bugün
- sözlük kızlarının kekleri18
- dindarların çoğunun fakir olması7
- dantelli sütyen takan erkek7
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- feto'nun kamu gizli yapılanmasına operasyon3
- yesene beni diyen kız8
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı7
- palamut7
- neme lazım diyen erkek3
- erkekle kadının arkadaş olması2
- renault toros2
- 2026 sonbaharında izmir3
- bursa daki iskender festivalindeki görüntüler2
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- ölümden korkuyor musunuz17
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- illüminati ve grup sex ayinleri4
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- sözlük kızları dertleşiyor3
- papazla imam olmak2
- joseph weber2
- ghost rider5
- seninleyken kendim olabiliyorum6
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- artı oy alamama krizine girmek3
- vombatların kakasının küp şeklinde olması3
- fenerbahçe tarfin'in euroleague süper kupa zaferi2
- zalbert ramstein8
- sözlükte ne değişti6
- anın görüntüsü21
- sabahları sevilen şeyler10
- intihar düşüncesi6
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- uludağ itiraf18
- sözlük yazarları istanbul'un fethine katilsalardi3
- cumartesi kahvaltısı5
- ben basit bir insanım5
- yahudi düşmanlığı4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- queen feristah15
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- akçe2
- yanlış karaya çıkan recep ivedik2
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- sudekiray2
- aşk6
- amerikan küfürleri3
- bir bela geliyor28
hayatinin sonuna kadar mutlu mesut yasayacak, beraber gulup eylenecek, yeri geldiginde aglayacak ve olecek bir ruh ikizi arayan kisinin kalbinin gozlerindeki yansimasi. *
* kablosuz baglanti saglanacak araclar birbirlerini ararken, ya da online veya offline bir data taranirken sistemin end user'a vermis oldugu is bilgisi.
Joe satriani'nin 2004 yılında çıkardığı Is There Love in Space? albümü 10. parçası joe satriani'nin en iyi enstrümental parçalarından birisi.
http://www.youtube.com/wa...next_from=PL&index=23
http://www.youtube.com/wa...next_from=PL&index=23
(bkz: seek and destroy) unutulmaz metallica şarkısının önemli kelimelerindendir.
2002 çıkışlı lasgo'nun güzel parçalarından biri. lasgo'nun bilinen eurodance tarzının aksine şarkı slow-pop tarzıdır.
https://m.imdb.com/title/tt7668870/
16 yaşındaki kızının kaybolmasının ardından cefakar babanın neler yaptığını anlatan bir film.
Şu an sinemalarda, imbd 7.9 almış gerçekten seyredilebilecek bir film, ilk yarısında facetime’da film mi olur diye kendinize sorarken ikinci yarıda, ulan gerçekten güzel filmmiş diyip çıkıyorsunuz, özellikle ikinci yarıda gerçekten şaşırıp kalıyorsunuz olaylara, hiç tagmin ettiğiniz gibi gitmiyor.
Vaktiniz varsa izleyin, şansa bu aralar sinemaların kötü olması gereken dönemde 3 tane müthiş film izledim son 2 ayda.
16 yaşındaki kızının kaybolmasının ardından cefakar babanın neler yaptığını anlatan bir film.
Şu an sinemalarda, imbd 7.9 almış gerçekten seyredilebilecek bir film, ilk yarısında facetime’da film mi olur diye kendinize sorarken ikinci yarıda, ulan gerçekten güzel filmmiş diyip çıkıyorsunuz, özellikle ikinci yarıda gerçekten şaşırıp kalıyorsunuz olaylara, hiç tagmin ettiğiniz gibi gitmiyor.
Vaktiniz varsa izleyin, şansa bu aralar sinemaların kötü olması gereken dönemde 3 tane müthiş film izledim son 2 ayda.
öncelikle orijinal bir film. o nedenle görülmesini tavsiye ediyorum. bir de John Cho yaşlanmış be abi. biz seni amerikan pastasındaki liseli hallerinle tanıdık şimdi o liselilerin babası olmuşsun. yaşlandık amk.
Son zamanlarda izlediğim en iyi ve en değişik filmlerden biri.
Ben filmi izlerken ciddi haz aldım. Çünkü bütün olarak bakıldığında son derece başarılı ve seyirciye farklı bir deneyim yaşatan bir yapım olmuş. öyle ki akademi neden en azından bir oscara aday seçmedi bu filmi diye düşünmedim değil. Ama yine de tuhaftır ki 1 milyon dolarlık bütçesine rağmen toplamda 123 bin dolarlık bir hasılat yapmış.
Ben filmi izlerken ciddi haz aldım. Çünkü bütün olarak bakıldığında son derece başarılı ve seyirciye farklı bir deneyim yaşatan bir yapım olmuş. öyle ki akademi neden en azından bir oscara aday seçmedi bu filmi diye düşünmedim değil. Ama yine de tuhaftır ki 1 milyon dolarlık bütçesine rağmen toplamda 123 bin dolarlık bir hasılat yapmış.
Farklı...
Bu filmi izleyip bitirdikten sonra ilk tepkim bu oldu;
Farklı...
iyi kurgulanmış.
imdb puanı tam ayarında...
Bu filmi izleyip bitirdikten sonra ilk tepkim bu oldu;
Farklı...
iyi kurgulanmış.
imdb puanı tam ayarında...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar