün çatışmalarının yaşandığı cephe. schliffen planı suya düşen almanya'nın tüm gücüyle saldırıya geçtiği ama mareşal petain'in dehasıyla alman saldırılarının durdurulduğu yer. almanlar her ne kadar paris'e 90 km'ye kadar sokulabilmişse de olmadı. başaramadılar. bu petain bey ikinci dünya savaşı sonunda nazi işbirlikçisi oldu, laval ile birlikte. vichy hükümetnde. o çok acıdır. eski bir kız arkadaşım vardı, foucault falan okuyordu. bir gün bir baktım kemalist olmuş. işte onun kadar acı.
birinci dünya savaşının batı cephesindeki en zorlu, kanlı, süzgün ve yılgın savaşının cephesi. schliffen planı suya düşen almanya'nın allah ne verdiyse saldırıya geçtiği ama mareşal petain'in dehasıyla alman saldırılarının yumuşatıldığı yer. ne yazık ki petain ikinci dünya savaşı sonunda nazi işbirlikçisi olacaktır.
epicin beleşe verdiği oyun. oyunun ilginç bir yapısı var nereye geldim ağlaşan bağrışan siperden atlayan gaz yiyen düdük sesleri derken derken siperden kafanı çıkarttığında indiriyorlar. bir bomba geldi 10 metre havaya uçtum sanırım, öldüğüm yerde bir tane bacak vardı enteresan. bir kaç el atınca alışıyorsunuz. 1.dünya savaşı oyunu oynamamıştım iyi geldi o külüstür silahlar falan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar