bugün

adamın hası.
ismail Alpen? bundan sonra sözlüğe Instagram'daki gibi isim soy isim ile mi kayıt olacağız.
True'nun girdiği entry sağolsun kimin feyki olduğu beyan olmuş oldu. Kendi kendini patlatmak bu olsa gerek. Ara sıra gelip salak salak entryler girip çaylak olup ortadan kaybolan yazarımsı. inşallah silik olur diyeceğim ancak silinse de yüzsüz gibi yine geri dönecektir.
gerçekten çapsız olduğunuz kadar kafasız ve paranoyaksınız siz.

bu diamond denen çapsız nasıl kudurmuş yazıya bak hele.

ruh hastası diye hakaret etmiş,
dansöz gibi kıvırıyor demiş,
adamsan kelimesi ile başlayan boyundan büyük laflar etmiş,
ağlıyor falan demiş,

git moderatörlere ağla bilmemne falan diye de sıvamış gitmiş.

lan oğlum sen hala beni kendinle karıştırıyorsun bak uyandırayım seni. eski nickimi hatırlamıyorum diyorum hala biz yemeyiz adamsan falan diyor,

o zaman sana ben bizzat telefon numaramı vereyim, oradan görüntülü konuşalım, göstereyim sana adam mıyım madam mıyım olmaz mı?

senin benimle nasıl bir problemin oldu da böyle gevşek gevşek yazmayı kendine hak buldun ki?

bak ben sana olayı hatırlatayım, ben bir tespitte bulundum, mokv oradan bir laf çaktı bana, ben de cevaben ayarımı verdim kenara çekildim.

sonra siz ikiniz bir oldunuz hırs yapıp önce beni çaylak yaptırdınız,
sonra da hızınızı alamayıp ard arda nick altıma yazıp dalga geçtiniz.

ben de bunun karşılığında kimseyle konuşmadım, yalnızca gerekli yerlere gerekli maillerimi attım,

sonuç olarak konunun seninle bir alakası yokken sen atladın ve haddini hududunu öğrenmiş oldun bu sayede.

ama bir farkla, artık eskisi gibi kıçıkırık bir yetkiyle racon kesmeye kalkıp hadsizlik yapamayacaksın.
görsel
görsel
sen kimsin la?

ciddiye almayan halin bu mu aq? bir de ciddiye alsan her başlığa yetişeceksin galiba?
ismail alpen mi?
Auuvv…
Patrona saygı gösterin!
Lan ismail alpen yazıyor ciddi ciddi?
Kih Kih Kih.