bugün
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi4
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- kurtar bizi müsavat16
- çü be3
- nervio17
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- tanrı vs şeytan2
- kedi sidiği kokmak3
- ellerim bos gonlum hos11
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- aleksey batrakov4
- atla gel şaban filminde şaban olmaması3
- askerde 200 metre atışı yapmak2
- korkusuz korkak filmindeki herif3
- sozlukteki olum sessizligi2
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- devran dönecek8
- okan buruk12
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- baharın uzayıp yazın gelmemesi4
- sürekli övgüden rahatsız olmak3
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- şener şen vs kemal sunal3
- wilfried singo2
- ahmet baran yazgan10
- cin musallatı3
- yazarlara gelen son mesaj2
- süleymancılar15
- pilav yapmak3
- marmara üniversitesi göztepe kampüsü2
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- butlancıların birbirine girmesi5
- sevilen kızın abi demesi3
- galatasaray14
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- bağlama büyüleri3
- victor osimhen18
- bir şeyler söyle5
- idam cezasının geri gelmesi6
- babaların acayip huyları5
- yedi büyük günah2
- sözlük yazarlarının doğaüstü güçleri2
- garip başlıklar5
- yaratılmışların en üstünü4
- alevi kızların alev alev yanması11
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- nickli başlık açanlara pandik atılacak2
hem ucuz hem de kaliteli müzik aletleri markası.. çin malıdır.. şaşırtıcıdır..
Her model gitarın (stratocaster, telecaster, les paul vb) çakmasını yapmış gitar markası. Fiyatına gore iyi gitarlar üretirler.
bilumum stüdyolarda rastladığım gitar markasıdır..sanırım fiyat-performans oranı en başarılı marka..almayı düşünen için uyarı;alır almaz değiştirilmesi gereken burgular var üzerinde 2 şarkıda akort kaçırır hem de bayaa kaçırır
hardal sarısı bir telesine sahip olduğum , iyi bir sap ve entonasyon ayarı ile profesyonel işler dahi çıkartabilen , başlangıç seviyesi gitarist adaylarının göz bebeği gitar markasıdır. Türkiye distiribütörlüğünü senkop müzik yapmaktadır.
yeni bir alan uzantısı adı. *
Çin yapımı ispanyol gitar markası
Stratocaster kasa bir sx almayı planlıyorum. Tonları fender'i aratmıyor. Fiyat ise 400 tl..
Stratocaster kasa bir sx almayı planlıyorum. Tonları fender'i aratmıyor. Fiyat ise 400 tl..
fender'in ikinci kalite yan markası squier gibi, sx'te fender'e bağlı çinli enstrüman markasıdır. uygun fiyata çok başarılı enstrümanları vardır.
fiyatına göre güzel kalite bas gitar üreten firma.
gövdesi kızılağaç yada dişbudak, sapı akçaağaç. deneyerek iyisini seçtikten sonra, elektronik ve manyetik modifiyesi de yapılınca, fender'den pek bir farkı kalmıyor. *
gövdesi kızılağaç yada dişbudak, sapı akçaağaç. deneyerek iyisini seçtikten sonra, elektronik ve manyetik modifiyesi de yapılınca, fender'den pek bir farkı kalmıyor. *
sahip olduğum gitardır. gayet memnunum. ama sanırım bir kaç ay takılıp değiştiririm.
(bkz: fakir fenderi)
Edit : çin malıdır fakat ağacı amerikan ağacıdır. bir çok markaya göre fena şekilde iyidir ağaç kalitesi.
(bkz: fakir fenderi)
Edit : çin malıdır fakat ağacı amerikan ağacıdır. bir çok markaya göre fena şekilde iyidir ağaç kalitesi.
https://www.youtube.com/watch?v=qs2JeHkWmPw
Kalite fenderi asla aratmamaktadır. inceleyen arkadaşta zaten bu doğrultuda sonuca varıyor. farkı fiyatı.
sahip olduğum vintage modeli için ; https://www.mydukkan.com/...e/25207/SX.SXSST57340.jpg
Kalite fenderi asla aratmamaktadır. inceleyen arkadaşta zaten bu doğrultuda sonuca varıyor. farkı fiyatı.
sahip olduğum vintage modeli için ; https://www.mydukkan.com/...e/25207/SX.SXSST57340.jpg
akustik gitarım markası fiyatına göre oldukça iyidir.
