bugün

bir yandan da esneyen yazardır**.
uzanır pozisyonda, sol dirseği yatağa çivilenmiş durumda olan yazar kişisidir aynı zamanda. laptop mu nerde? yatağın dibine çekilen sehpanın üzerinde tabi ki.

beni de yakaladınız ibneler.
dik durduğunda bilgisayar göz hizasından aşağıda kaldığı için sol elini elmacık kemiğine yaslayarak başını pc seviyesine getiren, bu eylemin sonucu olarak kambur duran ve sonuçta sırtı ağrıyan ya da ağrıyacak olan yazardır.
sağ eliyle ne yaptığı merak konusu olan yazar.
normal ve zararsız herhangi biridir.
sözlüğe kız düşürmek için veya ortalığı karıştırmak için girmeyen, bilgilerden faydalanmak isteyen yazardır.
kazağının kolunu da eline geçirmiştir. cumartesi günü iş yerinde donuyordur. yazıktır ona.
dedesi mikalenjelo olabilir.
bu başlığı görmeden kısa bir süre önce elini çenesine atmış yazar için ürkütücü durumdur.
(bkz: sözlükteki medyumlar)
AYNI ZAMANDA UYUYKLUYORDA OLABiLiR.
ÇENESiNDEYSE SORUN YOK. rahat bırakın okusun. ama eğer başka bir yerindeyse kaçın uzaklaşın oradan. *
bu başlıgı okuduktan sonra sol eline sag eliyle birlikte klavyeye götürüp bu başlıga entry giren yazardır.
(bkz: sol eli burnunda entryleri okuyan yazar)
Başlığı okuyana kadar farkına varmadığım durum.
maalesef geceleri sol eliyle entry girmektedir, sağ eli başka bir yerdedir...
canı sıkılan yazardır.
yağmurda kahve , kedi ve kitap üçlemesini yapan yazardır o.
diğer eli nerededir merak edilen yazardır. lan yoksa! ayıplamıyorum, o da ihtiyaç bi yerde.
Sıkılmıştır. Tum umudu sozluktur.
gözleri ufalan, dirseği ağır ağır sızlamaya başlayan yazardır.
inanır mısınız bu başlığı görür görmez sol elimi çeneme koydum.

tabii inanırsınız amk ne var ki bunda?
(#22018115) takip etmem sebebiyetiyle bunu okurken aynı durumu başıma getiren başlığımsı.
Sağ eli neresindedir merak edilir.
ahanda benimdir.
Çaresizdir. Care bende. Saka saka
© copyright 2005 - 2026