bugün
- hikayeyi devam ettir39
- sokakta kavga teknikleri12
- yazarların okuduğu bölümler6
- pilot bir erkekle sevgili olmak4
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- pişi vs revani5
- allah a güvenmek3
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- tekne turu12
- şampuan8
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- pişisel gelişim5
- kafede çalışan üniversiteli2
- pişi yapmasını bilen sözlük kızı5
- sözlük kızlarının çok sinirli olması4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri8
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası33
- kuşbaşılı pide2
- yeni parti56
- özelde çalışmak3
- true'nin çaylak olması7
- benkimki6
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- askeri ücretle evlenebilir mi6
- takipçi satın almak3
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği4
- nickten isim tahmini yapmak72
- ağırlık çalışmak3
- browni kek3
- yapay zekanın insanları aptallaştırması4
- keki kabarmayan sözlük kızı5
- galatasaray3
- galericiler taksiciler emlakçılar ve telefoncular3
- gammaz çetesi9
- barış yarkadaş7
- imam maaşları4
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler5
- ismet gurbuz bey ismet beydir2
- zaman baba bay bey birader birader beydir2
- aykirikadin7
- sibel can'a benzeyen yuzır3
- çikolata soslu ıslak kek4
- gammazlarla başı belada yazarlar3
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- parlak tenli kadın2
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- sıcakta bisikletle gezmek2
1944 davasının yaşayan son neferlerinden Atsız Ata'nın can yoldaşlarından bir isim. Bugün uçmağa varmıştır. ruhu şad olsun...
Sami Yavrucuk'un Atsız Beğ'le ilgili bir hatırası;
"1952'de Türk Milliyetçiler Derneği Ankara Şubesi Başkanı olarak, ay başlarında kira borçlarını ödeme zorluğu çekiyordum. Bir vesile ile durumdan haberdar olan devrin Başbakan yardımcısı Samet Ağaoğlu'nun makamına çağrılmış ve o günkü değerine göre 44.000 bin lira, bu günkü değeriyle 25 milyar lira olan büyükçe bir yardım teklifi ile karşılaşmıştık. Bu parayı, makbuz karşılığı başbakanlık veznesinden gidip ben alacaktım. Makamdan çıktıktan sonra, arkadaşımla beraber parayı almadan önce büyüklerimize danışmaya karar verdik. O günlerdeki mevzularla birlikte bu işi de görüşmek üzere istanbul'a gittik. Atsız Hoca'nın evindeki görüşmelerde gündem; "Başbakanlığı Yardımı" maddesine gelince; ben becerimin meyvesini almak amacı ile durumu ballandırarak ve öğünerek onbeş-yirmi kişilik arkadaş grubuna anlattım. Sözümü bitirdiğim an, Atsız Bey aynen: 'Sami Bey, Türk Milliyetçiliğini satmaya ne zaman karar verdiniz?' diye beni azarladı. Ve biz, 710 kuruşluk Ankara-istanbul tren biletini almakta müşkülat çeken insanlar, o büyük miktardaki parayı almayı bile düşünmedik."
http://www.yenicaggazetes...uku-kaybettik-100287h.htm
Sami Yavrucuk'un Atsız Beğ'le ilgili bir hatırası;
"1952'de Türk Milliyetçiler Derneği Ankara Şubesi Başkanı olarak, ay başlarında kira borçlarını ödeme zorluğu çekiyordum. Bir vesile ile durumdan haberdar olan devrin Başbakan yardımcısı Samet Ağaoğlu'nun makamına çağrılmış ve o günkü değerine göre 44.000 bin lira, bu günkü değeriyle 25 milyar lira olan büyükçe bir yardım teklifi ile karşılaşmıştık. Bu parayı, makbuz karşılığı başbakanlık veznesinden gidip ben alacaktım. Makamdan çıktıktan sonra, arkadaşımla beraber parayı almadan önce büyüklerimize danışmaya karar verdik. O günlerdeki mevzularla birlikte bu işi de görüşmek üzere istanbul'a gittik. Atsız Hoca'nın evindeki görüşmelerde gündem; "Başbakanlığı Yardımı" maddesine gelince; ben becerimin meyvesini almak amacı ile durumu ballandırarak ve öğünerek onbeş-yirmi kişilik arkadaş grubuna anlattım. Sözümü bitirdiğim an, Atsız Bey aynen: 'Sami Bey, Türk Milliyetçiliğini satmaya ne zaman karar verdiniz?' diye beni azarladı. Ve biz, 710 kuruşluk Ankara-istanbul tren biletini almakta müşkülat çeken insanlar, o büyük miktardaki parayı almayı bile düşünmedik."
http://www.yenicaggazetes...uku-kaybettik-100287h.htm
Sami Yavrucuk, 1927-2014 yılları arasında yaşamış Türk bir yazar olup ünlü aktiris Sumru Yavrucuk'un babasıdır. Sami Yavrucuk, 3 Mayıs 1944 Olayları'nda 17 yaş ile yargılanan en genç kişi olup* gençliğinde Ankara il Sipor Müdürlüğü yapmıştır ve yaşlandıktan sonra ölümüne kadar Yeniçağ Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır.
Sami Yavrucuk'u saygıyla ve sevgiyle anıyoruz.
görsel
Sami Yavrucuk'u saygıyla ve sevgiyle anıyoruz.
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar