bugün
- menemen9
- red flag erkek listesi8
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı7
- en uzun mesafe4
- nöbet3
- aynadaki yansımanızın sizle konuşmaya başlaması2
- köfteci yusuf5
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- yazmaması2
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- her gün dışardan yemek yemek2
- balık etli mi kuru götlü mü5
- boy vermek2
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım6
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- kediye miyav demek2
- aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uzay teknesi2
- güne bir türkü barcı bırak4
- türk müsün türkiyeli misin12
- ölüm6
- halı sahada 2 gollüğüne kaleye geçmek2
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- işe evden yemek götürmek2
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yunanistan29
- nasıl birisiniz6
- hırvatistan12
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- rüyada nervio yu görmek8
- alin3
- ayrılık6
- sabahın köründe denize girmek4
- ispanya daki göçmen krizi8
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- milli muharip uçağı kaan3
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- bjk tv2
- anın görüntüsü13
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- japonya23
- mutlu kalmak için öneriler6
- en son aldığınız iltifat14
- irmik helvası vs un helvası18
hareketliliğin hiç durmadığı, türk yapımı korku filmi. "serinin en korkunç filmi" şeklinde lanse edilmişti. hakkını veriyor gerçekten. çıtayı oldukça yükseltiler. umarım serinin devam filmlerinde hezimete uğramayız.
sahne geçişleri, ışıklar, makyaj vb her şey yeterli şekildeydi, hiç bir şey sırıtmamış filmde.
sahne geçişleri, ışıklar, makyaj vb her şey yeterli şekildeydi, hiç bir şey sırıtmamış filmde.
Bir türlü cin kavramını aşamayan Türk sinemasının artık sıkmış, baymış, boğmuş serilerinden biri. Sonunda hep cinler kazanıyor.
dandik saçma konulu korku(!) filmlerinden biri.
buna gidip korkan açık ve net saftır, temizdir, hayatında küfür bile etmemiştir.
t: bir film.
buna gidip korkan açık ve net saftır, temizdir, hayatında küfür bile etmemiştir.
t: bir film.
Hahaha dede ak gezen olmuş. şaka maka sesi yarı yarıya indirildiğinde korku kategorisine dahi giremeyecek bir film. ayrıca cin diye gösterilen kadında zaten yüzüklerin efendisi inden kaçmış aynı orglara benziyor. makyaj sıfır, hikaye çok basit, oyunculuklar kısmen idare eder 10 üzerinden 2 veririm bence bu filmle vakit kaybetmeyin.
Hala şöyle saçma sapan filmlere giden var mı ya?
Diğer tüm cin filmlerinden daha güzeldi. Fragmanda yaratık falan görünce tereddüt etmiştim ama hikayesiyle ve sonuyla beni mutlu etti.
Serinin en iyisi mi? Bilemem ama 3.film ile bırakılan ortalama altı düzeyi bu filmle daha yukarı taşımışlar. Korkutucu bir film olmuş. Yaklaşık 4-5 fane scare-jump olayı var ve korku sekansları oldukça tadında bırakılmış. Konu olarak ilk iki filmin gerisinden gelsede korku düzeyini yükselterek bu durumun önüne geçilmiş gibi. Oyunculuk gene ilk iki filmin bir tık gerisinde, baba rolünü üstlenen adamla o hoca rolündeki yakışıklı adamı ayrı yere koyuyorum onlar daha iyiydi. Dik dik bakan küçük çocuğu çok sevemedim ama kız her filmde olduğu gibi bu filmde de oldukça iyi oynadı.
Korku - gerilim'den gerilim - dram'a ordan da gerilim - romantizme evrilen film serisinin dördüncü şeysi.
Bakalım hayırlısı...
Bakalım hayırlısı...
Sevgili yazarımızın bir beden büyük al, seneye de giyersin mantığıyla başlığını açtığı, henüz çıkmamış olan film.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar