bugün

vakti zamanında "imam hatipler arka bahçemizdir" şeklinde beyanat vermiş hoca efendi ve şakirdlerinin dahil olduğu zihniyettir...
kendini laik ve atatürkçü zanneden ancak aslında atatürkçülükle uzaktan yakından alakası olmayan laiklik nedir kavrayamamış faşit ve ırkçı olan zihniyettir.
azınlık olup; 85 yıldır çoğunluğa, bazen silah, bazen hapis, bazen de özgürlüğünü kısıtlama yoluyla dayatma yaparak zorbalık yapan zihniyettir.
onca miting ve organizasyon ile yuzde 20 lik orana zar zor sahip olan zihniyettir.
(bkz: türbandan tuvalet bezi yapan zihniyet)
(bkz: türbandan kese yapan zihniyet)
(bkz: türbandan bulaşık bezi yapan zihniyet)
turban takip penguen marsi esliginde kitle yuruyusu yapan zihniyettir. sola carklarda hep sorunlular.

+ bak yine! yahu en distaki en uzun adimlari atacak diyorum! diyorum ama kime diyorum..

kisaca; ureten ve takan zihniyettir. tipki osuranin aslinda osuruk kokusunu ilk duyan oldugu gibi..
yapay gündem yaratmakta ustad olan, "kıcı" sıkışınca bilimum ciddi gündem sorunundan paçayı ustalıkla kurtaranlar.

(bkz: recep tayyip erdogan)
(bkz: akp)
türbanı yaratan zihniyettir. 50 sene önce anadolu'da adı sanı olmayan türban, günümüzde türkiye'ye yaşam biçimi olarak dayatılmaktadır. 50 sene önce anadolu kadını islam dininden değil miydi yoksa?

bu dayatmanın başrol oyuncuları akp ve mhpdir. senaryosunu ise abd yazmıştır.

temiz inançlarıyla dini olarak türban takan insanlar, ılımlı islamın yeşil bayrağını taşıyanların siyaset malzemesi olmaktadırlar.
dindar sandıkları tayyip erdoğan, abdullah gül gibi isimlerin, haklarındaki davalardan dokunulmazlık zırhı ile kaçmalarını, tüpraş'ın %14.76'sının bir gece ofer'e bu zihniyet tarafından el altından satılmasını,
bu zihniyetin mensuplarının kul hakkı yeme konusundaki, sahtekarlık konusundaki profesyonelliklerini nedense görememektedirler.

allah, huzuruma kul hakkı ile gelmeyin demiş. bunlar o yükle allah'ın karşısına hangi yüzsüzlükle çıkacaklar, görmek isterdim.
vakti zamanında "siz isteseniz hilafeti bile getirirsiniz" diyen zihniyetin uzantısı olan oy avcısı zihniyetin sarıldığı bayrak.
(bkz: siyasette idealizmin önemi)
(bkz: akp ve gerisindeki gericiler)
çözmek istemeyen zihniyettir.
böyle iyi güzel rant var...
sorun çıkarma eğiliminde olan zihniyettir. sorun çıkarmak hoşlarına gider böyle tatmin olurlar.
sözleriyle hareketleri uyuşmayan zihniyettir. hepimiz demokrasi diyoruz. hepimiz özgürlük diyoruz ama bi bayan örtüsüyle özgürce yaşayamıyor. bu nasıl iştir arkadas ya. ya bu zihniyetin işi gücü sorun çıkartmak, ya da gerçekten yaptıklarının farkında değiller. acaba kendilerine soruyorlar mı hem özgürlük, demokrasi diyoruz hem de insanların özgürlüklerini kısıtlamaya çalışıyoruz diye. anlamış değilim üstadım anlamış değilim.