Ucuz, orta seviyenin bir tık aşağısında bir gitar markasıdır. Alınıp custom yapılabilir, çok da güzel olur. telecasterlarına yeni bir boya, relic yapıldığında ve yeni manyetikler takıldığında amerikan fender telecaster havası verir.
(bkz: ben yaptım ondan biliyorum)
(bkz: ben yaptım ondan biliyorum)
sst57 modeli mydukkan.com sitesinde 537 lira olmuş.
benimkinin rengi siyah-kızıl
satmak istiyorum para teklif eden yok. 35 tane teklif almışım hepside takas teklif ediyor.
satmak isteme nedenim, bakımının çok zor olması.
tel taktırmak gerekiyormuş 6 ayda bir ve tellerin yükseklik ayarı ile sap ayarı yapılması gerekiyormuş senede bir.
düzenli bakım istiyor. bende anormal üşengeç bir adamım.
anadolu yakasında volkan özdemir varmış kadıköyde.
bende küçükyalıda ikamet ediyorum.
bana yakın başka bir luthier varsa tavsiyelere açığım.
en güzeli saksafonmuş meğerse. ne bakım ister ne birşey. çal dur.
lanet olsun. bununla her 6 ayda bir uğraşılır mı yahu ?
1 sene evvel falan aldım, ufak tefek şeyler çalabiliyorum ama bu bakım olayı çok sıkıntılı.
keşke iyi bir arkadaşım olsaydı bu işlerden anlayan, tek başına sap ayarı yapabilen falan.
kara kara düşünüyorum kaç gündür ne yapacağım diye, sanırım yarın kadıköye gideceğim.
6 kilo gitar eşşek ölüsü gibi, işin yoksa sırtında taşı.
990 liraya düşmüş saksafonlar onlardan alayım diyorum.
bilgili sözlükdaşlardan tavsiye bekliyorum, bildiğiniz iyi bir luthier varsa mesaj atabilirsiniz.
canımdan öte can kardeşim bu işlerden çok iyi anlardı, kendisi piyasada tanınan, dizi müzikleri yapan bir gitar virtüözü ama o şimdi metris cezaevinde.
eve berber çağırılıyor ya hani, bazı berberler geliyor, keşke eve gelen luthier olsaydı.
benimkinin rengi siyah-kızıl
satmak istiyorum para teklif eden yok. 35 tane teklif almışım hepside takas teklif ediyor.
satmak isteme nedenim, bakımının çok zor olması.
tel taktırmak gerekiyormuş 6 ayda bir ve tellerin yükseklik ayarı ile sap ayarı yapılması gerekiyormuş senede bir.
düzenli bakım istiyor. bende anormal üşengeç bir adamım.
anadolu yakasında volkan özdemir varmış kadıköyde.
bende küçükyalıda ikamet ediyorum.
bana yakın başka bir luthier varsa tavsiyelere açığım.
en güzeli saksafonmuş meğerse. ne bakım ister ne birşey. çal dur.
lanet olsun. bununla her 6 ayda bir uğraşılır mı yahu ?
1 sene evvel falan aldım, ufak tefek şeyler çalabiliyorum ama bu bakım olayı çok sıkıntılı.
keşke iyi bir arkadaşım olsaydı bu işlerden anlayan, tek başına sap ayarı yapabilen falan.
kara kara düşünüyorum kaç gündür ne yapacağım diye, sanırım yarın kadıköye gideceğim.
6 kilo gitar eşşek ölüsü gibi, işin yoksa sırtında taşı.
990 liraya düşmüş saksafonlar onlardan alayım diyorum.
bilgili sözlükdaşlardan tavsiye bekliyorum, bildiğiniz iyi bir luthier varsa mesaj atabilirsiniz.
canımdan öte can kardeşim bu işlerden çok iyi anlardı, kendisi piyasada tanınan, dizi müzikleri yapan bir gitar virtüözü ama o şimdi metris cezaevinde.
eve berber çağırılıyor ya hani, bazı berberler geliyor, keşke eve gelen luthier olsaydı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar