bugün
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı5
- moderatörlere sesleniş4
- aylık 440 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- emret komutanım ahmet başçavuş3
- memduh bashgan14
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi22
- g'i l d'e d l'i l y2
- sevmediğiniz iki yazarın kavga etmesi2
- renault 9 broadway2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay2
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- mohamed salah ghaly8
- nihoşun ölümü16
- tuba büyüküstün7
- trabzonspor6
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı6
- bi tavuğu kaç tokatla pişirebiliriz2
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız2
- cem küçük8
- pop dinleyenlern başka müzik türlerini eleştirmesi3
- clemence baptista2
- zadar2
- sözlüğün ölmek üzere olduğunu gösteren işaretler3
- ev temizleyen erkek5
- asteğmen6
- umurumda değil2
- simko39
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- rambo ariel ortega8
- çağatay ulusoy2
- en iyi müzik türleri2
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- sibenik2
- benkimki6
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- dincilik2
- uyumanın en zevkli olduğu an3
- sırrı süreyya önder5
- helikopterlerin mantıksız davranması3
- varazdin2
- cakovec2
- özgür özel'in tutuklanması9
- yaşar nuri öztürk5
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- meal kuran değildir26
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- karıncaların çok boş yapması2
- ünüversite okumanın zaman kaybı olması2
son yıllarda black metal camiasına adım atan gruplar içinde en yaratıcı olanlarından birisi. son derece yaratıcı gitar riffleri, black metale olan bağlılıkları, harika vokalleri ile orjinaliği had safhada koruyan; ismi abbath ile birlikte anılan ve son yıllarda ortaya çıkan en büyük dehalardan biri olan hoest'in sürüklediği norvecli true metal grubu.
black metal köklerine sıkı sıkıya bağlanmış olan grup koyu derecede hristiyan karşıtlığı ve norveç milliyetçiliği yapar. asla klavye türevi başka enstrümanlar kullanmaz, bunu true metale aykırı bulurlar.
ilk olarak thule adıyla hoest'in tek kişilik projesi olarak kurulmuş, ancak ilerleyen zamanlarda hoest, yaşadığı yer olan bjørgvin bölgesinin çok sisli havasından dolayı grubun adını norvecce'de sis anlamına gelen taake'ye çevirmiştir.
black metal köklerine sıkı sıkıya bağlanmış olan grup koyu derecede hristiyan karşıtlığı ve norveç milliyetçiliği yapar. asla klavye türevi başka enstrümanlar kullanmaz, bunu true metale aykırı bulurlar.
ilk olarak thule adıyla hoest'in tek kişilik projesi olarak kurulmuş, ancak ilerleyen zamanlarda hoest, yaşadığı yer olan bjørgvin bölgesinin çok sisli havasından dolayı grubun adını norvecce'de sis anlamına gelen taake'ye çevirmiştir.
sizi true norvegian black metal kirmizi halisıyla karşılayan bir resmi siteye sahipler:
http://taake.cjb.net/
http://taake.cjb.net/
tam sürüm,bölüm bölüm şarkılardan oluşan konsept albümlerinin adları
Nattestid Ser Porten Vid
Over Bjoergvin Graater Himmerik
Hordalands Doedskvad
olan hoest in projesi baabında grup.grubun şarkı sözlerini(en azından albümdekiler) norveççe olduğundan pek anlayamasam da atmosferiyle müzikte sözleri anlamanın,hissi verebilme açısından çok da zorunlu olmadığını kanıtlıyor.favorim ise nattestid ser porten vid in son bölümündeki başından sonuna dek duygu yoğunluğuyla yakıp yıkan şarkı.nitekim bu akşam çorba içerken kulaklıktan bu şarkıyı dinleyip ritme göre kaşıklamama sebep olup çorbayı soğuttuğumu paylaşıyorum,paylaştım.*
Nattestid Ser Porten Vid
Over Bjoergvin Graater Himmerik
Hordalands Doedskvad
olan hoest in projesi baabında grup.grubun şarkı sözlerini(en azından albümdekiler) norveççe olduğundan pek anlayamasam da atmosferiyle müzikte sözleri anlamanın,hissi verebilme açısından çok da zorunlu olmadığını kanıtlıyor.favorim ise nattestid ser porten vid in son bölümündeki başından sonuna dek duygu yoğunluğuyla yakıp yıkan şarkı.nitekim bu akşam çorba içerken kulaklıktan bu şarkıyı dinleyip ritme göre kaşıklamama sebep olup çorbayı soğuttuğumu paylaşıyorum,paylaştım.*
''muhammed'in ve onun destekçilerinin canı cehennemi'' demeci veren bir soliste sahip, anti-islam black metal grubu.
hoest önderliğinde çılgın atan norveçli black metal grubu. nattestid ser porten vid, over bjoergvin albümleri tavsiye edilir. hele hordalands doedskvad şaheserdir. hoest biraz denyo olsada:
görsel
görsel
yaratıcı bir grup, o konuda sözüm yok fakat diğer taraftan milliyetçi ve yanlış hatırlamıyorsam 2007'de sahneye swastikayla çıkmıştı hoest. ne halt olduğu belli olmayan bir herif oldu çıktı sonradan iyice. sürekli paganlar gibi doğa, kış konuları işlemesi de bir diğer eksi yönü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar