bugün
- ispanya daki göçmen krizi9
- her gün alkol almak3
- yeni dünya düzeni3
- çöp yanında poşette kitap bulmak3
- arkadaşlar hangi diziye başlasam3
- sözlükteki derin yapılanma4
- aylık 509 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri7
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- lunapark2
- uçurtma uçuran çocuk2
- hırvatistan12
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu5
- solcuların faşistlerden beter olması2
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek2
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- rüyada nervio yu görmek5
- milliyetçi chp li2
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- kötülük2
- anın görüntüsü15
- tatile sivasa gitmek4
- güzel cumartesiler3
- dolar 100 lira olsa olacaklar3
- stack overflow kopyala yapıştır4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- osmanlıcılar4
- muşlettin bey birader erecto biraderdir3
- gammazcı geldi gammazcııı hani'ya gammazcı2
- sümer dili6
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- mutlu kalmak için öneriler4
- o kaç gram3
- aylık 506 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- yunanistan29
- italya'nın ispanya ile schengen'i askıya alması2
- forlove194
- pforzheim şu an 26 derece2
- ılımlı islam4
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek4
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- para bok huzur yok2
- kadın bana aşık oldu resmen2
- küçük çocukların sizi kahraman olarak görmesi3
- şanssız bir insan olmak4
- ben bi duş alayım2
- kendine inanmak2
merkezi polonya-varşova'da bulunan televizyon kanalı. yabancı dizi ve sinemaları çok kötü dublajlayarak izleyicisine sunarlar. o kanalı seyrettikten sonra halimize şükretmemiz gerek.
saat 1 den 4 e kadar erotik film yayınlayan polonya kanalı. çok berbat dublaj yaparlar. o kadar kötü yaparlar ki ingilizce orjinal cümleyi duyup kafanızda çevirmeye çalışırken dank diye girer antpatik polon erkek sesi.
ayrıca polonia1 adında da bir kardeş kanalları vardır ve o da erotik reklam yayınlar geceleyin.
ayrıca polonia1 adında da bir kardeş kanalları vardır ve o da erotik reklam yayınlar geceleyin.
gece 01:00 den sonra yayınlanan erotik filmleri çok kaliteli olan, onun dışında seyredilecek bir programı olmayan. dublajı "yaaa siktir et, üstüne konuş gitsin, seyirci görselliğe bakıyor" şeklindeki mantıkla hazırlanmış.
hadi dublajı beceremiyorsunuz, bari cinsiyet tutsun. orjinal filmde kadın konuşuyor, erkek sesi, bari bir kadın bir erkek koyun da oraya, kadın varsa kadın, erkek varsa erkek çevirsin diziyi, filmi, her neyse.
ama tekrar söylüyorum her gece bir adet erotik filmi çok kalitelidir, teletext i de kusursuz çalışır, ama izlenmez bu kanal, sadece gece 01:00 den sonra oturup, tv nin sesini kısıp, o kaliteli erotik filmini izleyebilirsiniz, sesini açmayın, dublajdan dolayı sıkılırsınız zevkiniz kaçabilir...
hadi dublajı beceremiyorsunuz, bari cinsiyet tutsun. orjinal filmde kadın konuşuyor, erkek sesi, bari bir kadın bir erkek koyun da oraya, kadın varsa kadın, erkek varsa erkek çevirsin diziyi, filmi, her neyse.
ama tekrar söylüyorum her gece bir adet erotik filmi çok kalitelidir, teletext i de kusursuz çalışır, ama izlenmez bu kanal, sadece gece 01:00 den sonra oturup, tv nin sesini kısıp, o kaliteli erotik filmini izleyebilirsiniz, sesini açmayın, dublajdan dolayı sıkılırsınız zevkiniz kaçabilir...
"Bunun iki katı teleon vardı bizde bir zamanlar... Onlar anca tele 5'e kadar gelebilmişler!" diye kendimizi avutacağımız kanal.
her daim varlığıyla sıcaklığını eksik etmeyen dost kanal.
Görev kanalidir.
hotbird deki en dost kanallardan. tabi erkekler icin. yani izleyen hanim bayanlar da olabilir emme neyse karistirmayalim orasini.*
ya bunların gece yayınladığı filmlerin adını bilen var mı nasıl bulup indirebiliriz. illa hotbirde mi çevircez uyduyu. bi el atın sayın arkadaşlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar