bugün

2003'de londra'da kurulan grup..progressive rock, art rock, space rock yapıyorlar..

elemanlar;

Jon Courtney (vocals, guitar, keyboards), Chloe Alper (vocals, bass guitar), James Dobson (vocals, keyboard, guitar, bass guitar, violin), Andrew Courtney (drums), Greg Jong (vocals, guitar, 2003-05), Jamie Wilcox (vocals, guitar, 2005-present)

şu ana kadar ki tek albümleri;

(bkz: The Dark Third) 2006'nın en iyi 16. albümü..
insanın kafasını karıştıran grup.
şöyle ki ; sen git literatüre geçecek kadar iyi bir progresif albüm yap, ondan sonra bambaşka tarza kay, sonra sevenin azalsın, daral içteniçe, grubu dağıt.

vallahi anlamıyorum, basmıyor kafam. yani insan kafasının şöyle çalışması gerekmez mi?
" hacım, nefis albüm yaptık, öven övene, pink floyd'la falan adımız anılıyor, o zaman bu albümde bu övgüleri karşılamalı, çıtayı yükseltemesek de korumalıyız."

normal insanlarda fikir bu olur, bu fikirle yaptılarsa diğer albümlerini, çıta için fikir veren arkadaşı bir zahmet çağırın bana, annesi ile halvet olmak istiyorum...
the dark third albümünü senelerdir dinlerim.. chloe'nin tatlı sesi için çoğu zaman ama gene de bullits dominae ayrı bir tat, ayrı bir doku...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026