bugün

11. Nesil yazar. Hoşgelmiştir. Koştursun dursun.
Klasik müzik sevdiğini söyleyen bir yazar. Bu da burada dursun. http://youtu.be/omsIpJ9Fwas Koştursun. Nişanlı olayı da geçmiş olsun dedirtti. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir formülünü uygulasın.
(#29572181) öbür tarafa giderken çöpüde atmasını istediğimiz yazar.
Kral yazar. Bundan böyle kankamdır.
(#29748167)

Harun abi sanırım.
Bana özelden aptal saptal mesajlar atmasına rağmen ihbar da etmedim şimdi gelmiş bana yol al uza bi daha mesaj atma gibi mesajlar atıyo şaka gibi resmen.

Bir yazar.
Arkadaşlar bu çocuk deli. Cidden psikolojisi bozuk.
(#29846553)

götçü olduğundan şüphelendiren yazar.
değişik bir yazarımsı keşke biraz delikanlı olsaydı.
bazı hareketleri adamlıktan uzak olduğunu düşündürtür.
Umarım özelden bir daha kimseyle uğraşmaması gerektiğini öğrenmiş yazardır.
Ibne oldugunu b3lirtip kendisine yeltenmemi rica etti . Iftiraci bir
Ilık götlu arkadasimiz.
Ayni teklifi bana da yapmıştı. Reddedince de problemini delikanlı gibi benle çözmek yerine mesajimi sikayet ederek caylak yaptırdı. Delikanlı degildir. Bakmayin oyle imam gibi falan durduğuna. Ikiyuzlu bir sapıktır.
Tam bir ibne katiksiz olarak * bu baslik altinda ilan ediyorum.
Onun bunin bacısına laf soyler Bir de utanmadan cevap verir gevşek gevşek. Bu doğunca babasi sevinmiştir "oğlum" oldu diye. Yazık.
(#30242445) beyni fazla olan biri bu yazara atabilir mi? Zamanında bana da erkek şeyi çok güzel demişti ama ibne değilmiş. Bir değilim diyor bir de çok güzeldi diyor, anlamıyorum.
klasik 11. nesil liseli ergen yazar. evet.
an itibariyle çaylak olup da sevindirmiş ergen kırması. umarım 30 yıl falan kalır çaylak olarak.
sevdiği kızı özel mesajla başkalarına pazarlama fantezileri ile hayal dünyasını ortaya döken ezik trol.
annemle dalga geçen bir yazar bozuntusu, beter olur inşallah.
geçmiş olsun arkadaşım olanak varsa dertleselim dediğim yazardir.

umarım hümanist değildir.
© copyright 2005 - 2026