bugün

Sevgili yazarımızın bir beden büyük al, seneye de giyersin mantığıyla başlığını açtığı, henüz çıkmamış olan film.
Korku - gerilim'den gerilim - dram'a ordan da gerilim - romantizme evrilen film serisinin dördüncü şeysi.

Bakalım hayırlısı...
Serinin en iyisi mi? Bilemem ama 3.film ile bırakılan ortalama altı düzeyi bu filmle daha yukarı taşımışlar. Korkutucu bir film olmuş. Yaklaşık 4-5 fane scare-jump olayı var ve korku sekansları oldukça tadında bırakılmış. Konu olarak ilk iki filmin gerisinden gelsede korku düzeyini yükselterek bu durumun önüne geçilmiş gibi. Oyunculuk gene ilk iki filmin bir tık gerisinde, baba rolünü üstlenen adamla o hoca rolündeki yakışıklı adamı ayrı yere koyuyorum onlar daha iyiydi. Dik dik bakan küçük çocuğu çok sevemedim ama kız her filmde olduğu gibi bu filmde de oldukça iyi oynadı.
Diğer tüm cin filmlerinden daha güzeldi. Fragmanda yaratık falan görünce tereddüt etmiştim ama hikayesiyle ve sonuyla beni mutlu etti.
Hala şöyle saçma sapan filmlere giden var mı ya?
Hahaha dede ak gezen olmuş. şaka maka sesi yarı yarıya indirildiğinde korku kategorisine dahi giremeyecek bir film. ayrıca cin diye gösterilen kadında zaten yüzüklerin efendisi inden kaçmış aynı orglara benziyor. makyaj sıfır, hikaye çok basit, oyunculuklar kısmen idare eder 10 üzerinden 2 veririm bence bu filmle vakit kaybetmeyin.
dandik saçma konulu korku(!) filmlerinden biri.

buna gidip korkan açık ve net saftır, temizdir, hayatında küfür bile etmemiştir.

t: bir film.
Bir türlü cin kavramını aşamayan Türk sinemasının artık sıkmış, baymış, boğmuş serilerinden biri. Sonunda hep cinler kazanıyor.
hareketliliğin hiç durmadığı, türk yapımı korku filmi. "serinin en korkunç filmi" şeklinde lanse edilmişti. hakkını veriyor gerçekten. çıtayı oldukça yükseltiler. umarım serinin devam filmlerinde hezimete uğramayız.

sahne geçişleri, ışıklar, makyaj vb her şey yeterli şekildeydi, hiç bir şey sırıtmamış filmde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026