bugün

401 puan ile hangi sikici liseye gitsem diye düşündüren kahpe sınav.
kazık mı kazıkmış.
Hadi gençler bi bakın sonuçlarınıza da abilerinizi ablalarınızı bilgilendirin meraktan ölüyoruz sonuç olarak.
kesin lys de açıklanır .
Sonuçları açıklanan sınavdır.
darısı lysnin başına.
açıklanmıştır.
Kardeşim için sonu pek güzel olmayan sınavdır. Tercihler için il bazı yüzdeliğini mi yoksa genel yüzdeliği mi kullanacağımızı merak ediyoruz, bilgisi olanlar aydınlatırsa seviniriz.
Gösterin bakıyım karnenizi dedelerinize.
Kendimi deneme amaçlı girdiğim sınav.Basitti inşallah sizde benim gibi 500 alırsınız.Evet.Bir sınav.
Ulan bizim zamanımızda oks vardı,fen Anadolu lisesine girmek imkansızdı.
şimdi ki veletler valla çok şanslı.
kuzenim 475 almis. hay masallah.
2015-2016 da gireceğim sınav. Full çekerim inşallah o potansiyel var Elhamdülillah. Umutsuz olmak haramdır.
sözlük kreşe dönmüş vay anam vay.
Saat 09 da aÇıklanacaktı sonra 11 şimdi 16 ya alındı. Klasik türk zihniyeti.
siz teog sonuçları bekliyosunuzda ben daha yeni teoga hazırlaniyom :-) :-) :-) .
Bu sene girecegim sinav. Calismalara simdiden basladim..
Seneye gireceğim sınav. Sorular çok zor gelmez inşallah yoksa annem çok kızar telefonumu elimden alır.
Zaman zaman teog'a girecek/girilecek diye muhabbeti geçen sınav. toefl gibi yeni bi sınav mı çıktı diye şaşırtmıştır.

Meğerse lise giriş sınavı imiş. isim değiştirmişler ama Ogs ile karışmasın diye 4 harfli olmuş.

Yakında kısaltmayla sözcük üretme modasına girenek l.i.s.e.l.i. falan yaparlar. Ya da bikaç dalkavuk çıkar t.a.y.y.i.p sınavı olur adı. (R.t.e. olmaz o kısa)
Sözlükteki komünist tayfanin gireceği lise sınavı.
görsel
görsel
yarın olacaktır efendim. 2002lilere iyi şanslar.
Gözetmen olarak gençlerimizin başında bulunacağım sınav. Kopya çekeni yakarım.
Hayellere giden yol teog dan geçmemeliydi.

Hayeller fen Lisesi hayatlar organize sanayi.

Melis napiyo acaba. Attigin topun kafamda olusturduğu çamuru hala yikamadim.
Topta sevdaya dahil.
3 hafta önce girdiğim sınav

qoydum mu , zaa...
© copyright 2005 - 2026