bugün
- şeriatı savunan begüm polat'ın şaplak şovu49
- senin manita evleniyormuş diye mesaj atan arkadaş7
- fatma betülüm yapmaz9
- edirne'ye gidip muslettin amca'nın elini öpmek5
- götü yere yakın olandan korkacaksın4
- çok kaslı erkekleri beğenmiyorum diyen kezban5
- sinirlenen dilenci kadın6
- haram para4
- abd de bıçaklar çekildi iddiası4
- beni gammazlayan sonda ile gezsin inşallah3
- yaşlandıkça kuşkulu bir adam olmak3
- son 3 ayın en başarılı gammazları3
- iyi menemenin sırrı22
- fatma betül sayan kaya18
- 6 kasım dünya galatasaraylılar günü6
- lanet olsun adamım ben gidiyorum buralardan3
- türkiye azerbaycan ilişkileri3
- epileptiğe bakmayan diş hekimi2
- akp seçmeni3
- serdar ortaç tiktokta2
- cumaya gitmeyen yazarlar ifşa platformu2
- flavio bolsonaro'nun brezilya'dan kaçışı4
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı88
- dünyanın sonu2
- sabahları nefret edilen şeyler6
- insanlık nasıl geliştirilebilir13
- klodyan klod duruşu2
- fatma betül sayan kaya'nın tutuklanması2
- hayati yazıcı2
- sevgilinin mantarlı ayak parmak arası3
- ayakla üzüm ezen kızlar3
- boğaz ağrısı5
- bu yazar sadece kadın yazarlardan mesaj alıyor3
- fon krizi kimin üstüne yıkılacak22
- bitlis'te oğluna filistin ismini koyan adam28
- yorik'in kafatasına mum dikmek4
- 5 kasım 2026 celtic beşiktaş maçı11
- dizilerde herkesin holding patronu olması2
- sözlüğün yeni tasarımı14
- misafir terliği kokusu2
- beşiktaş6
- muslettin amca23
- nasıl hissettiğimi kimse anlamıyor3
- her sorunun çözümü2
- fon vurgunu4
- kötüye bir şey olmaz5
- beyaz ekmek yemenin varoşluk olması11
- yüz gerdirme ameliyatı olan doktorun ölmesi2
- murat ünalmış2
- gece gelen açlık7
çift motorlu yüksek irtifa süpersonik eğitim uçağı. amerikan yapımı bu uçak türk hava kuvvetleri tarafından da daha çok eğitim amaçlı olarak kullanılır.
bir miktar alıntı;
T-38A 695 metre gibi kısa pistlerden kalkar ve bir dakikalık süre içinde 9,000 metreye kadar yükselebilir. Öğrenci pilotlar T-38'de süpersonik uçuş teknikleri, akrobasi, kol uçuşu, gece ve alet uçuşu eğitimi alırlar. Bugüne kadar 60,000'den fazla pilot brövelerini bu uçakta kazanmıştır.
görsel
bir miktar alıntı;
T-38A 695 metre gibi kısa pistlerden kalkar ve bir dakikalık süre içinde 9,000 metreye kadar yükselebilir. Öğrenci pilotlar T-38'de süpersonik uçuş teknikleri, akrobasi, kol uçuşu, gece ve alet uçuşu eğitimi alırlar. Bugüne kadar 60,000'den fazla pilot brövelerini bu uçakta kazanmıştır.
görsel
yaklaşık 700 sayfa kullanma kılavuzu ve 6 aylık eğitimi olan jet uçağı. sivil sahipleri ve uçuranları da vardır. l-39 albatros gibi dünyadaki tüy siklet jet eğitim uçaklarından birisidir. çift motorludur ve ülkemizde muharebe eğitim uçağı olarak kullanılan f-5b uçaklarına çok benzerler. çift motorludur ve hızı çok fazla abartmamak şartıyla ses hızına bir girip çıkabilir. bakımı kolay, akarı kokarı pek olmayan, az yakan ucuz bir uçaktır. silah kullanamazlar. l-39, bae hawk ve dassault alpha jet gibi uçakların karşısında pek tercih edilmemiştir ve sadece 4 ülke kullanır. usaf dışındaki en büyük kullanıcısı türk hava kuvvetleridir.
http://www.youtube.com/watch?v=tpahgdNlcVQ
http://www.youtube.com/watch?v=tpahgdNlcVQ
67 dene silahsız süpersonik eğitim uçağı. tamam süpersonik, üstün manevra kabiliyetli, modernize kokpit ve sistemlere sahip falan. ama neden silahsız? birisi bana savaş durumunda silahlandırılabildiklerini söylesin. 67 tane uçak, boru mu? silahsızsa ne anladım ben ondan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar