bugün

ölmüştür.
iskenderiye baş pehlivanıdır.
Oynayan unutulmaz oyuncuyu maalesef kanser nedeniyle yeni kaybettiğimiz rol. (bkz: Cevdet arıkan)
Güreşte başarılıdır.
Kas kanadı olan adam.
daver bey'in kızının lütfü'nün yerine tercihidir.
valinin kızını bakışları ile ayartan, aile çıkarları için gencecik bir kızın duygularıyla oynatan adi insan.
Folloş müjdeyi tav etmiştir. Hakiki tosun paşa da elinden alıp birde ben üstünden geçeyim dedi.
sahte tosun paşa şaban ile güreşirken babası sıtkı bey tarafından "yenil it yoksa hepimizin kellesi gidecek" ayarı ile sahte tosun paşa şaban'a yenilmiştir.
Leyla bunun hakkıydı. Evet.
kezbanlarımızın gönül verdiği erkeklerin simgesidir. tellioğlu şabanların neyini beğenmediniz kızlar?
leyla'yı alacağım derken babayı almıştır. evet.
Tosun Paşa yüzünden Leyla'dan olmuş adam. Evet.
çocukluğum kendisinden nefret etmekle geçti. bir ona bir de tsubasa'daki kojiro hyuga'ya.
güzel nick olur bundan.
kaz kanadı olan seferoğlu başpehlivanı. *
seferoğulları'nın genç ve yakısıklı üyesi, şener şen'in korkulu rüyası başpehlivan.

- suphi nin kas kanadına dikkat et!
- aa suphi nin kanadı mı var, suphi oglum kanadın nirdee!
zaten tellioğullarına karşı fazlaca fiziki üstünlük sağlayan seferoğulları' nın, iskenderiye başpehlivanı olan genç üyesi.
tellioğulları' na uygulanan orantısız gücün müsebbiplerinden.
erhan yazıcıoğlu tarafından seslendirilmiştir. * *
(bkz: cevdet arıkan)
jose mourinho'ya çok benzeyen, cevdet arıkan'ın canlandırdığı karakter.

görsel
volkan demirelle olan benzerliği ortaya çıktığından beri tosun paşa filmini izleyemiyorum. Aklıma oliç geliyor, modriç geliyor, mandzukiç geliyor. işte benim için böyle bir adam bu suphi.
gerçek tosun paşa ortaya çıkınca kız konusunda havasını alan film karakteri.

(bkz: tosun paşa)
efsane tosun paşa filminde, tellioğullarından lütfü'nün rakibidir. cevdet arıkan tarafından canlandırılmış karakterdir. aynı zamanda çakma tosun paşa tarafından güreş esnasında kanadı aranan pehlivandır.
daver beyin kızı leyla hanımın hoşlandıgı seferoğlu ailesine mensup kişi ayrı zamanda iskenderiye baş pehlivanıdır.
© copyright 2005 - 2026