bugün

/9
Tinini dizginlemiş dizginleri elinde olan suser.
New york belediye seÇimlerinde Osman Baydemir'e oy vermiş suser.
Zirvelerin adamı.selam olsun zirvelerin adamına.selam olsun üstinsana.
Nokıa lumıa 920yi beğenmiş suser.
Manhattan da yaşayan suser.4 sene Londra ve 6 sene Paris'te yaşamış olmasına rağmen new york'un apayrı olduğunun farkındadır.
Geceleri yakan üstinsan.
Kendisine rammstein'dan mein teıl şarkısını armağan ediyorum.
Az önce bir bayandan evlenme teklifi almış über kişi.ama üzülerek reddetmiştir.
Az önce bir bayanın sözlü tacizine uğrayan suser.
(bkz: çin malı)
Üstinsanın özlemiyle yanıp tutuşan ilk üstinsan.
Şu an depeche mode'un personel jesus şarkısını dinleyen suser.selam olsun güzel sesli üstinsana.
Marilyn manson'ında personel jesus'ı iyi kavırladığını düşünen üstinsan.selam olsun iyi kavır yapan üstinsana.
Üstinsanın özlemiyle tutuşan ilk üstinsan.gelin dostlar.kulağınıza şunları fısıldayacam:erdemlidir üstinsan.ben üstinsana giden köprüyüm.ben üstinsana ulaşmaya hazırım.bu yükü taşımaya hazır mısınız ? Selam olsun üstinsana giden köprülere.
Zaman zaman üstinsanların hakim olacağı dünyayı düşünen ilk üstinsan.selam olsun üstinsanı düşleyenlere.
Yapabileceklerinin ve gücünün farkında olan üstinsan.selam olsun farkında olana- üstinsana.
Ey idrak eden.Ey düşünen.Sizin muhabbetinizini arzuluyor yüreğim.Buyurun üstinsanın yanına ve muhabbetine ve öfkesine ve acısına ve yalnızlığına.Selam olsun yalnız olana- üstinsana.
Bir Volkan gibi patlamaya hazır yüreğim.idrak ediyorum erdemi -erdemliyi erdemlileri.Yanaş yanıma dost.Yıksın aklınız Çürümüşlükleri.Balyoz gibi patlasın yumruğum altinsanın suratında.Yaşasın balyozun vahşiliği: sesi...Selam olsun balyoz gibi kararlı yüreklere.Selam olsun üstinsana.
Az önce nokia'yı satın almıştır.
Apple'ın iş ortaklığı teklif ettiği teknoloji canavarı.
1 mayıs' ta marjinal olmayan antimarjinal üst insan
Über suser.ekşi sözlüğe selam eden suser.
Özelden soruları yanıtlayan psikolog.freud'un en zeki öğrencisi.
Israrla gelen sevişme isteklerini olgunlukla reddeden nefis terbiyecisi.
Seveni arayan görenin söylemesini isteyen suser.
© copyright 2005 - 2026