bugün

hayatımda bir defa kullanmak zorunda kaldığım "seni çok seviyorum" kısaltması.
sevgilim mesaj atmıştı. en sona da seni çok seviyorum yazmıştı. o zamanlarda sms paketi falan da yoktu, her mesaj 2 kontör. lan yazmam gerekeni yazdım ama seni çok seviyorum yazacak boşluk kalmadı. kaldı ama kalmadı. yani eğer yazarsam mesaj 2 sayfa olacak, 4 kontör göte girecekti. benim gibi fukara bir genç için zor durumdu. bir de baktım 3 karakterlik yerim kalmış. sçs yazdım gönderdim. e haliyle anlamadı kızcağız, ne lan bu gibisinden bir şey söyledi. mecburen seni çok seviyorum yazıp gönderdim sonra. 4 kontörüm gitmişti. lan bir de büyük harflerle yazmıştım sçs'yi halbuki..
seçose var bide biraz uzatılmış kıyak geçiyo sanki söyle işde adam gibi.. seni çok seviyorum.. ne kadar güzel değil mi *
seni çok seviyorumun kısaltması. ama seviyorsan kısaltma kardeşim. uzun uzun yazmak mı ağır geliyor?
en saçma kısaltmadır.
(bkz: saksafon çalmayı severim)
SÇS nedir abi? "Seni çok seviyorum" yazmaya üşenen biri seni ne kadar sevebilir ki.
samimiyetsiz.
bsg ile cevap verilmelidir. yanlış anlaşılmasın 'bende seni gözüm'ün kısaltmasıdır.
sevgiliye "seni seviyorum" derken titriyorken "sçs" demek ne kadar büyük bir güçtür anlamak mümkün değildir.

"zaten aşklar hep yalan dolan, sonu hep acı hüsran..." falan işte.
bir dönem daha popüler olan kalıp. şimdilerde fazla kullanılmıyor.
(bkz: BSG)
harfleri eskimesin diye sakınan ergen lafıdır.

(bkz: seni çok seviyorum)

üşenmeden yazan can dır.
sensiz çok safım.
duygu patlamasıdır, aşkın okunuşudur tabii ergenlerin dilinde. kısa mesaja aşkını sığdırma şeklidir, azmin göstergesidir. 'bn de' diye cevap gelir bu mesaja karşılık. aşk budur(!)
Seni cok seviyorumun apaci versiyonudur.
Scs asqm!
Bnd scs mjk!!!!
inş cnm yhaa şeklinde cevabı hakeden kısaltma.
Senin Çarkına Sıçayım ın kısaltması diye biliyordum ama?
* * *
(bkz: seçose)
© copyright 2005 - 2026