bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri4
- hikayeyi devam ettir30
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- hayattan zevk alamamak15
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- gocunun nerede olması12
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- rüyamda kadın olmuştum6
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- uyumayın konuşalım5
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- habire12 adamdır37
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- yazarların öldükten sonraki planları4
- yeşilçam filmi izlemek6
- biber dolması olsa da yesek5
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yeni parti50
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- habire1259
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- makine mühendisliği3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- sokakta kavga teknikleri3
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- cem küçük5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- nick vermeden bir yazara seslen16
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
Şeytanı temsil eden simgedir.
Masonların heryerde kullandığı kötülüğü temsil eden sembol
Masonların heryerde kullandığı kötülüğü temsil eden sembol
şeytanın gözüdür, deccalin tek gözü. mason simgesidir, amerikan 1 dolarında mevcuttur, onlar buna 'tanrının gözü' derler.
(bkz: elemtere fiş kem gözlere şiş)
masonlara da sokmak lazım tek göz her şeyi gören göz bir tek onlarda göz var sanki.
akla sauron'un tek gözünü getirir. o da şeytancıl bir varlıktı.
piramitin en tepesindeki göz. çeşitli alt kadrolar vasıtasıyla dünyayı yönettiğine inanılan göz. sen, ben, o, yani yönetilenler. devlet kadrolarında yer alamayan, piramitin en dibinde kalanlar, çemberin dışında kalanlar. bizler çemberin içine dahil edilmeyiz çünkü şeytanı pusula edinenlerin çıkarlarına halel getirebiliriz.
illüminati denen paravan popüler oluşumla özdeşleştirilen tek göz kültü, antik devirlerin en başından bu yana kendisini muhafaza etmiştir. lakin, bulundupu coğrafya ve kültüre göre, muhtevası farklı anlaşılmıştır. örneği rönesans döneminde, piramidin tepesindeki bu göz, her şeyi gören tanrıyı temsil ediyordu. Amerikanın kurucu idarecileri, dolara bu göz resmini bu yüzden bastılar.
esasen bu göz, bedenimizde taşıdığımız temel uzuvlarımızdan birisi olan gözden, biraz farklıdır. sembolik olarak, alna yakın bir yerdedir. Bu iki göz üzerindeki üçüncü göz inanışı, doğu dinlerinden geliyor da olabilir tabii.. Hinduların "sahasarara" dedikleri şey. Aslında, herkeste üçüncü göz vardır. bunu açıp çalıştırabilirsek, tanrıya daha yakın olabiliriz diye düşünülüyordu.
esasen bu göz, bedenimizde taşıdığımız temel uzuvlarımızdan birisi olan gözden, biraz farklıdır. sembolik olarak, alna yakın bir yerdedir. Bu iki göz üzerindeki üçüncü göz inanışı, doğu dinlerinden geliyor da olabilir tabii.. Hinduların "sahasarara" dedikleri şey. Aslında, herkeste üçüncü göz vardır. bunu açıp çalıştırabilirsek, tanrıya daha yakın olabiliriz diye düşünülüyordu.
tek gözün peşinden gidenlere birşeyi hatırlatmak isterim . tek gözlü hayvan bile yoktur . yani hayvandan dahi aşağı bir şeyin peşine düşmek aptallıktan başka birşey değildir . kaldı ki bu tek gözün döktüğü milyonlarca insanın kanınıda hesaba katarsak insan olmadığıda ortaya çıkar . tek gözün ağababaları insan formunda olabilirler hitler gibi mussolini gibi vesair .. o form onları insan yapmaz . masum bir kimseyi öldürmek sırtlan gibi hayvanlara mahsus olabilir kurtlara vesair... insan formunda doğmak insan olabilmek için yeterli olsaydı bugüne kadar tek masum kanı dökülmez di . kısasa kısas olarak ele alırsak bir kişinin yada ülkenin 30 milyon vatandaşını öldürebilmek bilmek o kişinin yada ülkenin gelip 30 milyon vataşını haksız yere öldürmesi gerekir . eksik olsada fazla asla olamaz yani . ben bu tek göz ve peşinden sürüklediklerinin hallerini hiç iyi görmüyorum adeta kör ve sağır gibiler . kendi konforları için rahatca gözlerini bile kırpmadan gülerek masum kanı döken birinin akıbeti tarihde hiç iyi olmadı . hep helak oldular gittiler . bir sırtlana az bir şey akıl ekleniz be onu dünyanın en zengini yaparsanız dünyada o ve onu destekleyenlerden başka hiç kimse kalmaz kalsada yada onların kölesi yada hizmetçisi olur . ben bu tek sözü savunan zavallı ruhları gördükce çok üzülüyorum çünkü bunların varlığı masum kanlarının daha fazla döküleceğinin habercisidir . ya bunlar oratadan kalkar yada tek bir masum insan kalmaz . bu bu kadar nettir .
bu pozu vermeyen ünlü neredeyse yok gibi
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar