bugün
- profiline kendi resmini koyan yazarın asıl amacı6
- kadınlar neden aldatır6
- sözlükteki üstü kapalı erkek nefreti8
- spora vakit ayıramayan erkek oje sürsün7
- 23 haziran 2026 ürdün cezayir maçı3
- donald trump4
- eski sevgilinin 1 haftada yeni sevgili yapması8
- selahattin demirtaş övücüsü halk tv4
- iyi araba kullanan iyi sevişir3
- türk siyasetçiliği yapan araplar4
- orospum2
- sürekli esnemek3
- gocu yla bilek güreşi yapmak6
- chp'deki değişimciler5
- performans sanatçısı3
- karşı cinste bağımlılık yapan şeyler4
- karı hoplatmak3
- eren ali bingöl2
- modern sanatın duvara muz bantlamak olması3
- 23 haziran 2026 norveç senegal maçı2
- sözlük erkekleri aranıyor mu6
- sözlük yazarlarının bileklikleri6
- türkiye eyalet haritası2
- selahattin demirtaş cilalı apo dur3
- sedat pekmez12
- aylık 378 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması19
- yagmurcu ile revani yemek4
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı6
- sen benim kim oldugumu biliyo musun2
- cebinde parası olmayan fakir erkek3
- kabullenince huzur veren gerçekler5
- duşta şarkı söylemek2
- agresif süs köpeği3
- sevgili yapınca her şeyden elini ayağını çekmek3
- akp'nin cumhurbaşkanı adayının erdoğan olması8
- futbol8
- 17 haziran 2026 avrupa parlamentosu'nun raporu3
- z kuşağının metal dinlememesi2
- dut ağacı4
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi15
- muşlettin amca4
- bir kadını araba park ederken izlemek5
- kadin2
- askerlik4
- hiç ölmeyecek gibi yaşamak2
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar20
- utanmadan şort giyen erkek7
- red pill2
- kadında güzellik aramayan erkek2
starcraft'taki ne bok olduğu bilinmeyen gizli bir karakter. köprülü sektör'e gelip buradaki terran kolonilerini ele geçirmeye çalışan dünyalılarla karşılaşır. UED ordusu generalleri olan dugalle ile stukov'ın arasını bozar ve entrikalarla alexei stukov'ı öldürür. psi disrupter denen cihazı yoketmek istese de dugalle'in uğraşı sonucu başarılı olamaz. daha sonra kerrigan'in emrine girer ve infested taklidi yapar.
oyunun sonlarına doğru açılan gizli bir görevde zeratul savaşta mağlup olmuştur. etrafa dağılmış ve kaybolmuş protoss kuvvetlerini bulmaya çalışırken gezegenin birinde protoss sinyali yayıldığı keşfedilir. bu sinyalin kaynağına ulaşmak için gezegene iniş yapildiginda çeşitli gizli tesislerde zerg ve protoss dnasının birleştirilip o zamana kadar görülmemiş yepyeni bir yaratık -üretildiği- keşfedilir.
zeratul'un tesisleri yok etmesi sonucu samir duran ortaya çıkıp, bu tesisleri yok etmenin hiçbir faydası olmadığı, bunun gibi tesislerin onlarca gezegene yayıldığı ve sonun kaçınılmaz olduğunu söyler ve ortalıktan kaybolur.
starcraft 2 heart of the swarm'da karşımıza narud * olarak çıkar, kerrigan'la kapışır fakat yenemez. kerrigan'a önce jim raynor'un şekline girerek saldırır. sonra kerrigan'in infeste olmadan önceki şekline girer. amacı psikolojik olarak çökertmektir. "ben senin kaybettiğin herşeyim, ben senin elde edemediğin herşeyim, amon çoktan harekete geçti" der ve ölür.
oyunun sonlarına doğru açılan gizli bir görevde zeratul savaşta mağlup olmuştur. etrafa dağılmış ve kaybolmuş protoss kuvvetlerini bulmaya çalışırken gezegenin birinde protoss sinyali yayıldığı keşfedilir. bu sinyalin kaynağına ulaşmak için gezegene iniş yapildiginda çeşitli gizli tesislerde zerg ve protoss dnasının birleştirilip o zamana kadar görülmemiş yepyeni bir yaratık -üretildiği- keşfedilir.
zeratul'un tesisleri yok etmesi sonucu samir duran ortaya çıkıp, bu tesisleri yok etmenin hiçbir faydası olmadığı, bunun gibi tesislerin onlarca gezegene yayıldığı ve sonun kaçınılmaz olduğunu söyler ve ortalıktan kaybolur.
starcraft 2 heart of the swarm'da karşımıza narud * olarak çıkar, kerrigan'la kapışır fakat yenemez. kerrigan'a önce jim raynor'un şekline girerek saldırır. sonra kerrigan'in infeste olmadan önceki şekline girer. amacı psikolojik olarak çökertmektir. "ben senin kaybettiğin herşeyim, ben senin elde edemediğin herşeyim, amon çoktan harekete geçti" der ve ölür.
kerrigan'in insan formuna dönmesine yardım etmiştir. çünkü biliyordu ki swarm'ı kendi kölesi yapabilmek için kerrigan'i durdurmak/yavaşlatmak gerekiyordu. kerrigan tekrar insan olduktan sonra swarm'ı kontrol etme yeteneği azaldı, bu arada da samir duran char'da daha yeni kullanılmış olan xel'naga artifact'lerini ortadan kaldırdı ve daha fazla hybrid üretebilmek için harekete geçti.
geriye baktığımızda WiNGS of liberty'de kerrigan moebius araştırma tesislerindeki xel naga kalıntılarını bulmaya çalışıordu. dominion tehlikesini durduran jim raynor kerrigan'in bu kalıntılarla güçlenmesini istemedi ve gezegene inip kerrigan bunları bulamadan yok etti. milyonlarca insanı zerg belasından kurtarmak isterken bilmeden de olsa tüm evreni yok edecek olan samir duran yada yeni ismiyle emil narud'a yardım etmiş oldu.
geriye baktığımızda WiNGS of liberty'de kerrigan moebius araştırma tesislerindeki xel naga kalıntılarını bulmaya çalışıordu. dominion tehlikesini durduran jim raynor kerrigan'in bu kalıntılarla güçlenmesini istemedi ve gezegene inip kerrigan bunları bulamadan yok etti. milyonlarca insanı zerg belasından kurtarmak isterken bilmeden de olsa tüm evreni yok edecek olan samir duran yada yeni ismiyle emil narud'a yardım etmiş oldu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar