bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri26
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- claudian clouds33
- allah11
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız6
- true'nun engelli olması6
- okan buruk9
- başkalarının istediği gibi yaşamak2
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- islam düşmanı olmak için israil'i desteklemek2
- sarapci koala hatayi33
- çok yorgun geçirilen bir günün ardından2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- insan kimse bakmıyorken yaptığı şeydir2
- meriç dükalığı8
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- sözlük kızlarının kekleri24
- moral olsun bik bik ime2
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- uğurcan çakır3
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- sevdiğiniz yazarlar8
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- icat edilmesi beklenen şeyler2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung9
- islamda namaz yoktur30
- gecenin şarkısı20
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- kafaya kese kağıdı geçirmek2
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- amedspor maçından korkmak2
- fusya semsiyeli yabanci22
- okan çık hesap ver4
- galatasaray10
- habire124
- kadir inanır'ın mirası4
- sözlüğün ölü gibi olması5
- rafael leao2
- kürdistan10
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- leroy sane2
- etli biber dolması5
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
tamamen atmasyon ürünü olan nickim. bir anlamı varsa ve bunu bilen varsa bi zahmet beri gelsin, ben de öğreneyim.
hosgelmis yazar.
aslına bundan bi ka ay önce salmamsyon deyip tam hikayeyi anlatmadığım nickm. şöyle gelişti efenim.
günlerden bir gün netteki klaisk şeylerden sıkılıp şöle bi irc yapiim de nostalji olsun dedim. biraz da hareketli bi üyelik falan olsun sağa sola sataşayım falan dedim. amacım iskandinav kız nickine benzer bi nick alıp özellikle arap kanallarında fink atmaktı. tabi aklıma gelmiyordu öyle bi nick, sonuçta çok da fazla iskandinav tanıdığım yoktu, hatta hiç yoktu. msn listemde üstüste gördüğüm iki isim bi şimşek çaktırdı kafada: "sundsvall"(bi futbol takımı ismi, iddaacılar bilir) ve "vasco"(berezilya da futbol takımı ismi). sundsvall vasco sundsvall vasco derken bi baktım kelimeler birleşmiş bütünleşmiş. suunddavaska olmuş. anlamı yok. soranlara bir kır çiçeği ismi diyodum irc'de. yiyen yiyodu. şimdi bu entrymi görmeyen olup da nickinin anlamı ne diyene de aynı şeyi söylerim yine.
bu arada gerçekten böle bi kelime varsa ve anlamı "at yarraanda yaşayan bit" gibi bişeyse bi süre buralarda olmayabilirim.
günlerden bir gün netteki klaisk şeylerden sıkılıp şöle bi irc yapiim de nostalji olsun dedim. biraz da hareketli bi üyelik falan olsun sağa sola sataşayım falan dedim. amacım iskandinav kız nickine benzer bi nick alıp özellikle arap kanallarında fink atmaktı. tabi aklıma gelmiyordu öyle bi nick, sonuçta çok da fazla iskandinav tanıdığım yoktu, hatta hiç yoktu. msn listemde üstüste gördüğüm iki isim bi şimşek çaktırdı kafada: "sundsvall"(bi futbol takımı ismi, iddaacılar bilir) ve "vasco"(berezilya da futbol takımı ismi). sundsvall vasco sundsvall vasco derken bi baktım kelimeler birleşmiş bütünleşmiş. suunddavaska olmuş. anlamı yok. soranlara bir kır çiçeği ismi diyodum irc'de. yiyen yiyodu. şimdi bu entrymi görmeyen olup da nickinin anlamı ne diyene de aynı şeyi söylerim yine.
bu arada gerçekten böle bi kelime varsa ve anlamı "at yarraanda yaşayan bit" gibi bişeyse bi süre buralarda olmayabilirim.
beşinci nesil görünümlü dördüncü nesil yazar. ayrıca nickinin anlamı "yağmurla birlikte denize düşen ilk yekteranı yiyen tobias linderoth" dur.
aydın ın ilçelerine bağlı köyleri sözlük bünyesine katarak vatanına milletine çok faideli bir iş yapmış 4. nesil...
yurdum köylerini ihya eden yazar kişisi.
sözlüğün kaymakamlıkta çalışan memur kılıklı yazarı.. il özel idaresi gibi köy köy tasnifleyip geçiyor.
sabahtan beri sözlüğe ülkemizin il ilçe ve köylerini kazandıran yazar.
köy efsanesi devam ediyor... bıkmadın mı yazarı.
birilerinin kendisine tematik mode denen şeyi öğretmesi gerekmekte. yoksa çaylak olacak yakında...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar