bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
birkaç kendini bilmezin açtığı pankarta birkaç kendini bilmezin verdiği cevaptır .
evet yunan halkı yunanistan'da açtıkları pankartı tasvip etmiyordur muhakkak. biz de tasvip etmiyoruz malta'da açılan pankartı. yani saçmasapan söylemler bunlar.
ama bizim de birkaç kendini bilmezimizin olmasını doğru buluyorum. politik ermeni soykırımı söylemlerine politik olarak nasıl cevap vermeye çalışıyorsak, belden aşağı vuran saçmasapan söylemlere de aynı seviyede cevap vermeliyiz bence. birkaç kendini bilmez türk'ün açtığı pankart olarak yansıyacak bu pankart yunaistan'da. ama eşitlemiş olucaz durumu.
biz onların seviyesine inmeyelim diye cevap vermemek, peygamber hoşgörüsü gösterelim demek ne kadar mantıklı bugüne dek ne kazandırdı merak etmekteyim.
ortalama bir zekaya sahibim evet, pankartta yazanı saçma bulduğum kadar gerekli de buluyorum.
evet yunan halkı yunanistan'da açtıkları pankartı tasvip etmiyordur muhakkak. biz de tasvip etmiyoruz malta'da açılan pankartı. yani saçmasapan söylemler bunlar.
ama bizim de birkaç kendini bilmezimizin olmasını doğru buluyorum. politik ermeni soykırımı söylemlerine politik olarak nasıl cevap vermeye çalışıyorsak, belden aşağı vuran saçmasapan söylemlere de aynı seviyede cevap vermeliyiz bence. birkaç kendini bilmez türk'ün açtığı pankart olarak yansıyacak bu pankart yunaistan'da. ama eşitlemiş olucaz durumu.
biz onların seviyesine inmeyelim diye cevap vermemek, peygamber hoşgörüsü gösterelim demek ne kadar mantıklı bugüne dek ne kazandırdı merak etmekteyim.
ortalama bir zekaya sahibim evet, pankartta yazanı saçma bulduğum kadar gerekli de buluyorum.
olacak olacak bunlar da olacak. kimse aydınlık taslamayacak, öyle sana taş atana sen çiçek at tipinde söylemlerde bulunulmayacak. bilmeyenler de öğrenecek. bu pankartı açan arkadaşlarımız her ne kadar eleştirilseler de, onların demek istedikleri çok açık. zaten özellikle de belirtmişler; remember demişler. çok da iyi etmişler!
evet, futbol asla sadece futbol değildir ama bu kadar da değil be abi.
ortalama bir türk'ün sevip beğeneceği pankarttır. ortalamanın biraz üstü bile buna gülüp geçecek kadar akıllıdır.
ülkeler arası siyaset yapmanın elinde bira,agzında sigara olan tek hücrelilere kaldıgını göstermi$ pankarttır..
kafası çalışmayan adamın açacağı pankarttır. "off olm bir daha pankart açmayalım türkler çok terbiyesiz pankart açıyor. götümüz titrer sonra" diyeceklerini mi sanıyoruz?
hade len ordan!
akıllı adam görmezden gelir. "futbol"u seyreder. ama bunu futbol seyretmek dışında her boku yapmaya gidenlere anlatmak zor.
hade len ordan!
akıllı adam görmezden gelir. "futbol"u seyreder. ama bunu futbol seyretmek dışında her boku yapmaya gidenlere anlatmak zor.
(bkz: kısasa kısas)
a$ağıladığımız yunanlılarla aynı seviyeye dü$memize neden olan pankarttır. "sen değilmiydin o kadar tepki gösteren bu ülkenin bir kaç denyosuna?" diye sorarlar adama..
3-5 kendini bilmezin yine 3-5 kendini bilmez tarafından acılan pankarta olan cevabıdır..seviyeyi du$urmekten ba$ka bir$ey degildir.hatayı hatayla kapatmaya calı$maktır..
malta-yunanistan maçına giden bir grup türk vatandaşı tarafından açılan mükemmel pankarttır...
yayında ve yapımda emeği geçen tüm kardeşlerimize kucak dolusu sevgiler...
yayında ve yapımda emeği geçen tüm kardeşlerimize kucak dolusu sevgiler...
güncel Önemli Başlıklar