bugün

vay maşallah dediğim yazar.
ismi harun değilse sevişilesi yazar.
tugce ismini sevmedigimden ölmesi gereken yazar.
Kimseyle polemiğe girmek istemeyen , olumsuz yazıları da (can sıkıcı yazıları) önemsemeyen yazar.

Kim ne derse der , kişi kendini bildiktenn sonra sorun yok demek istediği insanlar var.
Sözlükteki diğer hatunlar tarafından kıskanılan, güzelliğiyle gönlümü titreten yazar.
tuğçe' ye odaklandıran yazar.
Fotoğrafını göstermem için mesajlar almama sebep olan yazar.

Şaka lan şaka. Sözlükte güzel kız ne gezer olm?
Hababam sınıfı'ndaki atarlı ahmet'i andıran yazar.

Yatağını da kırarlar, yemeğini de yerler.. Alışırsın zamanla.

--spoiler-

ve sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar... hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara... onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor... onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz... aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz... hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler... utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...

--spoiler--
8 kilo bal 100 tl.

irtibat tel: 0012 345 67 89.
bayan olduğunu nickinden anlayan erkek yazarların saldırısına maruz kaldığını düşündüğüm yazar. yeter artıktır. ben bile sıkıldım.
not: söz konusu şahısla hiçbir ilişiğim yoktur.
reel ismi tuğçe olan yazar.
belki de 88 doğumludur.
abazalar nick altina toplanmis diyip nick altina yazi yazanlar yazar mevcut. lan salak kimsenin abazalik yaptigi yok herkez biraz tasak geciyor.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/335922/+

hesap numaramı mesacla attım pembişim. *
1888 yılında doğmuşsa şu an 125 yaşında bir fosil olarak hayatına devam ediyor olabilirdir.
88 li bir yılda doğmamışsa şu an portakalda vitamin olarak hayatına devam ediyor olabilir.
8'de 8 hatalıdır. hala mesaj atmamış. ayıp ama. * *

sözlük yazarlarının twitter sayfaları başlığına bekliyoruz.
tuğçe isminin çekici olduğunun farkında olmayan yazar.

beni bile çekti.

(bkz: tshabalala). hakikaten çekici lan. entry girme ihtiyacı hissettim resmen.
© copyright 2005 - 2026