bugün
- trabzon büyükşehir belediyesi20
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği13
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki4
- 15 temmuz tiyatro mu7
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- arkadaşlar naber ya6
- emret komutanım albayın kızı suzi6
- yoran insanların ortak özellikleri3
- kısa boylu olmak5
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- ezel2
- sozlüğün en yakışıklı erkeği olmam5
- futbol5
- sturm graz6
- fenerbahçe6
- velvet hanım ile kahve içmek7
- fetoyla barışılsa alkışlayacak kitle3
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı11
- yeni parti'ye bağış yapanların yüzde 50'yi geçmesi4
- sevgiliye hitap şekilleri6
- batıl inançlar5
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı4
- zara3
- yapmak istenip de yapılamayan şeyler3
- 37 yaşında ilk kez seks yapan konyalı2
- renault 9 broadway12
- ispanya8
- mason greenwood10
- öğretmenlerin nöbeti5
- sözlük yazarlarının iyi insanlar olması2
- devlet aklı2
- 6 ağustos 2026 sigara zammı3
- kasetçalar dinlemiş efsanevi nesil4
- yediniz kendinizi masklaviyle be2
- kırmızı kaka6
- 3 şubat 2026 masklavi'nin şahsıma dana demesi2
- ilginç rüyalar4
- kola neden koşer4
- dört elle piyano çalmak2
- mikrodalgaya sucuk koymak7
- piyanoya başlama yaşı2
incide de aynı şeyi uygulamaya başlamışlar. E tabi hz. Zall ile Serkan manita olduğu için oraya gelen buraya da gelecekti.
Onayliyorum dediginiz an da isiniz bitmistir ayrilik zordur.
işin bokunun çıkmasıdır.
Perde arkası röntgencileri ve manyaklar için sakınca doğuracak mevzu. Durduk yere kimseyi si.meyenler için de sakıncası olmayan mevzudur.
Bir başka deyişle 'kaç santim?'
Haydi bakalım gelsin, ne gam?
Bir başka deyişle 'kaç santim?'
Haydi bakalım gelsin, ne gam?
Gayet mantıklı uygulama. Feyk hesaplarla gidip gelenler canı sıkılınca buralarda sövüp sayıp silinince 10 entry girip gelicem rahatlığı sona erdi. Şimdi kim gerçek kim feyk görürüz. Evet.
Niye yan hesap açmaya çalisiyorsunuz ki? Trolluk yapmak icin mi? Sms onayi iyi olmuş.
Güzel bir uygulama olmuş. Tek kişi tek hesap. Yoksa burda bir yazarın birden fazla hesabı varsa, bu Onay sayesinde diğer feyk hesapları silinmiş olacaktır.
isterlerse evimizin anahtarını da verelim. hassieee
kımlığı ortaya cıkarma ve ifşa etme cabasıdır.
sanki pentagona sızmaya çalışıyoruz mk.
milletin götünden anladığı onay sistemi.
ulan siz zaten yazar olmuşsunuz. bu uygulama, henüz yazarlığı onaylanmamış çaylak yazarlar ve yeni üye olacaklar için geçerli. ayrıca hiç kimse burada yok "anonimliğimiz nerede kaldı?" yok "bizi ifşa edecekler." diye laf yapmasın.
burada her gün onlarca başlığa yaşını, adını, yaşadığı şehri, twitter, instagram hesaplarını yazan tipler gelmiş gizlilikten bahsediyor.
ayrıca zall sizin telefon numaranızı ne yapsın? sizi gizli numaradan arayıp nefesini mi dinletecek amına koyayım?
ulan siz zaten yazar olmuşsunuz. bu uygulama, henüz yazarlığı onaylanmamış çaylak yazarlar ve yeni üye olacaklar için geçerli. ayrıca hiç kimse burada yok "anonimliğimiz nerede kaldı?" yok "bizi ifşa edecekler." diye laf yapmasın.
burada her gün onlarca başlığa yaşını, adını, yaşadığı şehri, twitter, instagram hesaplarını yazan tipler gelmiş gizlilikten bahsediyor.
ayrıca zall sizin telefon numaranızı ne yapsın? sizi gizli numaradan arayıp nefesini mi dinletecek amına koyayım?
Yeni hesap alacak yazarlar için getirilmiş güzel bir uygulama. Böylece tek bir yazarın tek bir hesabı olması hedeflenmiştir.
Ayrıca bu uygulamanın gelişi ile, yazarlar daha özenli entry girme yoluna gideceklerdir. Sonuçta yazarlık ciddi bir iş olarak düşünüldüğünde, herkes yazdığı yazıların sorumluluğunu bu uygulama ile daha iyi kavramış olacaklardır.
Ayrıca bu uygulamanın gelişi ile, yazarlar daha özenli entry girme yoluna gideceklerdir. Sonuçta yazarlık ciddi bir iş olarak düşünüldüğünde, herkes yazdığı yazıların sorumluluğunu bu uygulama ile daha iyi kavramış olacaklardır.
Nedenini anlamadım ne yapacaklar numarayı nefesini mi dinletecekler
Birde herkes mi onay veriyor yoksa sadece bana mı.
Birde herkes mi onay veriyor yoksa sadece bana mı.
banada uğradı 2 gun once ben numaramı vermedım fakat hesabım tekrar acıldı.
bilgisi olan yazar arkadaşlar yada sözlukğün yetkılı abilerinden biri bana su sms onayı hakkında bilgi verebilir mı?
yanı sozluk nıye boyle bir sisteme gecmeye karar verdi.
bilgisi olan yazar arkadaşlar yada sözlukğün yetkılı abilerinden biri bana su sms onayı hakkında bilgi verebilir mı?
yanı sozluk nıye boyle bir sisteme gecmeye karar verdi.
Gündemdeki Haberler