bugün

/23
bugün de iyi mesai yapmış orospu çocuklarının genel adı.
(bkz: markus antonyus)
hatırlayan şöyle gelsin.
Ortam geren adam. Acilen bu kişiler gitmeli. Lan durmadan seksli meksli başlıklar açıyor bu trolller.
Artık sebebi ne olursa olsun çığrından çıkmış durum. Ensest ilişkiler, tecavüz, aşağılama kadına fiziksel ve zihinsel şiddet troll denilen şeye malzeme olarak kullanılıyor. Okurken suratımı buruşturduğum o kadar çok şey var ki artık. Önüne geçilmek için bu sözlük dahil hiçbir yerde hiçbir şey yapılmıyor.
herkesin yapamayacağı ama adapsızca ve fütursuzca yaptığını sandığı şey. adam eksi alacağını biliyor, damara basıyor ve eksi alıyor. ve evet bizi trollemiş oluyor. millet orda anasına bacısına söverken o eksileri sayıyor. bakın ben de şimdi trolleyeyim sizi madem(!)
(bkz: engelliler maldır)
(bkz: dini olanlar zavallıdır)
(bkz: atatürkün 1 50 olması)

aa çok pis trolledim sizi.
Artık iktidarını kaybetmiş süleyman demirel gibidir.

Nerde o eski troller?
orospu çocuğuyla arasında çok ince bir çizgi vardır ve çoğu troll bu sınırda yaşar. ancak bazıları troll değil bildiğin orospu çocuğudur. bunun için annesini de suçlayabiliriz.
Bazen utanırsınız fakat olmayı bırakamazsınız.
Akılcı bir şekilde tepki çeken kişi. Evet.
burdakilerin hepsi salak. ahah.
Baş ağrısı. Evet.
trollük yapan kişi. kürtler konusunda kesinlikle trollük yapmıyorum zira 76 doğumlu bir kürt'üm. açık ve net.
sinir bozucudur.
Can damarıdır. Evet.
bir can sıkma biçimi olarak can sıkılması sonrası yapılan eylemin isim hali.

sonra zincirleme can sıkma tamlaması oluyoruz sözlükçe.
sözlükte sürekli diğer yazarları kötüleyen yazarlar.
sözlükte gereğinden fazla var olan canlı türü.

bazen normal yazasınız varsa ortaya çıkartırlar trolleyesiniz gelmez.
işini düzgün yapamayan veledlerin bari troll olsun die yaptığı şey.
eskiden buralarda var olan şey. şimdi olduklarını sanıyorlar. troll dediğin karşı tarafı çıldırtmalıdır. karşı tarafı başlığına çekebilmelidir troll. ama şu an için yok öyle bir dünya. komple leş entry'ler.
sözlükler de herkesin anında verdiği karardır.
gerçek trolle dense neyse, herkes troll olamaz.
ulan bu terimi ilk oyunkuzusunun yönet ve fethet isimli şahane oyununda gördüm amk.
Ondan sonra bir ırk sanırım yamulmuyorsam dedim.
Meğerse başka birşeymiş.
yazmayı bilmeyen ortalığı karıştıran yazar kişi. evet.

not: bu tanıma en uygun nesil on birinci nesillerdir. hemen hemen yüzde doksan üçü troll yazardır. evet.
sözlükten silinerek sözlüğün kalitesi yükseltilebilir. saçma sapan başlıklar açarak iyice sözlüğün kalitesini düşürüyorlar. sözlük böyle olmamalı.

sözlük neydi sevgiydi emekti.
benim bu müessese de anlamadığım şu;

toplum genelinin düşüncelerine ters şeyler yazıyorsun, ortamı hareketlenditiyor, eğleniyorsun. buna tamam. yalnız bu işi yıllarca sürdüren insanlar var. acaba hiç kendileri olmak istemiyorlar mı?

nasıl bişeysiniz ulen siz.
artık ilgi çekmek amacıyla insanlara iftira atabilen, onları tahrik etmek için her fırsatı değerlendiren sözlük kişisi. moderasyonun bu kırıcı ve gerçekle alakasız ithamlar karşısında daha sert davranması gerekiyor.
© copyright 2005 - 2026