bugün
- tinder'ın eşleşme algoritması4
- nervio'nun erkek olması12
- özelden muzunu atan yazar10
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı8
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek4
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları4
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- dede bu saate niye aktif ki8
- iltica27
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması8
- nervionun sevgili yapması8
- bana onu sormayin15
- game of thrones taki kerhaneci15
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- soğuk odalar2
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- etli nohut vs kuru fasulye6
- renkli gözlü insanlar7
- 2 2 milyar tl5
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- anın görüntüsü26
- mandalinan olayım soy beni diyen kız5
- ibnelik yapmak4
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- izmir bombası7
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek5
- gecenin şarkısı10
- fatma betül sayan kaya47
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- kadın cinayetleri4
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- silvermist15
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür4
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- akp seçmeni18
- exlerini stalklayan kadın4
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- uğurcan çakır10
- exlerini anlatan fingirfoş4
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- sarapci koala hatayi6
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
renk cesidi cok fazla olan kalem markasi.
tam adı schwan stabilo olan alman kalem markası. logosunda da bir kuğu mevcuttur.
kült bir kalemdir. mutlaka herkes en az bir kere kullanmıştır, hala daha da kullanıyordur. türk filmlerinde dahi rastlanmıştır mavi ve siyah renklilerine.
daha sonraları mavi, siyah, kırmızı ve yeşillerin dışında 16 farklı rengi piyasaya sürülmüştür, kendileri renk renk yazma hastalığına sebep vermişlerdir.
ince uçluların (point 88) dışında bir de kalın uçlu kalemleri (pen 68) vardır stabilo'nun, ki bunlar inceler kadar başarılı değillerdir.
kült bir kalemdir. mutlaka herkes en az bir kere kullanmıştır, hala daha da kullanıyordur. türk filmlerinde dahi rastlanmıştır mavi ve siyah renklilerine.
daha sonraları mavi, siyah, kırmızı ve yeşillerin dışında 16 farklı rengi piyasaya sürülmüştür, kendileri renk renk yazma hastalığına sebep vermişlerdir.
ince uçluların (point 88) dışında bir de kalın uçlu kalemleri (pen 68) vardır stabilo'nun, ki bunlar inceler kadar başarılı değillerdir.
kaset sararken, mükemmel bir performans sağlayan, ucu açık bırakılınca kısa sürede tükenen, yine de son derece kaliteli, parlak ve canlı yazabilen kalem (markası).
cok tutulan cok sevilen bir kalem bu almanya'da. üstelik de renkli renkli.
lâkin benim icim bir türlü isinamadi bunlara. bir defa kagidin arka tarafina geciyor mürekkebi. yani bir hayli belli oluyor arka taraftan, ön tarafa ne yazdiginiz.
tahmin ediyorum kagit harcamak konusunda hic de eli dar olmayan almanlarin bizim gibi gariban türkleri hesaba katmayarak, 'nasil olsa kagidin arkasi kullanilmaz' düsüncesinden dolayi önüne gecilmiyor bu sorunun. halbuki biz, bir kagidin arkasini da kullaniriz. hatta o kagit önce kursun kalemle yazilmissa, bir de onun üzerine tükenmez ile soru cözülebilir mesela.
bir de biz, oldukca kalitesiz saman kagitlara alisigizdir. bu almanlar ise, tertemiz, süt gibi bembeyaz birinci sinif kagitlari nüsvette yerine kullanir, üstelik arkasini da kullanmaz demin dedigim gibi. elime ilk aldigimda, bir hayli izlemistim kagit destesini; ulan bu tertemiz kagitlari simdi karalama niyetine kullanip atacak miyim diye. kiyamiyordum zira. yemeyip yaninda yatacaktim nerdeyse. sonra alistik tabii.
lâkin benim icim bir türlü isinamadi bunlara. bir defa kagidin arka tarafina geciyor mürekkebi. yani bir hayli belli oluyor arka taraftan, ön tarafa ne yazdiginiz.
tahmin ediyorum kagit harcamak konusunda hic de eli dar olmayan almanlarin bizim gibi gariban türkleri hesaba katmayarak, 'nasil olsa kagidin arkasi kullanilmaz' düsüncesinden dolayi önüne gecilmiyor bu sorunun. halbuki biz, bir kagidin arkasini da kullaniriz. hatta o kagit önce kursun kalemle yazilmissa, bir de onun üzerine tükenmez ile soru cözülebilir mesela.
bir de biz, oldukca kalitesiz saman kagitlara alisigizdir. bu almanlar ise, tertemiz, süt gibi bembeyaz birinci sinif kagitlari nüsvette yerine kullanir, üstelik arkasini da kullanmaz demin dedigim gibi. elime ilk aldigimda, bir hayli izlemistim kagit destesini; ulan bu tertemiz kagitlari simdi karalama niyetine kullanip atacak miyim diye. kiyamiyordum zira. yemeyip yaninda yatacaktim nerdeyse. sonra alistik tabii.
insanın yazdıkça yazası geliyor bu kalemle, su gibi akıyor kağıdın üzerinde.
iki kullanımdan sonra, yere düşürüp ucunun içine kaçmasıyla son bulan öğrenci rüyası kalemler. her rengi olsun, her yerde olsun. sanki o fotokobileri okuyup altını kurşun kalemle çizmek yerine renkli kalemlerle süsleyince daha yüksek not alınıyor. olsun yine de eğlenceli bir aktivitedir. gece olunca, bitmek üzere olmasına rağmen atılmaya kıyılamayan, sert yazıldığı için ucu içine kaçmış bir dolu kalem, okunmamış ama çok güzel boyanmış destelerce fotokobiye sahip öğrenci, hiç çalışmamış olmasına rağmen büyük bir hazla uykuya dalar.
tapılası* kalem markası.
turkuaz bu kadar güzel görünmemişti gözüme stabilo kullanmadan önce...
ps.güzel kopya yazılıyor
ayrıca mükkemmel bir siteye sahiptir.
http://www.stabilo.com
turkuaz bu kadar güzel görünmemişti gözüme stabilo kullanmadan önce...
ps.güzel kopya yazılıyor
ayrıca mükkemmel bir siteye sahiptir.
http://www.stabilo.com
süper bir kalem markası.
hocaların vazgeçilmezlerinden.
hocaların vazgeçilmezlerinden.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar