bugün
- sözlüğün en şişko kadın yazarı8
- tai lung17
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması18
- elif karaarslan4
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- komünizm gelecek nesil için tek kurtuluş yoludur3
- dünya15
- ameliyat olmak15
- her erkeğin zamanında kulüpte oynamış olması2
- house of the dragon2
- kylie jenner6
- hoşgörü dini islam11
- sözlük kızlarının şişko olması4
- israil11
- ateist dövmek11
- türkiye15
- paraguay milli futbol takımı2
- ulusalcılar5
- raikagetokatlayan4
- kadir mısıroğlu'nun soyu21
- sözlük kızları neden böyle değil sorunsalı4
- chp de 26 il başkanının görevden alınması3
- kemalistler16
- gülerken anıran kız2
- velvet52
- evin içinde atletle dolaşan erkek2
- evin içinde atletsiz tişörtsüz dolaşmak2
- türklerin pis olması8
- usualsuspect'in istemeyeceği en son durum5
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı5
- denize girmek4
- ümmetçiler4
- 0 0 719
- velvet hanımkızımız8
- amerika birleşik devletleri9
- erector dedemiz5
- şeyhin götüne priz sokmak5
- ona bir cümle bırak10
- yakışıklı olmanın faydaları5
- bu hesap gizlidir3
- dünya kupası2
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- ahmet burak erdoğan8
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı7
- aşure vs waffle8
- aktif gay3
- akepede kliklerin savaşı11
- türk kahvesi eşlikçisi6
- seni ne mutlu eder sorusu4
- fatır suresi 41 ayet3
reklam yüzünü ve şükürler olsun ki sesini değiştirmiş online turizm operatörü.
evet, internette çok otel arattım ama size hiç uğramadım.
evet, internette çok otel arattım ama size hiç uğramadım.
itici herifi yollayıp çirkin bir kadını reklam yüzü yapan internet sitesi. evet.
reklâmsı gürültüleriyle söğüşlenmeye devam eden, millete rahatsızlık veren abuk firma. neden ve nasıl söğüşlendiklerini söylemeye gerek yok. battıkça batsınlar.
Heryerde çıkan reklamlarıyla iyice antipati yaratan firma.
Kararında bırakmak daha iyi olurdu sanki.
Kararında bırakmak daha iyi olurdu sanki.
Sadece sitelerlerdi fiyatları kıyaslayan bir site nasıl bu kadar tv reklamı yapabiliyor anlamıyorum. Tv reklamı yapmak bu kadar pahalıyken. Ne kazanıyor bu site bu kadar da tv reklamı yapabiliyor sabah akşam.
Hatunu budum. Bulduğum kadar var. Ben beğendim.
Trivagodan otel bakıp beğeniyorsun , aynı otele kendi web sitesinden ulaşıp fiyat alıyorsun, aaaaa o da ne fiyat trivagodan daha uygun.
Galiba türkiye'ye ayırdığı reklam bütçesi ile Türkiye'nin tüm dış borcu tek seferde ödenir... Bu kurum olmasaydı türk TV'leri topu dikmişti valla. 7/24 tüm kanallarda her reklam kuşağında defalarca reklam verebilmek nedir ya?
Sadece fiyat kıyaslaması yapan bir site alt tarafı...
Sadece fiyat kıyaslaması yapan bir site alt tarafı...
parayı çarçur etmede o biçimler. kızın reklamını da bayaa bayaa yaptılar. böyle üstüne bir de para vermek ayrı bir mizah konusu olsa gerek.
tv reklamlarını hiç yapmasalardı belki bu kadar kötü imajları olmazdı.
tv reklamlarını hiç yapmasalardı belki bu kadar kötü imajları olmazdı.
Opera browserin kolay vpn özelliğiyle tarihe karışmış şey. Ha zaten kullanmayı bir kere denedim, elim bookinge gitti. rezervasyon yaptırmıyor ki zaten. Manasız bir hizmet.
uyguladığı agresif reklam politikaları gerçekten işe yarıyor. internetten ne zaman otel aramam gerekse ciddi ciddi bu siteye giriyorum. işlerini iyi yapıyorlar.
her reklamı başladığında reklamlarında ki kadını hipnoz olarak izlediğim firma. kadında nasıl bir sima varsa acayip bir güven veriyor bana.
Reklamlarda oynayan adamı neden kovduklarını anlamadığım otel bulma sitesi. Sahi o adamı kovup o yellozu neden aldınız? Açıklama yapın!
görsel
Küçük harf stiliyle trivago olarak pazarlanan Trivago N.V., otel, konaklama ve meta arama alanlarında internet ile ilgili hizmetler ve ürünler konusunda uzmanlaşmış bir Alman uluslararası teknoloji şirketidir. Amerikan seyahat şirketi Expedia Group, şirketin hisselerinin çoğunluğuna sahip.
Küçük harf stiliyle trivago olarak pazarlanan Trivago N.V., otel, konaklama ve meta arama alanlarında internet ile ilgili hizmetler ve ürünler konusunda uzmanlaşmış bir Alman uluslararası teknoloji şirketidir. Amerikan seyahat şirketi Expedia Group, şirketin hisselerinin çoğunluğuna sahip.
Gündemdeki Haberler