bugün
- felsefe mezunu öğretmen olmak3
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- beni kaybettin diyen erkek14
- tecrübe edilen en korkunç şey6
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- ekşiye gidiyorum ben10
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- iç sıkıntısı5
- sevilen hitap şekilleri3
- mazotun litresi 101 lira35
- mia khalifa denince akla gelen ilk şey3
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- sadece filistin'i önemsemek15
- witcher 32
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- gocu38
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- iblis'in sesini duymak11
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- güne almanca bir cümle bırak3
- gecenin korkunç yaratıkları3
- 28 bine çalışmak8
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- kadikoy psikolog4
- aslan burcu3
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- kürdü sevin10
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması5
- israil11
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- anın görüntüsü24
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- g i l d e d l i l y27
- ona bir şarkı gönder4
- 2019 da doğmak nedir4
- arkadaşlar bakar mısınız16
- saddam hüseyin3
- allah6
özel sebeplerinden dolayı kendini "sildirmiş" yazar. adam koptu gitti bu sefer. olm keşke gitmeseydin. görüşürüz len başka sözlüklerde.
yine silinmiş ex yazar.
Kasimda zirve baskadir zirvesi'nde istatistiklere göre nicki en çok kullanılan yazar. özellikle mülayim hararetle konuşurken bol bol kullandı.*
kaynak: tüik
yardımcı kaynak: g.tüm
kaynak: tüik
yardımcı kaynak: g.tüm
çaylaklıgı sevmiş yazar
+aga nasıl oluyor ya şu çaylaklık falan?
-abi özel mesaj yazan yerin üstünde "çaylaksınız" yazıyor.
+haa iyiymiş.
-öyle abi ya yapıo adamlar.
(bkz: adam işin kitabını yazma yolunda ilerliyor)
+aga nasıl oluyor ya şu çaylaklık falan?
-abi özel mesaj yazan yerin üstünde "çaylaksınız" yazıyor.
+haa iyiymiş.
-öyle abi ya yapıo adamlar.
(bkz: adam işin kitabını yazma yolunda ilerliyor)
5.nesil yazar olmaya hevesli, ama bir türlü çaylaklıktan kurtulamayan aslan parçası.
çaylaklıktan kurtulmuş yazar da gerci yazar sayılmaz ki hala yazmıyor. çaylaklık iliklerine işlemiş anlaşılan. gerci üç gün caylaklık mı olur bee. en az on beş gün olcak ki aklı başına gelsin. o ne demek öyle dalga gecer gibi her entrynin sonuna "asdfhgsfda" tarz şeyler koymak. gerci caylak olurken mod da ona koymuş. asdfghgfdsa
5.nesilin aslan parçası, sözlüğün olmazsa olmazı, şimdi çaylak olmuş çok şaşırtıcı...
3 günlük çaylaklıga çarptırılmış yazar.
kişiler saçmalaya dursun aptal aptal yazsınlar. sözlük formayını delip geçsinler ama tanım yapan bu yazar sadece tanımlarının sonunda "asdjlkhaslkj" gibi karakterler eklediği için entryleri silinsin ve çaylak olsun.
ne siyasetle ilgili ne de saçma sapan şeylerle ilgili hiç bir konuya bulaştıgı da görülmemiştir. ama buna ragmen entrylerin sonuna "alksjdalksj" yazdıgı için çaylak yapılmıştır. sanki çok büyük suç işlemiş... 3 gün az mı sanki ! ! !
böyle devam etmemiz gerekiyor (!)
(bkz: asdlkjaskdj)
kişiler saçmalaya dursun aptal aptal yazsınlar. sözlük formayını delip geçsinler ama tanım yapan bu yazar sadece tanımlarının sonunda "asdjlkhaslkj" gibi karakterler eklediği için entryleri silinsin ve çaylak olsun.
ne siyasetle ilgili ne de saçma sapan şeylerle ilgili hiç bir konuya bulaştıgı da görülmemiştir. ama buna ragmen entrylerin sonuna "alksjdalksj" yazdıgı için çaylak yapılmıştır. sanki çok büyük suç işlemiş... 3 gün az mı sanki ! ! !
böyle devam etmemiz gerekiyor (!)
(bkz: asdlkjaskdj)
sözlüğün ihtiyaç duyduğu bir yazar. esprinin ve ironin "sözlüğün olmazsa olmazı" olduğunun farkında olan yazar.
efendim bu insan tam evlenilecek erkek, şimdiden söyleyim kapanın elinde kalır. duygusal, ince düşünceli, tatlı dilli.. burclara inanmayan bir insan olarak söyleyebilirim ki tam bir yengec erkegi. tabii ben bilmezdim yengecler nasıl olur, sözlükten okudum işte o dedim. azıcık da ketum ama.
bütün gün ay tutulmasını, izleyeceğim diye heveslenip eve gelince bırak ay tutulmasını ayı bile göremeyen, hayalleri suya düşmüş yazar.
sözlüğe ısınmama yardımcı olan arkadaştır. ona hoşgeldin demeye gerek yok diye düşünüyorum.
dönüşünü kutluyorum
dönüşünü kutluyorum
dogum günü cocugu. evet, o da yaslaniyor.. iyi ki dogdun kuzum.
ayrica:
hayatimda dogum günü kadar sacma bir kutlama tanimiyorum. hayir yani bunun neresini kutlarsinki? heyooo yaslaniyorum falan?
ayrica:
hayatimda dogum günü kadar sacma bir kutlama tanimiyorum. hayir yani bunun neresini kutlarsinki? heyooo yaslaniyorum falan?
çaylak olmuş yazar. umarım tez zamanda geri döner de entrylerinden bizi mahrum bırakmaz.
tanım: bir dost.
edit: geri gelmiş.*
tanım: bir dost.
edit: geri gelmiş.*
iyi bir kulagi* olan yazar. dert ortagi arti gönül dostu arti hayvansin. dilerim bu sefer kalici olur buralarda..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar