bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- en iyi vampir filmi4
- insan ne ister5
- kültür2
- yazarların akşam yemekleri6
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- cok da abartmaya gerek uok6
- en iyi kurt adam filmi3
- kadınlar7
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- intothenirvana2
- sözlük kızlarının kekleri24
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- anın görüntüsü25
- gary oldman2
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- true'nun engelli olması6
- meriç dükalığı8
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- the crow2
- okan buruk9
- çirkin2
- allah11
- sevdiğiniz yazarlar8
- ermeni alfabesi2
- annem2
- islamda namaz yoktur30
- galatahahahahahaha3
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- true ile tatlı sert3
- fusya semsiyeli yabanci22
- kürdistan10
- günlük2
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- önyargı2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- tai lung8
- ölümden korkuyor musunuz17
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
Sevgili yazarımızın bir beden büyük al, seneye de giyersin mantığıyla başlığını açtığı, henüz çıkmamış olan film.
Korku - gerilim'den gerilim - dram'a ordan da gerilim - romantizme evrilen film serisinin dördüncü şeysi.
Bakalım hayırlısı...
Bakalım hayırlısı...
Serinin en iyisi mi? Bilemem ama 3.film ile bırakılan ortalama altı düzeyi bu filmle daha yukarı taşımışlar. Korkutucu bir film olmuş. Yaklaşık 4-5 fane scare-jump olayı var ve korku sekansları oldukça tadında bırakılmış. Konu olarak ilk iki filmin gerisinden gelsede korku düzeyini yükselterek bu durumun önüne geçilmiş gibi. Oyunculuk gene ilk iki filmin bir tık gerisinde, baba rolünü üstlenen adamla o hoca rolündeki yakışıklı adamı ayrı yere koyuyorum onlar daha iyiydi. Dik dik bakan küçük çocuğu çok sevemedim ama kız her filmde olduğu gibi bu filmde de oldukça iyi oynadı.
Diğer tüm cin filmlerinden daha güzeldi. Fragmanda yaratık falan görünce tereddüt etmiştim ama hikayesiyle ve sonuyla beni mutlu etti.
Hala şöyle saçma sapan filmlere giden var mı ya?
Hahaha dede ak gezen olmuş. şaka maka sesi yarı yarıya indirildiğinde korku kategorisine dahi giremeyecek bir film. ayrıca cin diye gösterilen kadında zaten yüzüklerin efendisi inden kaçmış aynı orglara benziyor. makyaj sıfır, hikaye çok basit, oyunculuklar kısmen idare eder 10 üzerinden 2 veririm bence bu filmle vakit kaybetmeyin.
dandik saçma konulu korku(!) filmlerinden biri.
buna gidip korkan açık ve net saftır, temizdir, hayatında küfür bile etmemiştir.
t: bir film.
buna gidip korkan açık ve net saftır, temizdir, hayatında küfür bile etmemiştir.
t: bir film.
Bir türlü cin kavramını aşamayan Türk sinemasının artık sıkmış, baymış, boğmuş serilerinden biri. Sonunda hep cinler kazanıyor.
hareketliliğin hiç durmadığı, türk yapımı korku filmi. "serinin en korkunç filmi" şeklinde lanse edilmişti. hakkını veriyor gerçekten. çıtayı oldukça yükseltiler. umarım serinin devam filmlerinde hezimete uğramayız.
sahne geçişleri, ışıklar, makyaj vb her şey yeterli şekildeydi, hiç bir şey sırıtmamış filmde.
sahne geçişleri, ışıklar, makyaj vb her şey yeterli şekildeydi, hiç bir şey sırıtmamış filmde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar