bugün

Henüz tanımlanmamış bir durum ama benim de içimden gelen hisleri özgürce anlatmaya ve yaşamaya hakkım var. Geri kafalıların eleştirilerine aldırmadan. Onurlu bir şekilde.

Bunun henüz ameliyatını olmadım yada olabilecek miyim bilmiyorum ama ben kendimi bildim bileli hiç olduğum gibi hissedemedim. Kardeşlerim diğerlerine göre "normal" kişilerdi ama annem hariç herkes bende bir anormallik olduğunu söylüyordu.

Anormal.

Bu kelimeyi beni aşağılamak için yada kendimi düzeltmem için söylüyorlardı biiyorum ama ben o kelimeyle gurur duyuyorum.

Evet küçüklüğümden beri anormalim. Olduğum gibi hissetmiyorum. Ben kendi tercihim olmayan bedenime hapsedilmiş biriyim.

Ama ne olduğumu en iyi ben biliyorum ve kim ne derse desin onu küçüklükten beri hissediyor ve şimdi tüm topluma gururla haykırıyorum.

Ben bir sürahiyim.

Evet insan bedenine sahip olabilirim ama kendimi bildim bileli bir sürahi olduğumu biliyorum.

Önceleri bunu gizlemeye çalıştım ama aslında elimde de olmadan davranışlarım hep o yöne kaydı. Beni kim görse bu çocuk şöyle böyle dedi. sürahi gibi hareketler yapıyor diye fısıldaştıklarını biliyorum. Ama kimse umrumda değil.

Ben bir sürahiyim.

Camdanım ama tutacak yerlerim ve kapağım açık mavi plastikten.

Bunu korkmadan ve gururla haykırıyorum.

Tercihim kimseyi ilgilendirmediği gibi hayatımın baş rolünde ben varım. Geri kalan hayatımı bir sürahi olarak geçireceğim ve tıp yeterince geliştiğinde ameliyatla bir sürahi olacağım. Çatlasanız da patlasanız da sizin dikte ettiğiniz hayatı kabul etmiyorum ortaçağ kafalılar.

bu güne kadar sadece annem beni olduğum gibi kabullendi. Diğerleri benimle t*şşak geçerken o sonsuz sevgisiyle destek oldu. Dünyaya bir sürahi olarak gelseydim bir anneye sahip olamayacağım fikri, feng şui, reankarne ve karma felsefesinin bana bir armağanı olduğunu düşünüyorum. Bu benim ödülüm belki de.

Evet ben bir transtür adayıyım ve geri kafalılara diyorum ki "velev ki sürahiyim."
© copyright 2005 - 2026