bugün
- laik teyzelerin fenotipi21
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- windows 84
- mansur yavaş8
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- duş almak4
- yeni parti8
- gömlek değiştirir gibi ideoloji değiştiren tip5
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- sarapci koala8
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı2
- ibrahim peygamberin tora daki kıssası3
- ak partililerin apo sevdası6
- ellerim bos gonlum hos12
- ordu giresun fındık köylerini maden sahası yapmak2
- velvet gel sana bir kahve ısmarlayayım7
- sözlüğün en güzel kız yazarı9
- pozcu3
- yavru kediye tekme atmak4
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- radikalkemalist2
- mason greenwood5
- türkiye de iş hayatı2
- naber lan ibne2
- tavuk şiş4
- kadınların şiirden anlamaması6
- gürcistan5
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise4
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- islam barış dinidir11
- 1948 arap israil savaşı12
- flörtte regex kullanımı2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı5
- zengin bir erkekle evlenmek isteyen kadınlar2
- yazarların favori oyun karakteri15
- goralı3
- pape matar sarr2
- galericiler battı mutlu musunuz5
- kimsenin kılığına kıyafetine karışmamak4
- temas bağımlılığı5
- hull city2
- ne mutlu türküm diyene3
- maden işçilerinin ankara direnişi4
- sürekli peki neyse diyen kız5
- sabah ezanı okunurken köpeklerin havlaması6
- ermeni soykırımına inanmak2
- sözlük kızlarının boş teneke olması3
- Yara izi görüyor musun?- Ne? -Bunu yapanlar var. Seni kaçırıp uyuşturucu veriyorlar
Sen ne olup bittiğini anlamadan eBayde böbreğini satıyorlar.Kimse böbreğini falan almadı.- Oradan nasıl anlıyorsun? Öyle olmasa şu anda korkunç bir acı içinde ya da ölmüş olurdun. Güven bana.- Cerrah falan mısın sen? Evet.
Jigsaw : Günaydın Adam, muhtemelen nerede olduğunu merak ediyorsundur.Sana nerede olabileceğini söyleyeyim.Ölmekte olduğun bir odada olabilirsin.Bugüne kadar sadece oturup başkalarının hayatlarını izledin.Aynaya bakınca ne görüyorsun? Ben sana bakınca bedbaht ve işe yaramaz birini görüyorum.Daha çok, sadece işe yaramaz. O yüzden bugün ölümünü izleyeceksin, Adam.
Jigsaw : Dr. Gordon, bu sizin için uyandırma servisi.Her gün yakında ölecek insanları yaşatmak için uğraşıyorsunuz.Şimdi siz ölüm nedeni olacaksınız.Sizin bu oyundaki rolünüz Adamı öldürmek.Bunu yapmak için 6′ya kadar vaktiniz var.Odada sizinle birlikte bir adam var.Kanınızda o kadar zehir olursa kendinizi vurmaktan başka çareniz kalmaz.Çevrenizde bir sürü şey harcanıp gidiyor.Unutmayın, x önemlidir.6′ya kadar Adamı öldürmezseniz , Alison ve Diana ölecek, Dr. Gordon.Ve sizi bu odada çürümeye bırakacağım.Oyun başlasın.
Tebrikler. Hala hayattasın.Çoğu insan hayatın kıymetini bilmiyor.Ama sen artık biliyorsun.
Doktor Gordon, Bir şeyin üstesinden gelmek için onun ne kadar büyük olduğunu anlaman gerek.
Bazen gözlerin kapalıyken daha fazla şey görürsün.
- Seni rahatsız piç! Evet, ben rahatsızım.içten içe beni yiyen hastalıktan rahatsızım.Ellerindekilerin kıymetini bilmeyen insanlardan rahatsızım.Başkalarının acılarını önemsemeyenlerden rahatsızım.Hepsinden rahatsızım.
-Benim ne düşündüğümü niye takıyorsun ki? Fıstık ezmesine bulanıp onbeş fahişeyle sevişsen bile sikimde değil.
