bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse11
- hayatın çok sıkıcı olması4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı7
- türk düşmanı piçler6
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi4
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- evrene enerji gönderen müslüman6
- müslüman vikingler3
- trakya'dan slovakya'ya gitmek4
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- arkadaşlar bi bakar mısınız2
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- fener şampihahahaha3
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- 0 0 713
- osimhensiz galatasaray5
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- islami nato2
- claudian clouds33
- atatürk diyor ki2
- iltica16
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- sözlük kızlarının kekleri24
- anneanne4
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- sanat2
- rafael leao4
- okan buruk8
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- insan ne ister6
- 20 eylül 20262
- kadınlar8
- salah ne koydu ama2
- kuçukuçuokanınçükü2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- yaşanmamışların yası6
- anın görüntüsü24
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- islamda namaz yoktur29
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
devlete bağlı olarak görev yapan üst mevki grubu.
efendim turkiye cumhuriyetin her kapiyi acma melaikesine haiz makamlardir bu resmi makamlar. gerci dijital fotograf makinesi cikti resim mi kaldi diye ebleh bir espiri yapabilirim ama yapmiyorum. (yoksa yaptim mi?) (yapmis mi bulundum) (olsun hurriyet sagolosun pardon vatan sagolsun)
efendim şimdi bu resmi makamlari irdelersek koyumuzdeki muhtardan tutunda devlet-i al-i turkiye cumhuriyatinin en yuksek makamina kadar ulasan makamlardir bunlar.
zinhar usak makami, nihavend makami, hicaz makami, düm tek makami ile karisitirilmamasi icap etmektedir. çünkü karisitirilsa resmi makamlar babanizi aglatmaktadirlar.
nasil mi? mahkemeye vererek canim. isin yok gucun yok mahkeme ile ugras dosya takip et bir yiğin kagit sepet islemi ile cebelles, artık canindan bezmiş hakimlerle ugras (efendiler onlar da insan boru değil gunde kac davayla ve manyakla ugrastiklarindan haberiniz var mi?), avukata vekalet ücreti öde vel hasil kelam göbek catlamişindan fena ol.
her vatandaşimiz resmi makamlara hurmet etmek mecburiyetindedir. hürmet etmezlerse baslarina gelen pişmiş mücverden fena olmaktadir.(yazarin burda karni acikti)
hürmet ederler iyi bir vatandaş olurlar. ve mahkemelerle cebellesmezler. ama olaki hurmet etmezlerse... aman anlayin yahu... bana acil damga pulu lazim . miamideki araziyi saticamda yarin tabu dairesinde bir işim var. şimdi yarin damga pulu bulmak için ugrasmayayim. (yazarın burda pinti oldugu anlasiliyor)
el sual: bu entryden ne anladik?
el cevap: hiç bir sey anlamadik.
efendim şimdi bu resmi makamlari irdelersek koyumuzdeki muhtardan tutunda devlet-i al-i turkiye cumhuriyatinin en yuksek makamina kadar ulasan makamlardir bunlar.
zinhar usak makami, nihavend makami, hicaz makami, düm tek makami ile karisitirilmamasi icap etmektedir. çünkü karisitirilsa resmi makamlar babanizi aglatmaktadirlar.
nasil mi? mahkemeye vererek canim. isin yok gucun yok mahkeme ile ugras dosya takip et bir yiğin kagit sepet islemi ile cebelles, artık canindan bezmiş hakimlerle ugras (efendiler onlar da insan boru değil gunde kac davayla ve manyakla ugrastiklarindan haberiniz var mi?), avukata vekalet ücreti öde vel hasil kelam göbek catlamişindan fena ol.
her vatandaşimiz resmi makamlara hurmet etmek mecburiyetindedir. hürmet etmezlerse baslarina gelen pişmiş mücverden fena olmaktadir.(yazarin burda karni acikti)
hürmet ederler iyi bir vatandaş olurlar. ve mahkemelerle cebellesmezler. ama olaki hurmet etmezlerse... aman anlayin yahu... bana acil damga pulu lazim . miamideki araziyi saticamda yarin tabu dairesinde bir işim var. şimdi yarin damga pulu bulmak için ugrasmayayim. (yazarın burda pinti oldugu anlasiliyor)
el sual: bu entryden ne anladik?
el cevap: hiç bir sey anlamadik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar