bugün

Anlamda karmaşaya yol açan 3 harfli canavardır.
Telefonla mesaj çekerken karşılaşılabilecek sorunsaldır.
(Sık sık bize gel emi)
halk arasında çeşitli isimleri barındıran * erkekliği simgeleyen, söylemesi kullanıldığı alana göre ihtişamlı olan ama ayıp gibi görünen bir başlangıç organı.
türkçe karakterlerin kabul edilmediği bir araçla mesaj yazarken yanlış anlamalara neden olabilecek durumlara yol açan kelimedir.

"seni bu kadar siktiğimi bilmiyordum." denildiğinde sevgilinin, dostun haykırışı söz konusudur aslında.
bir eylemi belirtir.
sik-mek.
http://www.sozluk.net/index.php?word=s%C4%B1k
tanım: arda arda dizilmiş, sürekli, tekrarlayan vs. olarak açıklayabileceğimiz türkçe kelimedir.örneğin, sık sorulan sorular.
tabanca olarakda adlandırılabilir.
eğer dikkat edilmez ise sonunda ölüm getirebilecek ama bi o kadar da zevkli erkek organı.
(bkz: oku)
sikmek fiilinin kökü.
"Security intelligence Komodo" Yani Güvenli hafızaya sahip komodo ejderi (bkz: komodo ejderi)
uzun bişey.bazılarınki kısa tabi.ama genelde uzun.
erkeklerin beyniyle sıklıkla köşe kapmaca oynayan organıdır.
kendi başına bir uzuv olmasına rağmen kendisinden fazla ağız yardımı ile etkili olarak kullanılan feci cihaz.

(bkz: sikko)
(bkz: yarrak afedersin)
tersi için (bkz: kis)
penis kelimesinin Türkçesi dir
(bkz: çıkıntı)
(bkz: zeker)
(bkz: küçük enişte)
emir cümlesidir. yanına zamir getirilirse eylemin kimin üzerinde yapılması istendiğini belirtir.
(bkz: beni) (bkz: onu)

küfrederken tek başına söylenip, nah anlamında kullanılması pek hayırlı olmayan sonuçlara sebep olabilir. nah kelimesini kullanmaya önem vermelidir. ağızdan çıkanı kulağın duyması gerekir.
çok ayıp bi kelime.
ukraynaca meyve suyu anlamına gelen kelime.
erkekler siki iki anlamda kullanır. biri kendi sikleri, diğeri de seks anlamında. ikisi de çok iticidir.
oldukça kaba bir terimdir.üzerine yazılmış edebi eserlerde bile kendisine takma isimler verilmiştir. luigi'nin kitabındaki güzellemesi muhteşemdir...
(bkz: çük)
(bkz: ne am oldum ballandım ne çük oldum sallandım)

işlevsel bir alettir.
piyano çalmaya yarayan uzuvlardan biridir.

inanmayan yazarlar için geliyor:

http://www.teleizle.com/izle/yok-boyle-yetenek
yarrak, çük, pipi gibi çeşitli adlara sahip organdır.
© copyright 2005 - 2026