-Bu insanlar canlı kalmak için fazla nankörler.Ama sen değilsin, artık değilsin.OYUN BiTTi!
Jigsaw : Günaydın Adam, muhtemelen nerede olduğunu merak ediyorsundur.Sana nerede olabileceğini söyleyeyim.Ölmekte olduğun bir odada olabilirsin.Bugüne kadar sadece oturup başkalarının hayatlarını izledin.Aynaya bakınca ne görüyorsun? Ben sana bakınca bedbaht ve işe yaramaz birini görüyorum.Daha çok, sadece işe yaramaz. O yüzden bugün ölümünü izleyeceksin, Adam.
Jigsaw : Dr. Gordon, bu sizin için uyandırma servisi.Her gün yakında ölecek insanları yaşatmak için uğraşıyorsunuz.Şimdi siz ölüm nedeni olacaksınız.Sizin bu oyundaki rolünüz Adamı öldürmek.Bunu yapmak için 6′ya kadar vaktiniz var.Odada sizinle birlikte bir adam var.Kanınızda o kadar zehir olursa kendinizi vurmaktan başka çareniz kalmaz.Çevrenizde bir sürü şey harcanıp gidiyor.Unutmayın, x önemlidir.6′ya kadar Adamı öldürmezseniz , Alison ve Diana ölecek, Dr. Gordon.Ve sizi bu odada çürümeye bırakacağım.Oyun başlasın.
Tebrikler. Hala hayattasın.Çoğu insan hayatın kıymetini bilmiyor.Ama sen artık biliyorsun.
Doktor Gordon, Bir şeyin üstesinden gelmek için onun ne kadar büyük olduğunu anlaman gerek.
Bazen gözlerin kapalıyken daha fazla şey görürsün.
- Seni rahatsız piç! Evet, ben rahatsızım.içten içe beni yiyen hastalıktan rahatsızım.Ellerindekilerin kıymetini bilmeyen insanlardan rahatsızım.Başkalarının acılarını önemsemeyenlerden rahatsızım.Hepsinden rahatsızım.
-Benim ne düşündüğümü niye takıyorsun ki? Fıstık ezmesine bulanıp onbeş fahişeyle sevişsen bile sikimde değil.
-Bu insanlar canlı kalmak için fazla nankörler.Ama sen değilsin, artık değilsin.OYUN BiTTi!
--spoiler--
Merhaba Paul. Mükemmel derecede sağlıklı, akıl sağlılığı yerinde orta sınıf bir erkeksin, gene de geçen ay bileğini kestin. Kendini kesme nedenin gerçekten ölmek istemen miydi yoksa sadece biraz dikkat çekmek mi istedin? Bu gece bunu bana göstereceksin. ironik olan şu; ölmek istiyorsan olduğun yerde kalman yeterli, ama yaşamak istiyorsan kendini tekrar kesmen gerekecek. Jilet tellerin arasından kapıya giden yolu bul ama acele et. Saat 3:00te kapı kilitlenecek ve sonra, bu oda senin mezarın olacak. Hayatta kalmak uğruna ne kadar kan akıtabilirsin?
--spoiler--
Merhaba Paul. Mükemmel derecede sağlıklı, akıl sağlılığı yerinde orta sınıf bir erkeksin, gene de geçen ay bileğini kestin. Kendini kesme nedenin gerçekten ölmek istemen miydi yoksa sadece biraz dikkat çekmek mi istedin? Bu gece bunu bana göstereceksin. ironik olan şu; ölmek istiyorsan olduğun yerde kalman yeterli, ama yaşamak istiyorsan kendini tekrar kesmen gerekecek. Jilet tellerin arasından kapıya giden yolu bul ama acele et. Saat 3:00te kapı kilitlenecek ve sonra, bu oda senin mezarın olacak. Hayatta kalmak uğruna ne kadar kan akıtabilirsin?
--spoiler--
make your choice.
"Experience is a harsh teacher. First comes the test, second comes the lesson."
yaşadığına şükretmeyenler yaşamayı hak etmez.
Bir şeyin üstesinden gelmek için onun ne kadar büyük olduğunu anlaman gerek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar