bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı23
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk8
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- true'nun engelli olması4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- meriç dükalığı8
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- leroy sane2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği2
- habire124
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- okan çık hesap ver4
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- galatasaray10
- rakı arasında çay içmek2
- sözlük kızlarının kekleri24
- galatasaray rezil oldu2
- kadir inanır'ın mirası4
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- fusya semsiyeli yabanci22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- insanları birbirine düşürmek4
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- trabzonspor5
- sözlüğün ölü gibi olması5
- etli biber dolması5
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- bana onu sormayin8
- gecenin şarkısı19
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- kürdistan10
- şemsiyeli benim3
apartheid zamanında güney afrika da siyahların ve hindistanlıların yaşadıkları yerleşim alanlarına verilen ad.
mevcudiyetlerini hala sürdürmektedirler.genelde büyük şehir sınırlarında barakalardan oluşan ve hiç bir alt
yapısı bulunmayan mahallelerdir.
mevcudiyetlerini hala sürdürmektedirler.genelde büyük şehir sınırlarında barakalardan oluşan ve hiç bir alt
yapısı bulunmayan mahallelerdir.
playrix' in geliştirip 2013 yılında piyasaya sürdüğü şehir ve çiftlik oyunu.
çiftlik oyunlarına karşı duyduğum antipati bu oyunu bir kez oynamaya başlamamla yerle bir oldu.
yılların civilization, resident evil, silent hill, max payne ve hitman manyağı ben, cici cici bu oyunu oynuyorum aylardır. geçen hafta sunum yaparken, acil tuvalete gitmem lazım deyip aracı' ya görev vermişliğim var.
peki bu oyunu çekici kılan detaylar nelerdir? oyunu biraz inceleyelim.
sürekli hareket halinde olan bi şehriniz var. sokakta, yolda sürekli müzik dinleyen kişiler, bisikletlerinin tamirini yapan çocuklar, köpeğini gezdiren bi adam, eşofmanıyla sabah koşusuna çıkmış hanımlar görüyorsunuz.
bazen de kurduğunuz tiyatronun önünde pandomim yapan bi gence rastlıyorsunuz.
grafikler süper ama daha iyisi neden olmasın? kurduğunuz fabrikaların içine girerek ürünün nasıl yapıldığını görebiliyorsunuz.
beslediğiniz hayvanların kaş göz işaretiyle size derdini anlatmak gibi bi özellikleri var oyunda.
oyunun içinde adalar ve hayvanat bahçesi gibi alt oyunlar var.
nüfusunuz yaptığınız binalarla artıyor ve artan nüfusun beklentilerini karşılamak için topluluk binaları yapmak durumunda kalıyorsunuz.
ticaret hayatınız tren ve uçak siparişleriyle canlanıyor.
bir müzeniz var ve kazı yaparak koleksiyonlar tamamlıyorsunuz.
bunu kız oyunu olarak düşünürseniz, sırf bu oyun için tablet alan babama hakaret etmiş olursunuz.
aktaracaklarım bunlar.
çiftlik oyunlarına karşı duyduğum antipati bu oyunu bir kez oynamaya başlamamla yerle bir oldu.
yılların civilization, resident evil, silent hill, max payne ve hitman manyağı ben, cici cici bu oyunu oynuyorum aylardır. geçen hafta sunum yaparken, acil tuvalete gitmem lazım deyip aracı' ya görev vermişliğim var.
peki bu oyunu çekici kılan detaylar nelerdir? oyunu biraz inceleyelim.
sürekli hareket halinde olan bi şehriniz var. sokakta, yolda sürekli müzik dinleyen kişiler, bisikletlerinin tamirini yapan çocuklar, köpeğini gezdiren bi adam, eşofmanıyla sabah koşusuna çıkmış hanımlar görüyorsunuz.
bazen de kurduğunuz tiyatronun önünde pandomim yapan bi gence rastlıyorsunuz.
grafikler süper ama daha iyisi neden olmasın? kurduğunuz fabrikaların içine girerek ürünün nasıl yapıldığını görebiliyorsunuz.
beslediğiniz hayvanların kaş göz işaretiyle size derdini anlatmak gibi bi özellikleri var oyunda.
oyunun içinde adalar ve hayvanat bahçesi gibi alt oyunlar var.
nüfusunuz yaptığınız binalarla artıyor ve artan nüfusun beklentilerini karşılamak için topluluk binaları yapmak durumunda kalıyorsunuz.
ticaret hayatınız tren ve uçak siparişleriyle canlanıyor.
bir müzeniz var ve kazı yaparak koleksiyonlar tamamlıyorsunuz.
bunu kız oyunu olarak düşünürseniz, sırf bu oyun için tablet alan babama hakaret etmiş olursunuz.
aktaracaklarım bunlar.
Sıkıntıdan ve oyunsuzluktan yüklediğim oyun hemen 5. Seviye oldum. Grafikleri iyi.
Öneri üzerine dün yüklediğim oyun bugün 19 level oldum,tasarımları güzel,herşey düşünülmüş nerdeyse ambar dışında severek oynuyorum sevgiler.
sırf hayvanat bahçesini görmeden oyunu bırakmayacağım diye oynamaya inat ettiğim zaman kaybım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar