bugün

bağırıp kükreyen saygısız bi' adamla düşmanlarına karşı bile kibar olan bir adamı karşılaştırmaktır.
Adımın Muhammet olmasından mütevellit uzerime alındığım versus. Alırım ben bu karşılaştırmayı, kanımca yani..
biri manchester united
diğeri dundee united.
Konu din tüccarlığı ise tayyiptir, kendisinin olmayan dinin bayisi olup mükemmel bir biçimde pazarlamaktır.
bu entrye yazıp başlığı uplamak istemiyorum ama kendimi tutamadım. ulan nasıl insanlarsınız siz troll olucam ilgi çekicem diye bize göre yani müslümanlara göre dünyanın yaratılış sebebi olan insanı başka birisiule karşılaştırırsınız . küfür yemekten hoşlanıyor musunuz?
vallahi "dini inancı olmayan şahısların inançlılara yaptığı" hakaret diye farklı görüşten insanlara kuduz köpek gibi saldıran ve kendisini hukuk gören insanlardan daha tehlikeli bireysel hak ve hürriyet düşmanları yok. bu bakıma sürekli yoktan tartışma yaratmak isteyen aptalların musallat olacağı versustur.
10 bin dine, milyonlarca tanrıya inanan insanlara saygı duymayıp aptal aptal başlık açan orospu çocukları din ve vicdan hürriyetine göre hareket eden bizlere saygıyı öğretemez. zira eşekler başkalarına karşı saygı nedir bilmez. bu bakıma ateşli entrylere sebep olan bir karşılaştırmadır.
Biri gerçek peygamberdir, diğeri ise koyunları ve yalamaları tarafından peygamber addedilir.
birini görmek için cenneti diğerini görmek için cehennemi hak etmiş olmanız gerekir.
© copyright 2005 - 2026