bugün
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- macron koşacak diye park kapatan akepe26
- ciguli kral20
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması33
- akp bitince ne olacak14
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler9
- abd'nin kucağında siyaset yapmak8
- sözlük yazarlarının lahmacunları8
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek8
- erdal beşikçioğlu4
- f 35 leri kendimiz yapalım8
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği8
- fusya semsiyeli yabanci14
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar7
- güne bir şarkı bırak8
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı7
- tepkiselbiri2
- abd iran savaşı4
- emmanuel macron2
- billie eilish2
- kadinlarin erkekleri dm den taciz etmesi7
- abdulkadir selvi4
- z kuşağı kızları5
- uzun entry giren yazar enayiliği11
- raikagetokatlayan5
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler3
- nike'yi nayk diye okuyan hırbo5
- nato zirvesini yabancılar çok da sallamıyor2
- çok kaslı kadın2
- aldatırken yakalanıp altına eden ev hanımı3
- aquila bicipite6
- her yazarın eşit olmaması6
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması9
- diyetle kilo almak3
- ölümün en iyi tanımı14
- macron koştu diye kavga etmek4
- ben gidiyorum2
- uludağ sözlük hatunlarının taş gibi olması2
- uludağ sözlük hatunlarının kıymetini bilmek2
- uysaljakoben7
- ideal erkek poposu3
- donald trump3
- hayatta ki pişmanlıklarını 2 kelime ile anlat2
- hayatımda hiçbir zaman akp'ye oy vermedim ama2
- otel odasında ölü bulunmak7
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı14
- karşıyakalı kızlar3
- karpuzcu libos panda4
- sol frame deki başlıklara boş gözlerle bakmak2
- omron3
narnia günlükleri ve altın pusuladan sonra yeni bir fantastik şölen daha. 14 Mart 2008 de gösterime girecek olan filmin küçük başrol oyuncuları ise şöyle; Sarah Bolger (Mallory Grace) , Freddie Highmore (Jared Grace) , Mary-Louise Parker (Helen Grace)*.
izlemeden yorum yapmamak lazım fakat başarısız yerli filmlerle dolu geçirdiğimiz şu haftalarda belki de kayda değer tek alternatif olacak. ayrıca fragmandan anladığım kadarıyla efekleriyle göz dolduracak bir yapım.
izlemeden yorum yapmamak lazım fakat başarısız yerli filmlerle dolu geçirdiğimiz şu haftalarda belki de kayda değer tek alternatif olacak. ayrıca fragmandan anladığım kadarıyla efekleriyle göz dolduracak bir yapım.
türkçe dublajı çok kötü olan film.
5 kitaplık ilk serisi ve yeni filminden sonra ikinci kitap serisiyle kitap severlerin beğenisine sunulmuş sürükleyici yapım.
başbelası bir veletin tüm ailenin başına açtığı dertleri anlatan fantastik film. çok da ahım şahım bir şey değil de en azından büyücüler, vampirler, kurtadamlar hariç başka fantastik yaratıklar var filmde o açıdan iyi. ama çok klasik bir konusu var. geri planda yinr bir aile trajedisi. anne baba ayrılmış, anne çocukları alıp başka yere taşınıyor. evin asi çocuğu orda napıyor ediyor bir şekilde başını belaya sokuyor tabi kendisiyle beraber tüm ailesinin hatta tüm dünyanında. işte öyle klasik bir yapım. yalnız çiçek şeklindeki perilere tek kelimeyle bittim. onu yaratan hayalgücüne de saygım sonsuz. bu arada bu freddie denen velet resmen kocaman olmuş ya. ama hala sevimli kerata.
holly black ve tony diterlizzi'nin ayni isimli bestseller olmuş kitaplarından uyarlanmış film. ayrıca çocuk filmi kategorisinde değerlendiriliyor olması farketmez, nihayetinde eğlenceli, çok keyif veren bir film.
Kitabını okumadım ama bildik bir hikayesi olmasına rağmen hiç bitmeyen bir hareketliliğin olması filmi izlenebilir kılıyor. Türü sevenlerin yine bayılacağı bir fantastik yapım.
görsel
'The Spiderwick Chronicles' isimli fantastik kitap serisinden uyarlanan fantastik-kurgu/gizem temalı dizi...
19 Nisan'da roku Channel'de...
'The Spiderwick Chronicles' isimli fantastik kitap serisinden uyarlanan fantastik-kurgu/gizem temalı dizi...
19 Nisan'da roku Channel'de...
bunun filmi de vardı, sinemada seyretmiştim.
Gündemdeki Haberler