bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı56
- milli maçı izlemeyen erkek23
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı2
- mantı abartılmış balon bir yemektir2
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum2
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi6
- vincenzo montella8
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- onu anlatsana biraz2
- yunan adaları2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık5
- avustralya7
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- bir kızı doyurmak7
- fas3
- anın görüntüsü20
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- nakliyat2
- kadınlar neyden hoşlanır8
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- uysaljakoben9
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- bir şeyler söyle9
- türkiye10
- avustralya 0 türkiye 75
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- futbol6
- kemalizm3
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı3
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan18
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- bizim çocuklar2
- kerkük türküleri2
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- berhan şimşek2
- zall yüzünden gol yememiz5
- avustralya milli futbol takımı4
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
Çocukluğumda ailemle en yoğun birlikteliğimizi yaşadığımız eylem.
O zamanlar bir tane rafet el roman cd'si vardı. Arabaya ailecek binip cd taktığımız asıl zamanlardı o antalya yolları. Kardeşimle arkada çarşafların içinde uyurduk, yarı baygın geçen yollardı...
Ama o sabah 4 gibi uyanmak ve bavulları indirip yola çıkacak olmanın heyecanını asla unutamıyorum.
Şimdilerde arkadaşlarla gitmenin heyecanı da ayrı tabi. Sonuç olarak dünyadaki hazırlanış ve eylem kısmı en zevkli şeylerin başında gelen bir olay.
O zamanlar bir tane rafet el roman cd'si vardı. Arabaya ailecek binip cd taktığımız asıl zamanlardı o antalya yolları. Kardeşimle arkada çarşafların içinde uyurduk, yarı baygın geçen yollardı...
Ama o sabah 4 gibi uyanmak ve bavulları indirip yola çıkacak olmanın heyecanını asla unutamıyorum.
Şimdilerde arkadaşlarla gitmenin heyecanı da ayrı tabi. Sonuç olarak dünyadaki hazırlanış ve eylem kısmı en zevkli şeylerin başında gelen bir olay.
Olm bak çok şey istemiyorum öyle tatile gitmek dediysem..Öyle SoleMare'lerde Marrakech'lerde dıptıs dıptıs geçen bir tatil aklımın ucundan dahi geçmiyor..Sessiz olsun,sakin olsun..telefonum çok nadir çalsın..Arka fonda sürekli gipsy kings,buika çalabilir sıkıntı yok..sigara paketlerim olsun yanımda birkaç şişede alkol..25 metrekare oda bile yeter lan..ha birde huzur..huzur çok önemli onsuz tatile gidemem.Saygılar.
günler öncesinden hazırlık yapılan eğlenceli günler demektir.
Yarın 2 günlüğüne kız arkadaşımın zoruyla gerçekleştiriceğim eylem. (bkz: kız kıza tatile gitmek)
Tek amacımız onun aşk acısını unutmaya çalışmasını sağlamak olsada kendime de iyi geleceğini düşündüğüm ama arkamda bıraktığım kişileri düşününce de bir yandan üzüldüğüm son derece saçma sapan bir ruh haliyle gerçekleştireceğim eylem.
Umarım beklediğimden iyi geçer umarım.
Tek amacımız onun aşk acısını unutmaya çalışmasını sağlamak olsada kendime de iyi geleceğini düşündüğüm ama arkamda bıraktığım kişileri düşününce de bir yandan üzüldüğüm son derece saçma sapan bir ruh haliyle gerçekleştireceğim eylem.
Umarım beklediğimden iyi geçer umarım.
memursanız kabarık bir banka ekstresi ile geri dönüş yapacağınız yıllık izinlerinizdir.
tatil yapmak ile sık sık karıştırılan eylemdir. tatil yapmak, "çalışmamak" olarak algılanması gerekirken hep "tatile gitmek" olarak lanse edilir. kimi üzücü konuşmalara sebebiyet verebilir. örnek olarak;
- hacı nabıyosun ya ? *
- ne olsun hacı, tatil yapıyorum,
- vay, deniz-kum-güneş diyosun yani,
- yok hacı, göbeğimi kaşıya kaşıya televizyon izliyorum, hemde mesai saati içinde. *
- hacı nabıyosun ya ? *
- ne olsun hacı, tatil yapıyorum,
- vay, deniz-kum-güneş diyosun yani,
- yok hacı, göbeğimi kaşıya kaşıya televizyon izliyorum, hemde mesai saati içinde. *
insanın giderken kendisini ve hayatının genelini de yanına götürmesi ashabiyle pek bir işe yaramayan eylemdir. buna rağmen arzumuzdur.
uludagsozluk' ten ayri kalmaya sevinilecek nedenlerden biridir.basima da gelmis ve sevinmisimdir.herkesin bir gün basina gelir benim gibi sevinmek gerekir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar