bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- gulmekicinyaratilmis3
- erdogan'a yarayacak diye mizmızlanmak4
- aşkını bir sır gibi senelerce saklamak3
- sokakta 1 lira isteyen emo2
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi4
- çocukların sürekli abur cubur istemesi2
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler3
- başkasının diş fırçasıyla dişlerini fırçalamak2
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar3
- internetin artık ölmesi2
- 7 ağustos 20262
- guinness birası5
- nickten isim tahmini yapmak10
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- mazot fiyatlarının suçlusu3
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- hükümet değişse ülke düzelir mi2
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- zorunlu eğitim9
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- sözlüğün boşalması3
- orjinalinden iyi coverlar2
- the blair witch project2
- sinem dedetaş11
- haramidere de haramilik yapmak5
- batıl inançlar7
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- mason greenwood11
- çerçeve yasa7
- kilolu olmak5
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- muşlettin amca3
- büyük filmlerden büyük replikler3
- renault 9 broadway12
- yürüyen bok4
- kedin mi var derdin var4
zihin yorgunluğu olarak bilinen, zihinsel enerjinin son haddine kadar kullanıldığı durumlarda ortaya çıkan, ilerlediği takdirde uykusuzluk, aşırı kaygı, depresyon ve bunama gibi sonuçlar doğuran psikolojik bozukluktur.
aynı zamanda serebropati karaciğer hastalığı, böbrek yetmezliği ya da beyne yeterince oksijen gitmemesi gibi fiziksel rahatsızlıklardan kaynaklanan bir nörolojik bozukluk olan enselafotapiyi tanımlamak için de kullanılır.
nedenleri; aşırı zihinsel yorgunluktan kaynaklanan zihinsel strese ve uyku eksikliğine bağlanır. başka kimselere aşırı derecede yakınlık veya maruz kalmaktan da kaynaklanabilir.
tedavisi; serebropatiyi tedavi etmenin en basit yolu kendinizi fazla stresli ve insanlı ortamdan uzaklaştırmaktır. birkaç hafta içinde normale dönülmemişse, profesyonel yardım alınması gerekir. bu yardım içinde de psikoterapi ve kaygı giderici ilaçlar kullanımı gerektirebilir.
aynı zamanda serebropati karaciğer hastalığı, böbrek yetmezliği ya da beyne yeterince oksijen gitmemesi gibi fiziksel rahatsızlıklardan kaynaklanan bir nörolojik bozukluk olan enselafotapiyi tanımlamak için de kullanılır.
nedenleri; aşırı zihinsel yorgunluktan kaynaklanan zihinsel strese ve uyku eksikliğine bağlanır. başka kimselere aşırı derecede yakınlık veya maruz kalmaktan da kaynaklanabilir.
tedavisi; serebropatiyi tedavi etmenin en basit yolu kendinizi fazla stresli ve insanlı ortamdan uzaklaştırmaktır. birkaç hafta içinde normale dönülmemişse, profesyonel yardım alınması gerekir. bu yardım içinde de psikoterapi ve kaygı giderici ilaçlar kullanımı gerektirebilir.
kafanızın içinde ibresi kırmızı bölgeye doğru titreşen bir gösterge hayal edin. zihniniz devrini daha fazla yükseltemeyince, küçük bir girdi çarkların kopmasına neden olur. bu kopuşun ardından en ufak bir ayrıntıyı bile hatırlamak güçleşir. herhangi bir şeye odaklanmak neredeyse olanaksızdır. zihninizin tükenmiş olduğunu hissedersiniz. aşırı zihinsel yorgunluk, başkalarına aşırı maruz kalmaktan ve uyku eksikliğinden kaynaklanır. tedavisi bulunduğunuz stresli ortamdan uzaklaşmaktır. birkaç hafta içinde geçmezse profesyonel yardım almanız gerekir. serebropati psikolojik bir bozukluk da olsa bazen karaciğer hastalığı, böbrek yetmezliği ya da beyne yeterince oksijen gitmemesi gibi fiziksel rahatsızlıklardan kaynaklanan bir nörolojik bozukluk olan enselafotapiyi tanımlamak için de kullanılır. iki bozukluğun belirtileri aynı olabilir; fakat tedavi edilmediği takdirde enselafopati hastanın komaya girmesine ve muhtemelen ölümüne neden olur. bu yüzden kendinizi serebropati durumunda bulursanız sakinleşmeye ve rahatlamaya çalışın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar